Alles wat u moet weten over vSAN 6.6

Geplaatst op 11/04/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Vol trots delen we met u de nieuwste en zesde generatie van VMware vSAN, versie 6.6! Deze nieuwe release versterkt onze positie als HCI-leider en stelt ons in staat klanten nog beter te kunnen helpen bij het snel moderniseren van hun infrastructuur met minder disruptie.

Wat is er nieuw?

VMware’s vSAN is in rap tempo geïnnoveerd. Met iedere nieuwe release konden we onze klanten middels nieuwe functies een waardevermeerdering bieden, waardoor de gemiddelde klant nu voor elke workload en voor elke toepassing kiest voor vSAN.

Meer dan 7.000 klanten hebben er ondertussen voor gekozen hun belangrijkste workloads toe te vertrouwen aan VMware vSAN. En dat vertrouwen is onverminderd positief, nu vSAN onlangs drie awards heeft gewonnen voor ‘Product van het Jaar’.

De nieuwste release biedt geavanceerde enterprise functies die drie belangrijke behoeften van de klant aanpakt, namelijk veiligheid, kostenbesparing en prestaties.

Waarom vSAN 6.6?

vSAN 6.6 levert een goedkopere, snellere en veiligere HCI-oplossing en biedt klanten drie belangrijke voordelen:

  • Verbeterde beveiliging: Flexibele, betaalbare native hyper-converged beveiligingsinfrastructuur. vSAN-encryptie stelt klanten in staat om data-at-rest te versleutelen met een hardware-onafhankelijke oplossing die kan draaien op elk vSAN-opslagapparaat met een vereenvoudigd beheer
  • Lagere total cost of ownership (TCO) – vSAN 6.6 vermindert de belasting op ICT-budgetten door de total cost of ownership met maar liefst 50 procent te verlagen. Nieuwe mogelijkheden, zoals installatie-checks, 1-click hardware lifecycle management en geavanceerde cloud-based analyses, helpen om beheertaken tot wel 80 procent te verminderen
  • Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit – Nieuwe, verbeterde stretched clusters zorgen voor bedrijfscontinuïteit met zowel off-site als lokale bescherming. Wanneer een locatie uitvalt, kan een tweede compleet onafgebroken door blijven draaien terwijl er nog steeds een tweede beschermingslaag blijft bestaan
  • Tot 50 procent meer all-flash prestatie Klanten kunnen gemakkelijk opschalen met de verhoogde prestaties van vSAN 6.6 en de volgende generatie hardware. Hiermee helpen we klanten met het inzetten van nog meer workloads

vSAN in vogelvlucht

Ontdek vSAN 6.6 in vogelvlucht in deze infographic: vSAN Infographic


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy