Hvorfor udbydere af cloud-tjenester er et kritisk bindeled mellem innovation og eksekvering

Udgivet den 05/11/2019

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA

Innovation er ordet på alles læber. Hvor ofte hører vi ikke om, at virksomheder mislykkes, fordi de enten ikke har været innovative nok, eller fordi de ikke har kunne følge med det høje tempo, som innovationen forlanger? Tænk på Nokia eller Kodak. En gang var de begge giganter på deres markeder – nu er de blot skygger af deres tidligere selv. Årsagerne til denne nedgang er uden tvivl mere komplekse end som så, men alligevel vil mange i hvert tilfælde bruge frasen “innovation” som årsag til deres problemer.

Vi hylder innovation over alt andet på nutidens marked, men er det virkelig altid det vigtigste? I “Innovating the Exponential Economy”, som er en fælles rapport, der er blevet udarbejdet af VMware og Cass Business School, handler det mindre om at generere idéer og mere om udfordringen i at omsætte disse idéer til noget, der har en reel indvirkning.

Rapporten kalder det ”innovationseksekveringsgabet” og beskriver, hvordan virksomheder kan bygge bro over dette hul gennem innovationsprismet – at få de rette mennesker, den rigtige proces og den rigtige teknologi på plads. Ved at lade alle tre arbejde sammen, kan virksomheder både generere gode idéer og – endnu vigtigere – omsætte dem til noget håndgribeligt.

Men hvad går denne teknologi mere præcist ud på? Mens hver enkelt virksomhed har forskellige it-krav, er det fælles tema for innovative virksomheder i sidste ende, at de alle trækker på cloud computing. Louise Ostrom påtaler dette stigende behov for cloud i sit seneste indlæg, og kort sagt eksisterer der fem årsager: enkelhed, skalerbarhed, selvstændiggørelse, fleksibel finansiering og tilvejebringelse af genveje.

Så virksomheder, der ønsker at innovere, er nødt til at inddrage cloud computing i deres samlede bundt af teknologiske løsninger, men de har brug for hjælp. Efterhånden som virksomheder bliver mere applikationsorienterede, begynder cloud-endpoints at sprede sig, og de bliver mere komplekse og potentielt placeret i klynger.

Samtidig ønsker kunderne ikke at være begrænset i deres teknologivalg – de vil have adgang til nøjagtigt det, de har brug for, i forhold til at kunne opnå deres mål.

Det er her de rigtige partnere, og mere specifikt de rigtige udbydere af cloud-løsninger kommer ind i billedet. Kunder søger ekspertise, forståelse og viden, som de enten ikke kan få eller ikke har i deres egen organisation. Cloud-udbydere kan levere netop det.

Det handler dog ikke blot om at skubbe en enkelt løsning frem i billedet. Vi lever i en verden med mange typer clouds, såsom missionskritiske applikationer, der har behov for omstrukturering af kode, omplacering eller simpel vedligeholdelse, kombineret med cloud-native apps, som kræver helt andre miljøer. Af samme årsag har cloud-udbydere en unik mulighed for at agere multi-cloud-specialister, der kan levere til alle disse forskellige miljøer, der har forskellige behov. Dette vil gøre det markant enklere for kunden. Ét kontaktpunkt uden begrænsninger.

Ved at fungere som ægte partnere og rådgivere, ligesom det er tilfældet i VMware Cloud Provider Program (VCPP), kan udbydere af cloud-løsninger implementere det digitale fundament, som organisationer har brug for, når det drejer sig om at understøtte applikationer til at præstere optimalt. Alt dette uden at begrænse fleksibiliteten til at bevæge sig rundt efter behov.

Dermed kan de udgøre en kritisk forbindelse mellem innovation og eksekvering og støtte kunder i forhold til at implementere de miljøer, de har brug for, når det drejer sig om at nå deres mål. I sidste ende kan dette hjælpe med at sikre deres fremtid og facilitere de produkter og tjenesteydelser, de har brug for i forhold til at bevare forspringet til konkurrenterne på ellers overfyldte markedspladser.

Jeg fortsætter meget gerne debatten på VMworld. Jeg glæder mig til at se jer i Barcelona!


Kategori: Business, Cloud, Nyheder

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 03/07/2019 af blogadmin

Nu er der åbent for tilmelding til VMworld 2019!

VMworld Europe er vores hyldest til vores kunder og partnere i EMEA-området. Det løber i år af stablen for 11. gang. Det er i Barcelona fra den 4. til den 7. november 2019, og tilmeldingen nu er åben.

2 Læs
Udgivet den 17/12/2019 af blogadmin

Derfor er cloud-teknologi afgørende for fremtidens sundhedsvæsen

Sundhedsvæsenet er noget af det sværeste at forandre. Det rummer et stort antal forældede digitale systemer, enorme mængder meget følsomme personoplysninger og er ramt af finansieringsudfordringer. Dertil kommer tidsfaktoren, som er afgørende for at kunne redde liv.

5 Læs
Udgivet den 01/08/2019 af blogadmin

Her er ti grunde til, at du bør glemme ALT om at tage til VMworld i år

Titusindvis af eksperter, meningsdannere, partnere, udøvere og medarbejdere, der alle lærer, deler og opbygger netværk med hinanden. Det lyder da helt forfærdeligt, gør det ikke? Så vi tænkte, at vi hellere måtte give dig ti grunde til, hvorfor du bør glemme alt om at tage til VMworld i år.

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy