De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes

De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes

Geplaatst op 11/10/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds.

Ton Hermes, Lead Sales Engineer End User Computing van VMware, stuurde enkele mooie sessies in rondom het thema ‘Empower the Digital Workspace’.

De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes

Sessies

How to Deploy a Desktop Solution in One Hour with Horizon Cloud on Azure – WIN1824QE – Dennis Sigmond, IT Architect, Login Consultants

Maandag 5 november van 17:00 – 17:30 uur

Kom meer te weten over de architectuur van VMware Horizon Cloud on Azure en hoe u deze oplossing zelf snel en eenvoudig kunt inzetten.

 

Deep Dive Into What’s New with Workspace ONE Unified Endpoint Management – END3460BE – Roger Deane, Director, Technical Marketing, VMware / Shardul Navare, Senior Tech Marketing Architect, VMware

Woensdag 7 november van 17:00 – 18:00 uur

Het afgelopen jaar waren er veel innovaties voor het Workspace ONE Unified Endpoint Management-platform. De nieuwe mogelijkheden stellen IT-teams in staat om AirWatch uit te breiden naar unified endpoint management op alle apparaten van gebruikers, inclusief laptops en IOT-devices. Leer over de belangrijkste kenmerken van Workspace ONE UEM 2 en krijg tips en tricks hoe je elk apparaat beheert met Workspace ONE.

 

Delivering Secure and Seamless Access to All Your Apps, Devices and Data – ACC2488BE – Peter Björk, Principal Systems Engineer, VMware

Dinsdag 6 november van 11:00 – 12:00 uur

Wanneer medewerkers toegang hebben tot de apps die ze nodig hebben op het juiste apparaat werken ze efficiënter en zijn ze vaker tevreden. In deze sessie leert u hoe VMware Workspace ONE de bouwblokken biedt voor een digital workspace die dit voor medewerkers mogelijk maakt. Veilig en met de beste beheertools.

De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes

Workspace ONE Intelligence Mobile and Desktop Operations – END2912BE – Andrew Levy, Sr. Director, Product Management, VMware / Peter Björk, Principal Systems Engineer, VMware

Donderdag 8 november van 12:00 – 13:00 uur

De dreiging van cyberattacks verandert met de dag. De nieuwe Workspace ONE Intelligence-mogelijkheden zorgen ervoor dat het gebruik van mobiele devices veiliger is. In deze sessie laten we zien hoe Workspace ONE Intelligence direct inzicht geeft in de ‘gezondheid’ van apparaten, inclusief Windows PC’s. Daarbij geeft het directe respons richting endpoints, patch OS, apps en zelfs firmware.

 

Building Hybrid Cloud with Horizon on VMware Cloud on AWS – HYP1923BE – TJ Vatsa, Principal Architect- Global Professional Services, VMware / Hilko Lantinga, EUC Technical Marketing Architect, VMware

Donderdag 8 november van 12:00 – 13:00 uur

In deze sessie ziet u hoe u VMware Horizon kunt uitbreiden van een on-premise private datacenter naar VMware Cloud on AWS voor federated beheer in de hybride cloud. Door het VMware Cloud-platform in te zetten als backend voor Horizon kunt u het beheer van het software-defined datacenter uitbesteden terwijl de beheerervaring consistent blijft in de gehele omgeving. Daarbij hoeft u geen nieuwe hardware meer te kopen en betaalt u slechts extra wanneer u groeit op uurbasis. Hiermee komen disaster recovery use cases een flinke stap dichterbij.

Ook weten welke sessies u niet mag missen rondom de thema’s Modernize Data Centers, Integrate Public Clouds’ en Transform Network and Security’? Lees dan direct verder op de blogs van andere VMware medewerkers. Daarnaast vertellen twee vExperts, die het event vaak al jaren bezoeken, u in een korte videoboodschap waarom ook u aanwezig zou moeten zijn en welke sessies u volgens hen niet mag missen.

De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 25/06/2018 door vmwarenetherlands

Prijsvraagwinnaar Erik Sanders over zijn ‘Road to VMworld 2018 Europe’

  Trouwe lezers van ons blog zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan: VMworld 2018 Europe vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 november in Barcelona. De voorbereidingen voor dit enorme event zijn in volle gang. Een van de eerste acties rondom VMware 2018 Europe was de prijsvraag die we organiseerden tijdens de NLVMUG in […]

Geplaatst op 28/05/2018 door vmwarenetherlands

Get ready for: VMworld 2018 Europe!

  Van 5 tot en met 8 november vindt VMworld 2018 Europe plaats in Barcelona. Het event is dit jaar later dan de afgelopen jaren, maar geen nood: ook in november is de zon meestal nog ruimschoots aanwezig in Barca! VMworld is het grootste event rond cloud-infrastructuur en digital workspaces in Europa, en staat garant […]

Geplaatst op 15/03/2018 door vmwarenetherlands

Kom naar de NLVMUG UserCon en maak kans op een toegangsticket voor VMworld 2018 Europe

  Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer tijd voor VMworld 2018 Europe. Dit fantastische event (al zeggen we het zelf) met alles op het gebied van cloud-infrastructuur en digital workspace-technologie, vindt ook dit jaar weer plaats in Barcelona. Evenals vorig jaar hebben we ook nu weer één toegangsticket […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy