I AM…all about integrating public clouds

I AM…all about integrating public clouds

Geplaatst op 23/07/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

De content catalog staat inmiddels live, dus het is hoog tijd om de voorbereiding te starten en hier alvast wat aanraders in te omcirkelen. Eerder gaven we al suggesties voor programmaonderdelen over het transformeren van security, over het digitaliseren van de workspace en het moderniseren van datacenters. In deze blog enkele interessante programmaonderdelen over de integratie van public clouds.

Integratie van public clouds is de toekomst

Steeds meer eindgebruikers (waaronder medewerkers) vinden hun weg naar de verschillende public clouds. Aan IT de taak het overzicht en de controle te houden, en een manier te vinden om die publieke clouds centraal te beheren. Zoek u naar meer informatie over de integratie van public clouds? Zet dan zeker de volgende break-out sessies en workshops uit de content catalog in uw agenda.

Break-out sessies:

  • Creating Your VMware Cloud on AWS Data Center: VMware Cloud on AWS Fundamentals [LHC1547BE]
  • Accelerate the Hybrid Cloud with VMware Cloud on AWS [LHC1403BE]
  • AWS Native Services Integration with VMware Cloud on AWS: Technical Deep Dive [LHC3376BES]
  • VMware Cloud on AWS: An Architectural and Operational Deep Dive [LHC3174BE]

Hands-on-Labs/Expert led workshop

  • VMware Cloud on AWS – Getting Started Workshop [ELW188701E]
  • VMware Cross Cloud Services – Getting Started [SPL188401E]

Registreer nu en leer alles over de integratie van public clouds!

Nog niet helemaal overtuigd of VMworld 2017 Europe wat voor u is? Lees dan de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u het absoluut niet mag missen!

Wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Wacht niet langer en registreer direct!

 


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 09/06/2017 door vmwarenetherlands

IT in de gezondheidszorg: vaarwel silo’s. Hallo Software Defined Datacenter!

De gezondheidszorg in Nederland zit midden in een digitale transformatie. De focus daarbij is dat patiënten op een zo’n adequaat mogelijke en vooral veilige manier zorg krijgen. Zorgverleners worden daarbij ondersteund door de mogelijkheden van IT en zouden zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit die dit met zich meebrengt. Omdat deze digitale […]

Geplaatst op 22/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about modernizing data centers

  VMworld 2017 Europe komt steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september staat de Fira Gran Via van Barcelona volledig in het teken van technologische innovaties. Over ruim anderhalve maand is het al zover, snel naar de content catalog dus voor een selectie van de meest interessante programmaonderdelen! Eerder hebben we al suggesties […]

Geplaatst op 21/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about transforming security

  Van 11 tot en met 14 september 2017 staat het zonovergoten Barcelona in teken van VMworld 2017 Europe. Vier dagen, tot de nok toe gevuld met technologische innovaties. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom staat ook dit jaar de content catalog ruim op tijd online. Transformeren van uw security Eerder vertelden we […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy