De Virtual Cloud Networking deep dive (NSX)

Boost uw kennis over VCN en vSAN met VMware op 12 december

Geplaatst op 16/11/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

De Virtual Cloud Networking deep dive (NSX)

Tijdens de Virtual Cloud Network Deep Dive leert u hoe vooruitstrevende organisaties een virtueel cloud-netwerk gebruiken als een blauwdruk voor een vereenvoudigd en flexibel netwerk dat consistente connectiviteit, branch optimalisatie en beveiliging biedt voor hun volledige infrastructuur.

VCN Deep Dive

 

vSAN Experience Day

Tijdens de exclusieve VMware vSAN Experience Day kunt u zich concentreren op belangrijke vSAN-onderwerpen zodat u de implementatiemogelijkheden met succes kunt evalueren. Door middel van inzichten uit klantsuccessen wapent u zich met de technische kennis die u nodig heeft om vSAN effectief in productie te kunnen brengen.

vSAN Experience Day

 


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy