VMworld 2018 Europe zit er weer op

VMworld 2018 Europe zit er helaas weer op

Geplaatst op 09/11/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Door: Leon de Werker, Senior Regional Director van VMware Benelux

Dat was het dan, VMworld 2018 Europe zit er weer op! Vier bruisende dagen vol inspiratie en mooie ontmoetingen.

De officiële aftrap was de openings-keynote van onze CEO Pat Gelsinger die ons er nog weer even aan herinnerde dat 2018 ook de 20ste verjaardag van VMware markeert. Twintig jaar van innovatie en groei in zowel ons portfolio als ook het aantal klanten en medewerkers in de Benelux. Dat geldt zeker ook voor het aantal deelnemers aan VMworld Europe. Met 13.000 gasten in Barcelona was dit opnieuw een recordjaar!

VMworld 2018 Europe zit er weer op

Bijzonder krachtig was het commitment dat Pat uitsprak over VMware als Force for Good. Het idee daarvan is dat we met elkaar de verantwoordelijkheid hebben om technologie te ontwikkelen die ten goede komt aan mens, maatschappij en milieu. Zijn aankondiging dat er dankzij de inzet van VMware-technologie enorm veel CO2-uitstoot wordt bespaard, werd dan ook met een groot applaus onthaald.

VMworld zou VMworld niet zijn als er ook niet een groot aantal mooie ontwikkelingen gepresenteerd werd. Denk aan het krachtige partnership tussen VMware en IBM, de acquisitie van Heptio, en de bekendmaking van VMware Blockchain, dat zal worden geïntegreerd in bestaande VMware-tools om netwerken en functies te beschermen die nodig zijn voor een blockchain op enterprise-niveau.

Vanuit de Benelux waren ongeveer 1.000 mensen aanwezig in Barcelona. Alweer een record! Goed om te zien dat zo veel klanten, partners, maar ook journalisten en andere geïnteresseerden de tijd hebben genomen om dit jaarlijkse evenement te bezoeken. Ik heb velen van hen persoonlijk kunnen ontmoeten voor en tijdens de vele sessies, rondetafels en natuurlijk tijdens het Nederlandse feest. Zonder hen had VMworld 2018 Europe nooit zo’n mooi succes kunnen worden!

Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor de vier prachtige dagen. En hopelijk tot volgend jaar!


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 10/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Stijn Depril

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Stijn Depril, Specialist SE for HCI van VMware Benelux, heeft zijn top-sessies rondom het thema ‘Modernize Data Centers’ […]

Geplaatst op 13/03/2018 door vmwarenetherlands

VMware community wil meer technische sessies en netwerkfeestjes… in Amsterdam

  Van 5 t/m 8 november vormt Barcelona het zonovergoten decor voor VMworld 2018 Europe. Duizenden mensen uit heel Europa hebben nu al een paar dagen in hun agenda gereserveerd om bijgepraat te worden over technologie van VMware, zijn partners, startups, klanten en wetenschappers. Maar VMworld is meer dan alleen consumeren! Naast de honderden interactieve […]

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Martijn Smit

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Martijn Smit, Senior Networking & Security Specialist SE van VMware, maakte een opsomming van de beste sessies voor […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy