VMware rykker på Tanzu-portefølje for at fremme Kubernetes

Udgivet den 08/11/2019
  • VMware introducerer Beta-program for Project Pacific og VMware Tanzu Mission Control
  • VMware vil gøre sine partnere i stand til at bygge Kubernetes-baserede platforme. Det sker ved at introducere en ny VMware Master Services Competency

VMware Inc. har på den netop overståede event VMworld Europe 2019 med 13.000 deltagere offentliggjort, at virk­somheden vil fremskynde udbredelsen af VMware Tanzu – en ny portefølje af produkter og tjenester, der er designet til at transformere måden, hvorpå virksomheder bygger, driver og administrerer software med Kubernetes. VMware har i den forbindelse offentliggjort et nyt beta-program til både Project Pacific og VMware Tanzu Mission Control og skitseret detaljerne i en ny kompetence for partnerne: VMware Cloud Native Master Services Competency.

Tidligere på året offentliggjorde VMware nyheden om VMware Tanzu-porteføljen, inklusive VMware Tanzu Mission Control – som giver ét enkelt kontrolpunkt, hvorfra kunder vil kunne styre alle deres Kubernetes-klynger, uanset hvor de kører; og Project Pacific med fokus på at omdanne VMware vSphere til en Kuber­netes-native platform. Ved at bruge innovationer fra både VMware og Pivotal er VMware positioneret til at levere den mest omfattende Kubernetes-baserede portefølje til moderne applikationer – hvilket hjælper virksomhedens kunder i deres rejse mod cloud native.

“Kunder har reageret positivt på vores holistiske vision for VMware Tanzu og Project Pacific,” siger Ray O’Farrell, koncerndirektør, VMware. “Der er efterspørgsel efter løsninger, tjenester, uddannelse og træning til at hjælpe kunderne med at udnytte det fulde potentiale i Kubernetes og bygge, køre og styre deres applikationer og multi-cloud Kubernetes-klynger med gode resultater. Denne efterspørgsel har resulteret i en overvældende kunderespons for at deltage i beta-programmer til både Project Pacific og VMware Tanzu Mission Control.”

De nye VMware Tanzu porteføljeopdateringer inkluderer:

Project Pacific muliggør bred indførelse af Kubernetes
Project Pacific er nu tilgængeligt for udvalgte kunder gennem et avanceret betaprogram – med en efter­spørgsel på at deltage, der p.t. overgår antallet af adgange til programmet. VMware forventer at udvide adgangen til beta-programmet Project Pacific senere på året. Interesserede kunder kan anmode om adgang til beta-programmet på: vmw.re/PacificBeta.

Project Pacific forener VMware vSphere og Kubernetes. Dette vil gøre det muligt for VMware vSphere-ad­ministratorer – ved hjælp af de værktøjer, de allerede kender – at distribuere og administrere Kubernetes og containerinfrastruktur overalt, hvor VMware vSphere kører – lokalt, på hybrid cloud og på hyper-scale systemer. Desuden vil udviklere blive i stand at administrere deres applikationstjenester og distribution på enkel vis ved hjælp af velkendte Kubernetes-værktøjer.

Project Pacific vil omfatte fuldt integrerede containernetværk, som kan forenkle implementering, udrulning og styring af Kubernetes dramatisk. Project Pacific vil også omfatte integreret Cloud Native Storage, som gør det muligt for udviklere at levere al vSphere-understøttet lagring on-demand på en fuldautomatisk, ska­lerbar vis.

VMware Tanzu Mission Control vil kunne styre multi-cloud, multi-cluster infrastruktur
I en lukket beta med udvalgte kunder administrerer VMware Tanzu Mission Control nu konforme Kuber­netes-klynger fra ét enkelt kontrolpunkt, uanset hvor de kører – vSphere bruges på tværs af hybride clouds, offentlige clouds, managed services, pakkede distributioner (packaged distributions) samt gør-det-selv Kuber­netes. Operatører vil kunne opsætte politikker for adgang, back-up, sikkerhed og desuden individu­elle klynger eller grupper af klynger på tværs af miljøer. Udviklere vil kunne få adgang til Kubernetes-res­sourcer via API’er på selvbetjenings manér.

Ny VMware Cloud Native Master Services kompetence for partnere
VMware har også offentliggjort en ny VMware Cloud Native Master Services Competency. Denne nye kompe­tence vil give nuværende og fremtidige partnere til VMware mulighed for at udvikle Kubernetes-ba­serede platforme understøttet af komplementære teknologier fra cloud native økosystemet til kontinuerlig levering af applikationer. VMwares seneste Master Services Competency bygger på PKS Solution Competency, der blev indført i februar 2019 for at give partnere mulighederne for at tilbyde VMware PKS til deres kunder. VMware Master Services Competency genkender og validerer samarbejdspartnere, der kan servicere kunderne inden for et givne VMware løsninger med et konsistent brand og en standard pro­gramstruktur for kompetencer. Disse kompetencer giver også partnere mulighed for at differentiere dem selv inden for seks specifikke løsningsområder.

Understøttende tilbud
“VMware er på vej i en retning, der er af interesse for både udviklere og DevOps fagfolk. Ved at gruppere de udviklings-centrerede teknologier i VMware Tanzu-porteføljen har VMware styrket sine tilbud; og ved at integrere Kubernetes i vSphere med Project Pacific planlægger VMware at tilbyde løsninger, som burde give genlyd hos både udviklere og driftsfolk,” siger Al Gillen, koncern vicedirektør for softwareudvikling og open source, IDC. “Udviklere vil have gavn af VMwares tilpasning til open source-teknologier og open source communities, mens driftsfolk vil kunne udnytte, hvordan disse tilbud pakkes og understøttes for at forenkle virksomheders indførelse af software, der muliggør en cloud-native oplevelse lokalt.”

Yderligere information på engelsk

Følg VMware på Twitter og Facebook

Find øvrige pressemeddelelser fra VMworld Europe 2019 på engelsk her:


Kategori: Business, Cloud, Mobility, Nyheder

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 22/11/2016 af blogsadmin

It-chefer fortæller ikke topledelsen om brud på datasikkerheden

I mere end en tredjedel af virksomhederne har it-chefen undladt at kommunikere om et større brud på datasikkerheden til den øverste ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt it-afdelinger og medarbejdere i Norden, som vi netop har offentliggjort i VMware. Samtidig viser undersøgelsen, at en fjerdedel af it-afdelinger og medarbejdere mener, at den administrerende direktør […]

2 Læs
Udgivet den 05/11/2019 af blogadmin

Hvorfor udbydere af cloud-tjenester er et kritisk bindeled mellem innovation og eksekvering

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA Innovation er ordet på alles læber. Hvor ofte hører vi ikke om, at virksomheder mislykkes, fordi de enten ikke har været innovative nok, eller fordi de ikke har kunne følge med det høje tempo, som innovationen forlanger? Tænk på Nokia eller Kodak. En gang var de begge giganter på […]

3 Læs
Udgivet den 20/12/2019 af blogadmin

Fem store udfordringer for det europæiske sundhedsvæsen

I de seneste år er der sket store forbedringer inden for sundhedsvæsenet i Europa og ifølge en ny rapport fra Deloitte kan EU-borgere, der fødes i dag, forvente at leve 30 år længere end deres forfædre for 100 år siden.  Meget tyder på, at tendensen fortsætter.

5 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy