I AM...all about empowering digital workspaces

I AM…all about empowering digital workspaces

Geplaatst op 20/07/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Langzaam komt VMworld 2017 Europe steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september zijn we weer terug aan de Fira Gran Via in het zonovergoten Barcelona, voor vier dagen lang technologische innovaties. Nu we steeds dichterbij september komen, is er ook meer bekend over de inhoud van de dagen via de content catalog.

De toekomst van de digital workspace

Bent u op zoek naar meer informatie over het digitaliseren van uw workspaces? Tijdens VMworld 2017 Europe kunt u luisteren naar verschillende experts over wat er speelt in de IT en wat de toekomst in petto heeft voor de digital workspace. Een aanrader is bijvoorbeeld de show case keynote ‘Delivering New User Experiences with Digital Workspaces’ [EDW7002KE].

Tevens zijn er verschillende break-out sessies die u bij de digitalisering van uw workspaces kunnen helpen: van zakelijke mobiliteit en desktopvirtualisatie tot cloud-storage. Na de sessies weet u precies hoe een optimale gebruikerservaring kunt leveren, terwijl de security constant gewaarborgd blijft.

All about empowering the digital workplace? Mis dan de volgende sessies niet!

Break-out sessies

12 september

  • Cut the Cost with Cloud-First, Scalable Windows Software Distribution [UEM1827BE]
  • Horizon Apps and JMP: Technical Deep Dive [ADV1593BE]
  • Introduction to Access Management in Workspace ONE [SAAM2288BE]

13 september

  • Deliver Any App, Any Desktop, Anywhere in the World Using VMware Blast Extreme [ADV1609BE]
  • The Evolution of Endpoint Management Within a Digital Workspace [UEM3155SE]

14 september

  • Delivering Skype for Business with VMware Horizon: All You Need to Know [ADV1583BE]
  • Securing Access and Protecting Information in Office 365 with Workspace ONE [SAAM2291BE]

Naast de verschillende sessies biedt VMworld 2017 Europe ook de mogelijkheid te netwerken met gelijkgestemden en nieuwe connecties aan te gaan. Of doe nieuwe kennis op tijdens hands-on labs en ontdek nieuwe productdoorbraken. Een hands-on lab dat u echt niet mag missen is bijvoorbeeld: ‘Horizon 7.1 – Advanced Operational Concepts’ [SPL185107E].

Registreer nu en ontdek alles over de digital workspace!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan nu in de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u VMworld 2017 Europe absoluut niet mag missen!

Juist al wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Reserveer dan nu uw ticket voor VMworld 2017 Europe in Barcelona.


Categorie: VMworld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 23/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about integrating public clouds

  De content catalog staat inmiddels live, dus het is hoog tijd om de voorbereiding te starten en hier alvast wat aanraders in te omcirkelen. Eerder gaven we al suggesties voor programmaonderdelen over het transformeren van security, over het digitaliseren van de workspace en het moderniseren van datacenters. In deze blog enkele interessante programmaonderdelen over […]

Geplaatst op 21/07/2017 door vmwarenetherlands

I AM…all about transforming security

  Van 11 tot en met 14 september 2017 staat het zonovergoten Barcelona in teken van VMworld 2017 Europe. Vier dagen, tot de nok toe gevuld met technologische innovaties. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom staat ook dit jaar de content catalog ruim op tijd online. Transformeren van uw security Eerder vertelden we […]

Geplaatst op 09/06/2017 door vmwarenetherlands

IT in de gezondheidszorg: vaarwel silo’s. Hallo Software Defined Datacenter!

De gezondheidszorg in Nederland zit midden in een digitale transformatie. De focus daarbij is dat patiënten op een zo’n adequaat mogelijke en vooral veilige manier zorg krijgen. Zorgverleners worden daarbij ondersteund door de mogelijkheden van IT en zouden zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit die dit met zich meebrengt. Omdat deze digitale […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy