VMware Cloud på AWS nu i Sverige – giver danske virksomheder nye muligheder

Udgivet den 14/01/2020

“VMware Cloud på AWS gør det muligt at reducere de omkostninger og ressourcer, der er forbundet med at flytte applikationer til skyen. Ved at levere infrastruktur og løsninger, som matcher det tilsvarende i on-premise datacentre, tilfører løsningen virksomhederne fleksibilitet – og giver danske og andre nordiske organisationer mulighed for at anvende hybrid cloud, samtidig med at de bibeholder deres data tæt på Danmark,” siger Lars Bo Klausen, adm. direktør for VMware i Danmark.

VMware Cloud på AWS bringer VMwares softwaredefinerede datacenter til AWS-skyen og gør kunder i Norden i stand til at køre produktionsapplikationer i VMwares vSphere-baserede private, offentlige og hybride cloudmiljøer med optimeret adgang til AWS-tjenester og deres robuste sikkerhedsløsninger.

Nemt at udvide og flytte til cloud
On-demand servicen, der er udviklet i samarbejde mellem VMware og AWS, gør det muligt for IT-afdelinger let og uproblematisk at udvide, flytte og administrere deres cloudbaserede ressourcer med velkendte VMware-værktøjer. Desuden åbner lanceringen op for, at VMware Cloud på AWS nu kan blive en del af cloudstrategien for kunder ikke bare i Sverige, men også i Danmark og de andre nordiske lande.

Her giver VMware Cloud på AWS rigtig god mening
VMware Cloud på AWS er i dag tilgængelig i 5 europæiske lande og 17 lande totalt. En bred vifte af kunder over hele verden bruger allerede VMware Cloud på AWS. De er fra mange forskellige brancher som transport, sundhed, finans, produktion, uddannelse og teknologi m.fl. Oftest bruges VMware Cloud på AWS til at skabe værdi i forhold til:

  • Cloud migrering af alt lige fra forretningskritiske applikationer til hele datacentre
  • Udvidelse af datacentre for at opfylde behovet for varierende kapacitet, udvide til nye markeder, skalere virtuelle desktops eller muliggøre ny applikationsudvikling og -test
  • Disaster Recovery (DR), uanset om det er for at erstatte ældre løsninger, implementere en ny DR-strategi eller beskytte yderligere arbejdsmængder i sammenhæng med eksisterende DR-løsninger.

“Med VMware Cloud på AWS kan kunderne tage deres eksisterende investeringer i VMware-teknologi og få alle fordelene ved AWS. Nordiske virksomheder er nogle af de mest innovative i verden og bruger teknologi til at transformere industrier såsom bil- og telekommunikation til gaming og finansielle tjenester. Lanceringen af ​​VMware Cloud på AWS til Sverige betyder, at nordiske kunder nu kan drive deres mest kritiske workloads i Sverige, mens de drager fordel af fleksibiliteten, skalerbarheden og den øget sikkerhed i AWS-skyen,” siger Guido Bartels, chef for AWS i Norden.

Nye funktioner
For nylig annoncerede VMware også nye funktioner til VMware Cloud på AWS service, hvilket giver både kunder og partnere mulighed for at øge værdien af deres infrastruktur. Dette inkluderer en ny funktion til cloud migrering, Kubernetes kapacitet til store virksomheder og ’multi-tenancy’ kapaciteter for Managed Service udbydere.

VMware Cloud på AWS leveres, sælges og understøttes af VMware og virksomhedens partnere i Norden. VMware tilbyder sine partnere en række VMware Cloud Provider-programmer, der øger partnernes viden om, hvordan de bedst kan udnytte VMware Cloud på AWS til at drive deres forretningsmæssige mål.

Find yderligere information om VMware Cloud på AWS.


Kategori: Cloud, Nyheder

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 24/10/2019 af blogadmin

VMware Cloud på AWS: Få det grundlæggende på plads. Del 1

Få en grundlæggende introduktion om VMware Cloud på AWS; om udfordringer, løsninger og formål med at anvende hybrid cloud, baseret på VMware Cloud på AWS.

5 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Der er ikke noget, du ikke kan!

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy