vSphere 6

vSphere 6: virtualiseren met vertrouwen

Geplaatst op 10/03/2015
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Tijdens onze recente SDDC launch heeft u gezien dat we de nieuwste versie van onze virtualisatie-oplossing hebben aangekondigd: vSphere 6. Het vormt de basistechnologie waarop onze ‘elke cloud, elke applicatie’-aanpak is gebouwd. vSphere 6 is het fundament voor onze hybride cloud-strategie en biedt klanten flexibele, on-demand cloud-infrastructuur met een hoge beschikbaarheid, voor het draaien en beschermen van elke applicatie.

Met bijna 650 nieuwe features en innovaties biedt vSphere 6 baanbrekende nieuwe mogelijkheden. Zo biedt het:

  • Instant clone-technologie waarmee snel duizenden container-instances en virtuele machines zijn te klonen en implementeren
  • Keuzemogelijkheden in hoe u uw cloud-omgeving gebruikt via cloud API-integratie
  • Hoge beschikbaarheid door ongeplande downtime te verminderen en geplande downtime voor server- en storage-onderhoud te elimineren
  • De mogelijkheid om routinetaken te stroomlijnen met vSphere’s repeatable-oplossingen en operationele uitgaven verlagen door consistent automation
  • Optimalisatie van netwerkdiensten voor de virtuele omgeving.
  • De mogelijkheid back-end storage-systemen te reduceren en te zorgen voor het meest efficiënte opslaggebruik in cloud-infrastructuren.

Lees op onze One cloud-pagina meer over vSphere en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Naast discussie rondom ons unified platform vindt u hieronder meer bronnen over hoe u het meeste uit vSphere kunt halen:

Om alle technische mogelijkheden van vSphere zelf te proberen en de belangrijkste features en functies te ontdekken, kunt u hier gratis online een proefversie downloaden.


Categorie: Virtualization

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy