Erik Sanders VMworld

Prijsvraagwinnaar Erik Sanders over zijn ‘Road to VMworld 2018 Europe’

Geplaatst op 25/06/2018
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Trouwe lezers van ons blog zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan: VMworld 2018 Europe vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 november in Barcelona. De voorbereidingen voor dit enorme event zijn in volle gang. Een van de eerste acties rondom VMware 2018 Europe was de prijsvraag die we organiseerden tijdens de NLVMUG in Den Bosch. Er was veel belangstelling om het felbegeerde toegangsticket voor het event te winnen. Helaas kon er ook hier maar 1 winnaar zijn. Dat is Erik Sanders geworden die als netwerkspecialist werkzaam is bij Thales.

We vroegen Erik om een kort stukje te schrijven over waarom hij graag naar VMworld 2018 Europe wil en wat hij daar wil gaan doen. Zie hier zijn eerste bijdrage.

@Erik: hartelijk dank en veel succes met alle voorbereidingen!

Road to VMworld 2018 Europe

Ik ben van origine een Netwerk Specialist in hart en nieren. Ondertussen heb ik bijna vijf jaar ervaring met producten van grote leveranciers van switches, routers en firewalls. Recentelijk ben ik begonnen met het verbreden van mijn kennis over de oplossingen van VMware.

Gezien mijn achtergrond als netwerkspecialist ben ik zeer geïnteresseerd in NSX en de mogelijkheden die deze oplossing heeft voor mijn werkgever. Om mijn kennis hierover te vergroten ben ik dit jaar met mijn collega’s mee gegaan naar de NLVMUG 2018 om hier een aantal sessies bij te wonen.

Ik heb hier veel geleerd en contacten gelegd met specialisten van VMware.

Tijdens de NLVMUG heb ik uiteraard mee gedaan aan de prijsvraag, met als hoofdprijs het gratis toegangsticket voor VMworld 2018 Europe in Barcelona. Tot mijn grote verbazing (en die van mijn collega’s) werd mijn naam omgeroepen bij de prijsuitreiking en mocht ik naar voren lopen omdat ik de hoofdprijs had gewonnen!!

Ik kijk er erg naar uit om in november naar Barcelona te gaan om hét VMware-event te bezoeken.

Ikzelf ben nog nooit op een dergelijk evenement geweest, dus dit wordt voor mij een geheel nieuwe ervaring met veel nieuwe indrukken en hopelijk veel nieuwe kennis. Ik ben zeer benieuwd welke sessies er zullen zijn over NSX en Automation middels vRA aangezien ik dit persoonlijk zie als ‘the way forward’.

Meer weten over VMworld 2018 Europe? Lees deze blog eens!

 

Banner registreer VMworld 2018 Europe

 

 


Categorie: Events, VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 22/10/2018 door vmwarenetherlands

Het feestje begint bij jou!

VMworld 2018 Europe is work hard & play hard! Heeft u zin in een avond met heerlijke cocktails en tapas, goede muziek én veel mogelijkheden om te netwerken? Registreer u dan vandaag nog voor het Nederlandse feest op dinsdag 6 november vanaf 19.00 uur. Dit is the place to be voor alle Nederlandse deelnemers aan […]

1 minute read
Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Martijn Smit

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Martijn Smit, Senior Networking & Security Specialist SE van VMware, maakte een opsomming van de beste sessies voor […]

2 minute read
Geplaatst op 10/10/2018 door vmwarenetherlands

Welke sessies mag u niet missen tijdens VMworld 2018 Europe

Met nog maar een maand te gaan voordat VMworld 2018 Europe in volle hevigheid losbarst, zijn de voorbereidingen in volle gang. Naast alle logistieke zaken die moeten worden geregeld voor het event dat van 5 t/m 8 november plaatsvindt in de Fira Gran Via te Barcelona, wordt er ook hard gewerkt aan het inhoudelijke programma. […]

2 minute read

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy