Network Virtualization Deep Dive: Duik in de wereld van netwerkvirtualisatie en bespaar zeeën van tijd

Network Virtualization Deep Dive: Duik in de wereld van netwerkvirtualisatie en bespaar zeeën van tijd

Geplaatst op 03/07/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Hoeveel meters kabel heb jij getrokken in je werk als IT’er? Hoeveel werkplekken heb je gepatcht? Hoeveel netwerkapparatuur gekoppeld? De antwoorden op deze vragen zullen per persoon verschillen. Wat zeer waarschijnlijk niet verschilt is dat iedereen een aanzienlijk deel van zijn tijd heeft besteed aan het inrichten van de hardware die nodig is voor de netwerkinfrastructuur.

De ontwikkelingen op het gebied van netwerkinfrastructuur hebben niet stilgestaan. Integendeel! Dankzij technologie zoals netwerkvirtualisatie is het optimaal inrichten van je infra een stuk eenvoudiger en vooral ook efficiënter geworden. Hierdoor kun je optimaal gebruikmaken van de resources die je hebt en houd je zeeën van tijd over die je kunt besteden aan andere zaken.

Network Virtualization-gids

Voor alle IT’ers die dat als muziek in de oren klinkt heeft VMware een gratis inleiding gemaakt in de wereld van netwerkvirtualisatie. Deze gids neemt je aan de hand bij de overgang van een ‘hardwired’ netwerk naar een flexibele wereld met virtuele infrastructuren. In eenvoudige en begrijpbare taal komen zaken aan de orde als: wat houdt een virtueel netwerk eigenlijk in, waarom zijn gebruikers daar zo enthousiast over, waar moet ik starten als ik dat ook wil en welke stappen moet ik nemen om er optimaal van te kunnen profiteren?

Download deze gids over Network Virtualization vandaag nog gratis (naam en e-mailadres verplicht) en duik in de wereld van netwerkvirtualisatie!

  • Grip houden op een dynamische IT-omgeving vraagt veel van de onderliggende infrastructuur. Lees hoe een infrastructure for change u de vrijheid geeft te blijven innoveren
  • Op zoek naar manieren om de public cloud te omarmen en in eigen beheer te brengen? Lees in dit blog hoe Shadow IT uit de schaduw treedt
  • Meer lezen over wat de opmars van alle verschillende cloud-modellen concreet betekent voor jou als IT’er? In dit blog lees je alles over cloud management in een wereld van hybride clouds

Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy