De VMworld 2018 Europe top-tips van Erik Scholten

De VMworld 2018 Europe top-tips van Erik Scholten

Geplaatst op 10/10/2018

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds.

Erik Scholten, Senior Cloud Management Specialist van VMware, geeft inzicht in zijn favoriete sessies op het gebied van ‘Integrate Public Clouds’.

De VMworld 2018 Europe top-tips van Erik Scholten

Sessies

Use Cloud Services to Deploy and Maintain Apps in a Multi-Cloud Environment – MGT2556BE – Dan Illson/Buhabali Shetti

Dinsdag 6 november van 17:00 – 18:00 uur

In deze sessie ziet u hoe VMware Cloud Services helpt bij de inzet van een public cloud-applicaties in AWS EC2 en het beheren van applicaties over clouds heen (waaronder containerized apps op Google GKE, of VMware’s VKE of AWS EKS). U leert hoe u applicaties op AWS EC2 en VKE consistent kunt inzetten en deze daarna beheert met behulp van Wavefront, Cost Insight, Network Insight en Log Insight.

 

Intro to VMware’s Cloud Management Automation Services. You agile enough? – MGT1312BE – Hicham Mourad/Cody de Arkland

Woensdag 7 november van 11:00 – 12:00 uur

VMware introduceert zijn nieuwe Cloud Automation SaaS-diensten. De meest recente toevoegingen zijn Cloud Assembly, Service Broker en Code Stream. Deze sessie is een echte productdemonstratie met diverse walk throughs. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere het bouwen en inzetten van applicaties, meer efficiency met CI/CD pipeline en release automation en een self-service governance-catalogus.

 

Self-Driving Operations with vRealize Operations Performance Optimization – MGT1640BE – Martin Banda

Woensdag 7 november van 14:00 – 15:00 uur

Deze sessie kijkt naar de workload-optimalisatiefunctie in vRealize Operations wat de belangerijkste component is van de nieuwe self-driving datacenters. Wilt u betere prestaties van uw BCA’s door clusters te balanceren? Of wilt u de kosten per VM laag houden door workloads te consolideren? Leer hoe dat werkt in deze sessie over vRealize Operations.

 

Agile Cloud Management with VMware – MGT2915BE – Jad El-zein

Donderdag 8 november van 12:00 – 13:00 uur

Cloud management wordt vaak geassocieerd met het leveren van IaaS en gerelateerde diensten. Ontwikkelaars vragen echter steeds vaker diensten en infrastructuur die tegemoetkomen aan moderne applicatie-ontwikkeling. Kom naar deze sessie om te zien hoe VMware’s Next Gen cloud management-platform dev-centric-diensten kan bieden voor optimale samenwerking, self-management en gegarandeerde beschikbaarheid voor de line-of-business.

De VMworld 2018 Europe top-tips van Erik Scholten

Ook weten welke sessies u niet mag missen rondom de thema’s Modernize Data Centers, ‘Empower the Digital Workspace’ en Transform Network and Security’? Lees dan direct verder op de blogs van andere VMware medewerkers. Daarnaast vertellen twee vExperts, die het event vaak al jaren bezoeken, u in een korte videoboodschap waarom ook u aanwezig zou moeten zijn en welke sessies u volgens hen niet mag missen.

Hands-on-labs

Getting Started with VMware Cloud Management Services – SPL-1902-03-CMP_E – Grant Orchard/Chris Slater

Maandag 5 november van 15:00 – 16:30 uur

 

VMware vRealize Automation 7 – Advanced Extensibility – SPL-1921-03-CMP_E – Benoit Serratrice/Cody de Arkland

Datum en tijdstip worden nog bekend gemaakt

 

VMware vRealize Automation 7 – Getting Started Workshop – ELW-1921-01-CMP_E  – Ed Bontempo

Maandag 5 november van 09:30 – 11:00 uur

De VMworld 2018 Europe top-tips van Erik Scholten


Categorie: VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 09/11/2018 door vmwarenetherlands

VMworld 2018 Europe zit er helaas weer op

Door: Leon de Werker, Senior Regional Director van VMware Benelux Dat was het dan, VMworld 2018 Europe zit er weer op! Vier bruisende dagen vol inspiratie en mooie ontmoetingen. De officiële aftrap was de openings-keynote van onze CEO Pat Gelsinger die ons er nog weer even aan herinnerde dat 2018 ook de 20ste verjaardag van […]

2 minute read
Geplaatst op 25/06/2018 door vmwarenetherlands

Prijsvraagwinnaar Erik Sanders over zijn ‘Road to VMworld 2018 Europe’

  Trouwe lezers van ons blog zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan: VMworld 2018 Europe vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 november in Barcelona. De voorbereidingen voor dit enorme event zijn in volle gang. Een van de eerste acties rondom VMware 2018 Europe was de prijsvraag die we organiseerden tijdens de NLVMUG in […]

1 minute read
Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Martijn Smit

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Martijn Smit, Senior Networking & Security Specialist SE van VMware, maakte een opsomming van de beste sessies voor […]

2 minute read

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy