I AM...all about modernizing data centers

I AM…all about modernizing data centers

Geplaatst op 22/07/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

VMworld 2017 Europe komt steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september staat de Fira Gran Via van Barcelona volledig in het teken van technologische innovaties. Over ruim anderhalve maand is het al zover, snel naar de content catalog dus voor een selectie van de meest interessante programmaonderdelen! Eerder hebben we al suggesties gedaan over het transformeren van security, en het digitaliseren van de workspace maar ook wanneer u op zoek bent naar informatie over het moderniseren van datacenters zijn er interessante programmaonderdelen om te volgen.

Moderniseren van datacenters

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, om als bedrijf concurrerend te blijven moeten organisaties dus investeren in het digitaal transformeren van alle businessprocessen. Deze transformatie begint bij de juiste infrastructuur, waarbij datacenters cruciaal zijn en dus zeker niet achter kunnen blijven.

Cloud Management

Wilt u meer weten over het moderniseren van datacenters en cloud management? Mis dan zeker de volgende programmaonderdelen niet:

  • Break-out sessie: Case Study: How a Leading Health Insurance Provider Uses vRealize Business to Transform Its Cloud Initiative into a Cloud Business Management Practice [MGT1816BE]
  • Break-out sessie: Configuring a Hybrid Cloud with VMware Cloud Foundation: A Technical Deep Dive [PBO1757BE]

vRealize

Van cloud management de verdiepingsslag maken naar cloud management tools? Volg dan vooral de programmaonderdelen over de vRealize Suite en vRealize Automation:

  • Hands-on lab: Automate IT – Make Private Cloud Easy [SPL180602E]  
  • Break-out sessie: Case Study: VMware Cloud Foundation–Powered Private Cloud, Including Hands-on Labs [PBO2864BE]
  • Break-out sessie: Cloud Management Platform: Can I Get There from Here? [MGT2231BE]
  • Break-out sessie: Effectively Operating an Automated Cloud [MGT1758BE]

Cloud Management-discussie

Bent u op zoek naar andere IT-experts om ideeën rondom cloud management en het moderniseren van datacenters mee uit te wisselen? Sluit u dan aan bij de verschillende groepsdiscussies:

  • Intelligent Operations Jam Session: SDDC Performance and Availability, Unified Management [MGT2588GE]
  • Modernizing Your Data Center with VMware Cloud Foundation: Group Discussion [PBO1224GE]
  • Using vRealize to Manage AWS as Part of Hybrid Cloud [MGT3169GE]

Registreer nu en ontdek alles over het moderniseren van datacenters!

Nog niet helemaal overtuigd of VMworld 2017 Europe wat voor u is? Lees dan nu in de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u het absoluut niet mag missen!

Juist al wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Reserveer dan nu uw ticket voor VMworld 2017 Europe in Barcelona.


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 20/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about empowering digital workspaces

  Langzaam komt VMworld 2017 Europe steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september zijn we weer terug aan de Fira Gran Via in het zonovergoten Barcelona, voor vier dagen lang technologische innovaties. Nu we steeds dichterbij september komen, is er ook meer bekend over de inhoud van de dagen via de content catalog. […]

Geplaatst op 09/06/2017 door vmwarenetherlands

IT in de gezondheidszorg: vaarwel silo’s. Hallo Software Defined Datacenter!

De gezondheidszorg in Nederland zit midden in een digitale transformatie. De focus daarbij is dat patiënten op een zo’n adequaat mogelijke en vooral veilige manier zorg krijgen. Zorgverleners worden daarbij ondersteund door de mogelijkheden van IT en zouden zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit die dit met zich meebrengt. Omdat deze digitale […]

Geplaatst op 23/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about integrating public clouds

  De content catalog staat inmiddels live, dus het is hoog tijd om de voorbereiding te starten en hier alvast wat aanraders in te omcirkelen. Eerder gaven we al suggesties voor programmaonderdelen over het transformeren van security, over het digitaliseren van de workspace en het moderniseren van datacenters. In deze blog enkele interessante programmaonderdelen over […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy