VMware Cloud on AWS – Genvejen til skyen

Udgivet den 10/01/2020

Af: Camilla Skallerup, VMC on AWS in the Nordics & Baltics

Hybrid Cloud har længe været ’det nye normale’, og vi ser nu, at det forlængede datacenter for alvor har ramt de nordiske lande. I 2017 gik VMware og AWS som bekendt sammen om en fælles Cloud-løsning, der gør det nemt at strække sine workloads ud i skyen. Med annonceringen af vores kommende datacenter i Stockholm er det endnu mere relevant at kigge på en Cloud-strategi, der er nem at eksekvere på.

Taktfast rejse mod skyen

Vi ser mange forskellige use cases og behov hos vores kunder i dag. Der kan være flere årsager til, at man vil lægge nogle eller alle sine workloads ud i skyen.

Vi møder mange, som forgæves har forsøgt sig med en Cloud-strategi. Måske der har manglet en forventningsafstemning for at afklare, hvilken form for data et Public Cloud-udbud kan hjælpe med. Eller der har været processer og værktøjer, man er blevet overrasket over. Flere møder forhindringer, der drejer sig om deres applikationslandskab – nogle applikationer kan ikke ’bare’ flyttes til et hvilket som helst Public Cloud-udbud. For at flytte nogle former for applikationer, så kræver det en længere intern proces at få en applikation over på en ny platform. Måske er det en applikation, der alligevel skal udfases inden længe, og kan det så overhovedet betale sig at eksekvere på sin Cloud-strategi nu? Det kan blive en dyr og langhåret proces, som i sidste ende ikke giver den forventede forretningsværdi.

Fordelen for rigtig mange af vores kunder på VMware Cloud on AWS (VMC on AWS) er, at der ikke er en masse krav, før man kan komme i gang. Der er f.eks. ingen krav om, at man skal have nye teknologier introduceret i sit datacenter, før man starter på sin rejse, eller at arbejdsprocesser nødvendigvis skal laves om. Det eneste, vores VMC-løsning kræver, er, at man har vSphere i sit datacenter – intet andet. Mange af vores kunder har i forvejen deres arbejdsgang og kompetencer på vores platform, så det vil ikke kræve nye kompetencer at komme i gang med at flytte workloads ud i skyen.

Med VMC on AWS har du allerede kompetencerne i værktøjskassen, og teknologien er allerede i dit lokale datacenter – leveringen af data til skyen kan starte med det samme. Du opnår den samme stabile og konsistente infrastruktur, som du kender til fra dit lokale datacenter, men med den forandring at du kan skalere, når du har behov for det. Erhvervelsen af en ny host tager ikke flere måneder, men kan implementeres med det samme.

Vores løsning i samarbejde med AWS drejer sig om at strække sit datacenter ud i skyen, men på en velkendt platform som du har kompetencerne til at administrere.  Du køber din egen host gennem det integrerede Cloud-tilbud med VMware og AWS, og du har råderet til at stykke platformen sammen, som du vil. Denne Hybrid Cloud tilgang er netop den bro mellem et on-premises datacenter og Public Cloud, som mange virksomheder med legacy-applikationer har brug for, før de kan begynde at levere på deres Cloud-strategi.

Centralisering af kompetencer

En anden use case vi ofte ser, er virksomheder, som består af et hovedkvarter med mindre kontorer rundt i landet (eller verden). VMC er jo netop tilgængeligt i flere regioner rundt om i verden, så hvorfor have datacentre selv på alle lokationer. Disse ’kosteskabs’-datacentre er dyre at vedligeholde, og desuden er der ikke nødvendigvis en it-specialist blandt den håndfuld ansatte, der er på kontoret. Ved at levere data fra skyen kan man centralisere it-kompetencerne og spare tid på langsommeligt vedligehold og support på de mindre installationer. Ud over den effektive centralisering kan der også være en besparelse i og med, at man også centraliserer arbejdsrollerne.

Top use cases for VMware Cloud on AWS

Der er mange use cases for VMware Cloud on AWS – vi har i nedenstående liste givet vores bud på et par stykker, men der er helt sikkert plads til flere:

  • DevOps
  • Forlængelse af datacenter til skyen
  • Backup og disaster recovery-scenarier
  • Leve op til compliance-krav
  • Centralisering af datacentre
  • VDI Workloads
  • Skalering ved spidsbelastining

 

Vi er rigtig glade for at byde vores nye datacenter i Stockholm velkommen til Norden. Vi glæder os til at skalere flere infrastrukturer og levere virtualiserede miljøer, der optimerer virksomheder og slutbrugeroplevelser verden over.

Hvis du vil læse lidt mere om, hvad du kan opnå med VMC on AWS, kan du starte med at læse disse 10 spørgsmål og svar om VMware on AWS , eller læse denne analyse på 4 forskellige infrastrukturer, eller udforske mere på vores site.


Kategori: Cloud

Tags:

Relaterede artikler

Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs
Udgivet den 05/11/2019 af blogadmin

Hvorfor udbydere af cloud-tjenester er et kritisk bindeled mellem innovation og eksekvering

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA Innovation er ordet på alles læber. Hvor ofte hører vi ikke om, at virksomheder mislykkes, fordi de enten ikke har været innovative nok, eller fordi de ikke har kunne følge med det høje tempo, som innovationen forlanger? Tænk på Nokia eller Kodak. En gang var de begge giganter på […]

3 Læs
Udgivet den 17/12/2019 af blogadmin

Derfor er cloud-teknologi afgørende for fremtidens sundhedsvæsen

Sundhedsvæsenet er noget af det sværeste at forandre. Det rummer et stort antal forældede digitale systemer, enorme mængder meget følsomme personoplysninger og er ramt af finansieringsudfordringer. Dertil kommer tidsfaktoren, som er afgørende for at kunne redde liv.

5 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy