KPN eerste gevalideerde Nederlandse partner voor VMware Cloud on AWS

Geplaatst op 18/04/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Op donderdag 12 april organiseerde KPN zijn Digital Dutch event in Hangaar2 te Katwijk. De centrale vraag tijdens het event was ‘hoe kunt u in digitale transformatie succesvol zijn’? VMware was een van de Diamond Partners van het event dat met vier rondes van 250 deelnemers zeer goed bezocht is. We hebben deze gelegenheid aangegrepen om de nieuwe samenwerking tussen KPN, AWS en VMware te presenteren aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Het nieuws dat we tijdens KPN Digital Dutch naar buiten brachten was dat KPN zijn succesvolle en langdurige partnership met VMware uitbreidt voor het leveren van clouddiensten. Daarmee is het nu de eerste gevalideerde partner voor VMware Cloud op AWS binnen het VMware Cloud Provider Program in Nederland. Op VMware gebaseerde managed services kunnen hiermee geleverd worden op locatie van de klant, in KPN-datacenters en bij Amazon Web Services. Door de samenwerking van VMware met AWS wordt KPN de belangrijkste aanbieder van hybride clouddiensten in de Nederlandse markt.

We spraken hierover met Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux van VMware en met Robin Scholten, Algemeen Directeur KPN Internedservices.

Watch on YouTube


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy