I AM…all about transforming security

I AM…all about transforming security

Geplaatst op 21/07/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Van 11 tot en met 14 september 2017 staat het zonovergoten Barcelona in teken van VMworld 2017 Europe. Vier dagen, tot de nok toe gevuld met technologische innovaties.

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom staat ook dit jaar de content catalog ruim op tijd online.

Transformeren van uw security

Eerder vertelden we u al welke programmaonderdelen u echt niet mag missen als u alles wilt weten over het digitaliseren van uw workspaces. Echter, ook als het gaat om het transformeren van de security binnen uw organisatie valt er veel te ontdekken tijdens VMworld 2017 Europe – en dat tevens op verschillende niveaus.

Op zoek naar een introductie?

Vindt u het lastig te bepalen waar u moet beginnen met de transformatie van security? Neem dan vooral een kijkje bij de spotlight sessie ‘Use Virtualization to Secure Application Infrastructure’ [SAI3237SE]. Na deze spotlight sessie is de vraag niet langer “Hoe beveilig ik de cloud?” maar vooral “Hoe kan ik de unieke eigenschappen van de cloud gebruiken om de beveiliging te transformeren?”

Al iets meer bedreven?

Juist op zoek naar sessie waar u een goede, eerste verdiepingsslag kunt maken? Mis dan vooral de volgende break-out sessies niet:

  • Security Policy Creation [SAI1384BE]
  • Deploying Security in a Brownfield Environment [SAI2371BE]
  • How VMware IT Is Securing Applications Using Micro-Segmentation and Third-Party Integrations with NSX [SAI2325BE]

Technical advanced

Bent u al langer bezig met het transformeren van de security binnen uw organisatie en op zoek naar meer gevorderde informatie? Zorg dan dat u de groepsdiscussie “Designing Multilayered Security in the Software-Defined Data Center Using VMware vSphere 6.5.0a and VMware NSX 6.3” [SAI1414GE] niet mist. Hier leert u hoe een ontwerp op basis van VMware vSphere en VMware

NSX een aanval kunt voorkomen en de integriteit van uw informatie en organisatie kunt beschermen.

Een andere aanrader is de break-out sessie “Securing your VMware Horizon Virtualized Apps and Desktop Investments with NSX [SIE2034BE]waarin u een deep dive maakt in de design- en architectuur-nuances die deel uitmaken van een succesvol microsegmentatie- en netwerkvirtualisatie-ontwerp binnen een virtuele desktop infrastructuur.

Business focus op security transformatie

Bekijkt u security meer vanuit een bedrijfsperspectief? Luister dan naar de paneldiscussie “Data Privacy, the GDPR, and the Globalization of Compliance [GRC3109PE]” over de kansen en valkuilen die voortkomen uit een toenemend aantal compliancy-mandaten.

Of volg de break-out sessie “Why VMware Might Just Be Your Most Important IT Security Company [SIE2709BE]” Met daarin de focus op waarom VMware-technologie cruciaal is voor uw organisatie om van binnenuit bescherming te bieden en de security daadwerkelijk te transformeren.

Registreer nu en ontdek alles over de transformatie van security!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan nu in de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u VMworld 2017 Europe absoluut niet mag missen!

Juist al wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Reserveer dan nu uw ticket voor VMworld 2017 Europe in Barcelona.


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 23/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about integrating public clouds

  De content catalog staat inmiddels live, dus het is hoog tijd om de voorbereiding te starten en hier alvast wat aanraders in te omcirkelen. Eerder gaven we al suggesties voor programmaonderdelen over het transformeren van security, over het digitaliseren van de workspace en het moderniseren van datacenters. In deze blog enkele interessante programmaonderdelen over […]

Geplaatst op 20/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about empowering digital workspaces

  Langzaam komt VMworld 2017 Europe steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september zijn we weer terug aan de Fira Gran Via in het zonovergoten Barcelona, voor vier dagen lang technologische innovaties. Nu we steeds dichterbij september komen, is er ook meer bekend over de inhoud van de dagen via de content catalog. […]

Geplaatst op 09/06/2017 door vmwarenetherlands

IT in de gezondheidszorg: vaarwel silo’s. Hallo Software Defined Datacenter!

De gezondheidszorg in Nederland zit midden in een digitale transformatie. De focus daarbij is dat patiënten op een zo’n adequaat mogelijke en vooral veilige manier zorg krijgen. Zorgverleners worden daarbij ondersteund door de mogelijkheden van IT en zouden zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit die dit met zich meebrengt. Omdat deze digitale […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy