Partner Awards Winners

VMware Partner Awards 2018: En de winnaars zijn…

Geplaatst op 09/02/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Gisteravond was het zover: de uitreiking van de felbegeerde VMware NL Partner Awards! Samen met de genomineerden verzamelden we in het mooie Mereveld voor de bekendmaking van de winnaars van de Partner Awards 2018. Net als vorig jaar was het een mooie avond waarbij een groot deel van ons partnernetwerk samenkwam om successen van het afgelopen jaar te vieren. Voor VMware zijn onze partners onmisbaar en we zetten hen dan ook graag in het zonnetje! Hieronder het overzicht van de winnaars per categorie mét een korte Q&A.

En de winnaars zijn…

 

Most promising VMware partner of the year: AnylinQ

AnylinQ heeft met focus en consistente executie gericht op vSAN een mooie set van klanten opgebouwd. Gedurende het jaar werden de klanten groter en een breder portfolio verkocht. De partnerstatus is in één jaar tijd gegroeid van Enterprise naar Premier, een topprestatie! AnylinQ investeert doelgericht in mensen met de juiste kennis en instelling. Een enthousiast team waar wij nog veel van kunnen verwachten in de toekomst!

 

VMware innovator of the year: Login Consultants

Login Consultants kennen wij als professional service partner van VMware die altijd bereid is om te helpen bij uitdagingen op het gebied van desktopvirtualisatie. Ze leveren consultancy- en implementatiediensten in zowel binnen als buitenland. Met de Login Online Desktop brengt Login nu ook een eigen DaaS-oplossing op te markt waarbij is gekozen voor de VDI-technologie van VMware. De afgelopen maanden zijn er veel successen geboekt en Login Consultants is een schoolvoorbeeld van hoe wij samen optrekken in de VDI-markt.

 

VMware partner success story of the year: PQR

Het afgelopen jaar is één groot succes geweest voor PQR! Daarom kunnen we deze award niet toekennen aan slechts één deal. De constante drive om van NSX, vSAN en vRealize een succes te maken heeft zijn vruchten afgeworpen. PQR heeft echt een markt ontwikkeld en de kroon op dit succes is de grootste deal in VMware’s General Business segment: een NSX omgeving van 380 CPU’s!

 

Most committed VMware partner of the year: Vancis

Vancis is al jaren een loyale Service Provider-partner van VMware. Vancis is marktleider als het gaat om het leveren van IT-diensten aan het hoger onderwijs in Nederland. Daarbij heeft het bedrijf als Premier Service Provider veel kennis van de VMware-technologie op het gebied van advies, ontwerp, implementatie en beheer van complexe infrastructuren en een duidelijke focus op de onderwijs-, onderzoek- en zorgmarkt. Het is prettig partneren met Vancis en wij zien uit naar verdere groei van de gezamenlijke business!

 

VMware partner personality of the year: vEUC TechCon

De drijvende krachten achter de vEUC TechCon zijn in het dagelijks leven concurrenten van elkaar. Toch zijn ze gezamenlijk de uitdaging aangegaan om een technische community op te starten op het gebied van End User Computing (EUC). Dit resulteerde in een event met ruim 125 deelnemers waarbij de organisatoren hun kennis presenteerden aan de community. Een waar succes!

 

VMware special appreciation award: Tatjana Sarikaya van Tech Data Nederland

Tatjana werkt sinds acht jaar vanuit Tech Data voor VMware. In die tijd is ze een verlengstuk geworden van onze organisatie en heeft ze een groot vertrouwen opgebouwd bij onze medewerkers en partners. Ze is een rots in de branding voor ons als het gaat om het soepel laten verlopen van een groot aantal marketing-activiteiten. Ze heeft deze speciale award dan ook dubbel en dwars verdiend!

 

VMware partnerecosysteem

Als afsluiter van de avond benadrukt ook Leon de Werker, Sr. Regional Director Benelux bij VMware, het belang en de waarde van het partnerecosysteem voor VMware.

 

Bent u al klaar voor het volgende event? Het programma van de NLVMUG UserCon vindt u hier!

 


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 26/03/2019 door vmwarenetherlands

FlexVirtual, ON2IT en AnyLinQ blikken terug op 2018

Als er weer een jaar voorbij is kijken we vaak terug. Wat had beter gekund, maar ook: waar zijn we trots op? Onze partners FlexVirtual, ON2IT en AnyLinQ vertellen in deze video hoe zij 2018 hebben ervaren en waar ze het meest trots op zijn.

Geplaatst op 27/01/2020 door vmwarenetherlands

Dit zijn de nominaties voor VMware Partner Awards 2020

Binnenkort is het weer tijd voor ons jaarlijkse VMware Partner Award-event! Het afgelopen jaar was wederom een mooi jaar, mede dankzij onze partners. Zo hebben we een aantal succesvolle projecten afgerond en slagen we er steeds meer in onze (gezamenlijke) klanten centraal te stellen en te helpen bij hun business-uitdagingen. We willen daarom onze partners […]

Geplaatst op 09/03/2021 door vmwarenetherlands

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards

Op 9 maart 2021 hebben we tijdens de jaarlijkse VMware Partner Update samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar gevierd en we hebben vooruit gekeken naar wat 2021 voor ons in petto heeft. Tevens hebben we een aantal partners in het zonnetje gezet en hen beloond met een VMware Partner Appreciation Award. […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy