Get ready for: VMworld 2018 Europe!

Geplaatst op 28/05/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Van 5 tot en met 8 november vindt VMworld 2018 Europe plaats in Barcelona. Het event is dit jaar later dan de afgelopen jaren, maar geen nood: ook in november is de zon meestal nog ruimschoots aanwezig in Barca! VMworld is het grootste event rond cloud-infrastructuur en digital workspaces in Europa, en staat garant voor drie dagen vol keynotes, technische & business-sessies, labs, netwerkmogelijkheden en gezellige feestjes. Duizenden mensen uit heel Europa (en daarbuiten!) komen bij elkaar om kennis te delen en kennis te nemen van de nieuwste technologie van VMware en alle partners.

Get ready for: VMworld 2018 Europe!

De registratie voor VMworld 2018 Europe is inmiddels geopend. 

Veel bezoekers van VMworld zijn direct verkocht en komen elk jaar weer terug, maar gelukkig zijn er elk jaar nieuwe IT- en business-professionals die we mogen verwelkomen. Speciaal voor mensen die nog nooit naar het event geweest zijn, zetten we de belangrijkste redenen om dit jaar wél te gaan op een rijtje. Het draait daarbij om de 4 C’s van Content, Certificering, Collega’s en… Cervezas!

Content

VMworld biedt voor elk wat wils. Of je nu software-ontwikkelaar bent, IT-beheerder, sales rep of misschien zelfs CEO, het programma is zo uitgebreid dat iedereen de content vindt die aansluit bij zijn of haar dagelijkse praktijk en interesses. Alle sessies zijn goed afgestemd op de doelgroep. Dat geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor partners. Zij kunnen tijdens VMworld een apart programma volgen. Lees ter inspiratie bijvoorbeeld een verslag van dag 1 en dag 2 van VMworld 2017 Europe.

Get ready for: VMworld 2018 Europe!

Certificering

Succes is niet alleen afhankelijk van de technologie die je tot je beschikking hebt, maar ook of je die technologie optimaal kunt gebruiken. Het VMworld Training & Certification-programma zorgt ervoor dat je het optimale haalt uit je VMware-investeringen. Het helpt bij het opdoen van de juiste skills en ervaring om een VMware-platform te ontwerpen, bouwen en draaien. Een boost voor je kennis en carrière!

Collega’s

Natuurlijk zijn tijdens VMworld 2018 Europa heel veel VMware-experts aanwezig. Niet alleen van VMware zelf, maar ook van honderden andere organisaties. Leer van peers en deel ervaringen & ideeën met de andere deelnemers. Met een bezoekersaantal van minimaal 11.000 mensen is het eenvoudig om zelfs nieuwe vrienden te maken! Om het voor onze bezoekers uit de Benelux wat eenvoudiger te maken, organiseren we diverse Benelux-activiteiten waar we iedereen van harte voor uitnodigen!

Cervezas

Ja… of Cava of Spa rood. Dat maakt ons verder niet uit. Het gaat erom dat het goed is om na een volle dag inspiratie opdoen, studeren of zelfs presenteren samen het glas te heffen. Barcelona is de perfecte plaats om goed te eten en eens flink te stappen. Ook de vele partners die op het event aanwezig zijn organiseren vaak eigen events. Work hard, play hard dus! Ontdek bijvoorbeeld hoe Erik Sanders zijn “Road To VMworld” beschrijft in zijn blog.

Blog Erik Sanders

Mocht je hierdoor nog niet overtuigd zijn, dan legt onze CEO Pat Gelsinger graag nog eens uit waarom hij vindt dat VMworld ‘the place to be’ is.

Registreer vandaag en ‘watch this space’

De ervaring leert dat de registraties voor VMworld snel gaan. Evenals het aantal hotelboekingen in Barcelona! Registreer daarom vandaag nog! Houd ook ons blog en Twitter-tijdlijn in de gaten, want we zullen hier de komende tijd meer info posten over het event.

See you in Barcelona tijdens VMworld 2018 Europe!

PS: We hebben een handige brief gemaakt die kan helpen je werkgever te overtuigen dat aanwezigheid op VMworld een goede investering is!

Watch on YouTube


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Ton Hermes

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Ton Hermes, Lead Sales Engineer End User Computing van VMware, stuurde enkele mooie sessies in rondom het thema […]

Geplaatst op 09/11/2018 door vmwarenetherlands

VMworld 2018 Europe zit er helaas weer op

Door: Leon de Werker, Senior Regional Director van VMware Benelux Dat was het dan, VMworld 2018 Europe zit er weer op! Vier bruisende dagen vol inspiratie en mooie ontmoetingen. De officiële aftrap was de openings-keynote van onze CEO Pat Gelsinger die ons er nog weer even aan herinnerde dat 2018 ook de 20ste verjaardag van […]

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

Waarom ook u aanwezig zou moeten zijn tijdens VMworld 2018 Europe

Een aantal vExperts bezoeken VMworld vaak al jaren. Wie kan u in een korte videoboodschap beter vertellen waarom ook u aanwezig zou moeten zijn en welke sessies u niet mag missen dan zij? Erik Scholten vExpert Erik Scholten, Senior Cloud Management Specialist van VMware, nodigt u uit voor sessies over onder andere vRealize Automation 7.5, […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy