IT, der skaber en fleksibel arbejdsplads

Udgivet den 30/10/2019

Når det drejer sig om teknologi, forventer medarbejdere i dag, at niveauet af komfort, selvbetjening og fleksibilitet i deres arbejdsliv, er af samme standard som det, de oplever i deres privatliv. Alt for ofte indfries disse forventninger dog ikke, og i stedet for at lade IT tilpasse sig virksomhedens og medarbejdernes behov, må brugere gå på kompromis med deres arbejdsgange og tilpasse sig IT-løsningernes begrænsninger.

It-afdelinger gør naturligvis hvad, de kan for at imødekomme de mange forventninger fra slutbrugere, men samtidig skal de også kunne leve op til kravene om stigende sikkerhed, skalerbarhed og omkostningseffektivitet. At opfylde disse tilsyneladende modsatrettede krav kan være udfordrende, og af denne årsag har Deutsche Telekom Individual Solutions & Products lanceret tjenesten Flexible Enterprise Workplace, der skal forene virksomheder med deres nye digitale arbejdsplads.

Øger medarbejdertilfredsheden og styrker produktiviteten
Denne cloudbaserede modultjeneste, der allerede er tilgængelig i Tyskland samt i flere og flere europæiske lande, gør det muligt for virksomheder at tage denne nye arbejdsform til sig. De får mulighed for at tilbyde deres ansatte sikker fjernadgang til virksomhedsressourcer fra en hvilken som helst enhed, hvilket både øger medarbejdertilfredshed og styrker produktiviteten. Samtidig sikrer et højt niveau af automatisering og kontrolpolitikker, at administrationsbyrden for it-teamet mindskes markant, mens de pålideligheds- og sikkerhedsaspekter, som er nødvendige for forretningskritiske applikationer og følsomme virksomhedsdata, bevares.

Tjenesten Flexible Enterprise Workplace er baseret på en omfattende VMware solution stack, der f.eks. fjerner VMware Workspace ONE kompleksiteten af endpoint-administration. Uanset om arbejdsenheden er privatejet eller ejet af virksomheden, så udgør tjenesten en enkelt it-platform til administration af alle apps og enheder på tværs af alle platforme, herunder Android, iOS, MacOS, Chrome OS og Windows 10. Dette betyder væsentligt mindre arbejde for it-teamet, som slipper for at bruge ressourcer på opgaver som opbygning af billeder og udformning af patch-rapporter.

En vigtig egenskab ved Flexible Enterprise Workplace er den praktiske selvbetjeningsportal for de ansatte. De skal blot logge på én gang (single sign-on) for at opnå adgang til ethvert it-program eller -tjeneste, og dette kan gøres fra en hvilken som helst enhed. Workspace ONE med App Volumes giver lettere adgang til apps, fjerner besværet med adgangskoder og komplekse PIN-udfordringer, alt imens sikkerheden styrkes igennem multifaktorgodkendelse.

Alle tjenesterne i Flexible Enterprise Workplace kører fra et sikkert datacenter hos Deutsche Telekom Individual Solutions & Products, der er bygget på en softwaredefineret Data Center-model, som udnytter VMware vSphere, VMware vSAN, VMware NSX Data Center og VMware vRealize Suite. VMware og Deutsche Telekom Individual Solutions & Products har samarbejdet siden 2005, og Flexible Enterprise Workplace er blot endnu et godt eksempel på en kraftfuld cloudløsning, der er resultatet af dette samarbejde.


Kategori: Business, Cloud, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/05/2019 af blogadmin

Fem grunde til at software kan hjælpe med at lukke innovationskløften

af Richard Munro, Director, Global Cloud Strategy, VMware Det handler om innovation. Over for stigende forventninger og innovative digitale konkurrenter er virksomheder desperate efter at være innovative for at beskytte virksomheden og skabe fremtidig vækst. Men hvor tit ser du nogen, der kæmper for at kunne eksekvere? Se blot på Xerox, Kodak, Nokia. Det er […]

6 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs
Udgivet den 17/12/2019 af blogadmin

Derfor er cloud-teknologi afgørende for fremtidens sundhedsvæsen

Sundhedsvæsenet er noget af det sværeste at forandre. Det rummer et stort antal forældede digitale systemer, enorme mængder meget følsomme personoplysninger og er ramt af finansieringsudfordringer. Dertil kommer tidsfaktoren, som er afgørende for at kunne redde liv.

5 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy