Om at sætte kunderne først i et strategisk samarbejde – IBM og VMware

Udgivet den 18/12/2019

Den berømte digter John Donne skrev: “Intet menneske er en ø.” Det samme kan man sige om teknologivirksomheder. Kravene i den digitale tidsalder er for vidtrækkende, og kundernes ønsker er for forskelligartede til, at en enkelt udbyder kan imødekomme dem alle.

Derfor er det afgørende, at vi arbejder sammen med andre ligesindede virksomheder, der tilbyder de valgmuligheder og kompetencer, som vores kunder efterspørger. Som Andy Brierly, Vice President of Cloud Application Modernisation hos IBM, formulerer det, er målet med cloud-teknologier: “Vi skal tilbyde kunderne de bedste cloud-løsninger, som passer til de krav, deres arbejdsopgaver stiller.”

Det er grunden til, at vi værdsætter vores samarbejdspartnere så meget – uanset om der er tale om en regional løsning eller service eller en verdensomspændende virksomhed som IBM. Vi kunne ikke tilbyde vores kunder en så bred vifte af løsninger uden dem. Vi har haft et strategisk samarbejde med IBM, siden VMware var i sin spæde begyndelse. Med vores samarbejdsaftale integrerer vi cloud- og styringsløsninger, der gør det muligt for os at “vælge den rigtige løsning for vores kunder”, som Andy udtrykker det.

Årsagen til, at vi arbejder så godt sammen, er, at vi deler en vision om, hvordan virksomheder og deres samarbejdspartnere kan støtte deres kunder. Det centrale i vores samarbejde er vores fælles engagement i hybrid- og multi-cloud-teknologi. Som Andy beskriver det, vil det “give virksomheder mulighed for at overføre, integrere og administrere data, applikationer og services i og uden for virksomheden nemt og sikkert.” Med andre ord vil det give vores kunder det grundlag, de skal bruge for at kunne lykkes.

Andy blev interviewet af Digital Innovation EU i en omfattende artikel, der dækkede fordelene ved migrering til cloud-teknologi, den nuværende tilgang til teknologi hos mange virksomheder, og hvordan samarbejdspartnere som VMware og IBM gør det muligt for kunderne at ændre deres drift. I artiklen fortalte Andy, hvordan “virksomheder kan skabe et mere sikkert, pålideligt, modstandsdygtigt miljø med cloud-teknologi end ved at bruge deres egne datacentre.”

Men hvad betyder det i praksis? I denne video kan du se præcis, hvordan VMware og IBM er med til at ændre virksomheder.

Hvis du vil have mere at vide om samarbejdet mellem VMware og IBM, er der forskellige videooptagelser af sessions  fra  VMworld 2019 Europe med oplægsholdere fra begge virksomheder, der vil fortælle dig om alt fra IBM Cloud til VMware til, hvordan VMware bruger IBM Watson, som er dets kunstige intelligens-system.

For at tilmelde dig og høre om, hvordan IBM og VMware kan hjælpe dig med at ”Make your Mark”, så besøg hjemmesiden nu.


Kategori: Business, Forretning, Nyheder

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 29/08/2018 af blogadmin

Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer. Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge […]

2 Læs
Udgivet den 07/09/2018 af blogadmin

Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, […]

1 Læs
Udgivet den 30/06/2019 af blogadmin

En bæredygtig tilgang til Cloud

Cloud computing kan gøre vores liv mere bæredygtige og betyder samtidig, at teknologierne i sig selv kan leveres på en mere bæredygtig måde.

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy