Quiz NLVMUG

Kom naar de NLVMUG UserCon en maak kans op een toegangsticket voor VMworld 2018 Europe

Geplaatst op 15/03/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer tijd voor VMworld 2018 Europe. Dit fantastische event (al zeggen we het zelf) met alles op het gebied van cloud-infrastructuur en digital workspace-technologie, vindt ook dit jaar weer plaats in Barcelona. Evenals vorig jaar hebben we ook nu weer één toegangsticket voor VMworld Europe 2018 in de aanbieding. Tijdens de NLVMUG UserCon op dinsdag 20 maart aanstaande weten we wie we daarmee blij mogen maken!

VMworld 2018 Europe in een notendop

VMworld 2018 Europe staat garant voor innovatie en inspiratie. Honderden keynotes, business- en technische sessies, netwerkborrels en virtuele deep dives maken dat dit event is uitgegroeid tot het grootste in zijn soort. Je ziet de laatste trends en komt in contact met onze partners en een keur aan prominenten uit de internationale IT-sector. Natuurlijk zijn alle nieuwe oplossingen van VMware en partners te zien en kun je direct aan de slag in een van de tech labs. Redenen genoeg om in november een paar dagen Barcelona te boeken!

VMware Kennis Quiz

Tijdens de NLVMUG UserCon die op 20 maart aanstaande plaatsvindt in het 1931 Congrescentrum in ‘s Hertogenbosch, kun jij kans maken op een gratis toegangsticket voor VMworld 2018 Europe. Hoe? Heel eenvoudig. Op de stand van VMware staat een interactief scherm waarop je een kennisquiz kunt spelen. Test je kennis over VMware door het beantwoorden van enkele vragen over het bedrijf en de technologie. Degene die de meeste punten scoort voor deze test wint een gratis ticket voor VMworld 2018 Europe! Zo simpel kan het zijn. Daarbij krijgt de winnaar ook nog eens de mogelijkheid om zijn/haar ervaringen te vertellen in een verhaal dat hier op de VMware-blog wordt gepubliceerd!

Registreer voor de NLVMUG UserCon 2018

We hopen dat veel deelnemers hun kennis komen testen op de stand van VMware. Belangrijk: mocht je dat nog niet hebben gedaan, registreer je dan vandaag nog voor de NLVMUG UserCon. Check vooral ook de agenda om te zien wat er naast de mogelijkheid voor het winnen van een ticket voor VMworld 2018 Europe verder nog te beleven is.

Graag tot ziens op 20 maart!

 

PS: Lees voor de volledigheid van tevoren nog even de spelregels voor de quiz door.


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

Waarom ook u aanwezig zou moeten zijn tijdens VMworld 2018 Europe

Een aantal vExperts bezoeken VMworld vaak al jaren. Wie kan u in een korte videoboodschap beter vertellen waarom ook u aanwezig zou moeten zijn en welke sessies u niet mag missen dan zij? Erik Scholten vExpert Erik Scholten, Senior Cloud Management Specialist van VMware, nodigt u uit voor sessies over onder andere vRealize Automation 7.5, […]

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

De VMworld 2018 Europe top-tips van Martijn Smit

VMworld 2018 Europe vindt plaats van 5 t/m 8 november in Barcelona. Duizenden deelnemers dompelen zich een paar dagen onder in de wereld van Modernize Datacenters, Empower Digital Workspaces, Transform Networking and Security en Integrate Public Clouds. Martijn Smit, Senior Networking & Security Specialist SE van VMware, maakte een opsomming van de beste sessies voor […]

Geplaatst op 22/10/2018 door vmwarenetherlands

Het feestje begint bij jou!

VMworld 2018 Europe is work hard & play hard! Heeft u zin in een avond met heerlijke cocktails en tapas, goede muziek én veel mogelijkheden om te netwerken? Registreer u dan vandaag nog voor het Nederlandse feest op dinsdag 6 november vanaf 19.00 uur. Dit is the place to be voor alle Nederlandse deelnemers aan […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy