Uitreiking Dutch IT-channel Awards… hebben we gewonnen?

Uitreiking Dutch IT-channel Awards… hebben we gewonnen?

Geplaatst op 21/01/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Na weken popelen was het donderdag 17 januari dan eindelijk zover: de uitreiking van de Dutch IT-channel Awards 2018! Samen met de andere genomineerden vierden we tijdens het feestelijke nieuwjaarsgala in Studio21 de uitreiking. In totaal werden er negentien prijzen uitgereikt aan bedrijven en personen… en, net als vorig jaar viel ook dit jaar VMware weer in de prijzen.

Networking Innovator of the Year 2018
VMware was genomineerd in twee categorieën, te weten ‘Storage Innovator of the Year’ en ‘Networking Innovator of the Year’. Ruim 35 duizend mensen hebben hun stem uitgebracht wat voor ons, samen met het oordeel van de vakjury, resulteerde in een award voor Networking Innovator of the Year 2018!

Uitreiking Dutch IT-channel Awards… hebben we gewonnen?

Bron: Dutch IT-channel Awards

“Het winnen van deze “Network Innovator of the Year” award 2018 is een mooie bevestiging van de virtual Cloud Netwerkstrategie en de bredere rol die VMware voor haar klanten speelt.” aldus Kenneth del Rio van Heese, Manager Business Partners and Alliances bij VMware Benelux. “Het is een gezamelijke weg die wij met onze business partners in Nederland zijn ingeslagen. Onze partners spelen een belangrijke rol, omdat zij in rap tempo kennis en expertise opdoen, zodat ze klanten optimaal kunnen adviseren en een breder pallet aan oplossingen succesvol kunnen implementeren. Gezamelijk worden we zo nog relevanter voor onze klanten.”

Felicitaties
We willen alle genomineerden en winnaars van harte feliciteren met de mooie prijzen. In het bijzonder een felicitatie voor onze partners SLTN Inter Access, Lenovo, IBM Nederland, HPE, Tech Data Nederland en Dell EMC voor het winnen van hun awards. En uiteraard onze felicitaties aan Jeannine Peek van Dell EMC met de Editor’s Choice Award en Ronald Schaap van PQR die naar huis ging met de award voor Reseller Personality of the Year.


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy