Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT: digital workspace

Geplaatst op 04/09/2017
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Reden 3. Versterken van uw digitale workspace

Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het is echter een lastige klus de kloof tussen meerdere clouds te beheersen en overbruggen terwijl u tegelijkertijd risico’s, kosten en security beheert.

Richard Munro, CTO EMEA bij VMware Cloud Services, helpt organisaties bij het versnellen van hun cloud-transformaties middels VMware’s cross-cloud architectuur. Onlangs is Munro zijn eigen videoserie gestart, waarin hij de voordelen van een cross-cloud aanpak bespreekt en uitleg geeft over de vragen die u uzelf moet stellen voordat u start met uw cross-cloud aanpak. In deze video staat de volgende vraag centraal:

Hoe kunt u uw digitale workspace versterken?

Wanneer het aankomt op mobiliteit is het enige waar uw personeel daadwerkelijk naar kijkt eenvoud en keuzevrijheid. Ze willen vrijheid in het mobiele apparaat dat zij gebruiken en vrijheid bij het kiezen van hun toegangscode. Desalniettemin moet IT steeds de controle blijven bewaren en bewaken. Richard Munro legt uit hoe een cross-cloud aanpak zowel vrijheid en controle in de digitale workspace kan brengen, doordat IT de benodigde omgeving kan faciliteren zonder het personeel van zich te vervreemden.

Meer weten of gelijk aan de slag?


Categorie: Business, Cloud

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 09/01/2017 door vmwarenetherlands

VMware cross-cloud onderzoek: wat verbindt decentralisatie van IT met innovatie van de business?

Recentelijk presenteerden we de resultaten van ons nieuwste cross-cloud onderzoek, waaruit naar voren kwam dat meer dan de helft (56 procent) van IT en zakelijk leiders in Nederland van mening is dat het beheer van technologie verschuift van IT naar andere afdelingen. De reden hiervoor? Andere afdelingen zijn in toenemende mate in staat en bevoegd […]

1 minute read
Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier uitdagingen voor de moderne CIO: controle over IT

  De digitale transformatie is voor veel organisaties in volle gang. Het is belangrijker dan ooit om snel te reageren op klantwensen en nieuwe marktkansen. Technologische ontwikkelingen maken het ook makkelijker snel nieuwe services en applicaties te introduceren. In dit proces speelt de CIO een sleutelrol. Het is echter niet eenvoudig om het hoofd koel […]

3 minute read
Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier uitdagingen voor de moderne CIO: competitiveness

  De digitale transformatie is voor veel organisaties in volle gang. Het is belangrijker dan ooit om snel te reageren op klantwensen en nieuwe marktkansen. Technologische ontwikkelingen maken het ook makkelijker snel nieuwe services en applicaties te introduceren. In dit proces speelt de CIO een sleutelrol. Het is echter niet eenvoudig om het hoofd koel […]

3 minute read

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy