Airbnb til dit Multi-Cloud miljø

Udgivet den 23/10/2019

Af: Robert Jensen, Lead Cloud Management Specialist

Uden Cloud havde vi ikke den samme innovation inden for teknologi, som vi ser i dag – uden Cloud havde vi ikke de samme innovative startups, som vi har i dag. Hvordan ville verden se ud uden Netflix eller Spotify (oh my), eller en af de andre tjenester vi benytter til dagligt uden at tænke over det? De sidste år har der været en Cloud-krig mellem udbyderne, som har forhøjet konkurrencen på udbud og pris, hvilket i sidste ende har gjort det attraktivt for både små og store virksomheder at kigge på Cloud-udbuddet. Cloud har virkelig taget fat på verdensplan, men også i vores lille andedam i Norden. Der er til gengæld også dukket en ny forhindring op, som skygger for overblikket over infrastrukturen, og det er lige præcis det jeg gerne vil fortælle om her.

Det regner med Clouds

Sikke en overraskelse – vi skal nu ikke kun forholde os til én Cloud, men flere! Det kan både ift. daglig administration, men også sikkerheden omkring Cloud kan være en udfordring. Ikke kun for forretningen, men også for it-afdelingen. Cloud skal være effektivt og elastisk samt en god forretningsidé … alt sammen på én gang.

Vi samarbejder med alle de store Cloud-udbydere og er en uafhængig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at opnå overblik på tværs af dine valg af Clouds. Vi er en broker – en Airbnb for Clouds, og det betyder, at du kan opnå en endnu større værdi af din Cloud-strategi ved at vælge det sted, der giver forretningen mest værdi.

Hos VMware har vi smagt på vores egen medicin, og vi kunne lide den. Vi har markant effektiviseret vores egen leverancer af software, hvilket har betydet højere kvalitet, til lavere omkostninger. Dette er sket ved og bruge vores egen software, til at udvikle vores egne produkter.

Fem hurtige fakta om Cloud Management

Fordi jeg har arbejdet på Cloud-området i så mange år, tror jeg, at alle har hørt, hvad det er, vi har opnået med vores Cloud Management Platform – det har jeg dog opdaget ikke altid er tilfældet, så her er der fem hurtige (og måske overraskende!) fakta:

  1. Vi samarbejder med alle de store Cloud-udbydere: AWS, Azure og Google samt vores lokale cloud udbydere
  2. Du kan få et komplet overblik over cost og billing på tværs af Clouds (både Public og private)
  3. Vi integrerer med dit favoritværktøj såsom Ansible, Puppet m.m.
  4. Du får en self-service portal, til alle dine Clouds.
  5. Vi har et helt marketplace med færdige applikationer, lige til at hive ned fra hylderne.

Se og hør om Cloud

Jeg har optaget en serie af ni videoer omkring Cloud Management fra VMware for at vise helt konkret, hvordan administrationen med vores værktøjer kan se ud. Du kan få et kort indblik i, hvordan vi f.eks. hjælper med at automatisere, lave skræddersyede blueprints eller integrere til dine andre værktøjer og meget andet. Du kan se video-serien her:

For lidt over et år siden lavede jeg en podcast med en af vores kunder, Simcorp. Her taler vi om deres rejse til automatisering og Cloud, samt hvilken forretningsværdi de har fået. Du kan lytte via din favorit Podcast app eller følge dette link.

Ønsker du selv at prøve nogle af vores løsninger, så besøg vores Hands on labs. Det er gratis, og kræver blot en browser, og så er du i gang, på få minutter. Her

Der er også altid mulighed for at prøve vores produkter af i 30 dage. Se mere her

For syvende år i træk er VMware kåret som den førende Cloud Management Platform af IDC:

 

 


Kategori: Cloud, Nyheder

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 17/12/2019 af blogadmin

Derfor er cloud-teknologi afgørende for fremtidens sundhedsvæsen

Sundhedsvæsenet er noget af det sværeste at forandre. Det rummer et stort antal forældede digitale systemer, enorme mængder meget følsomme personoplysninger og er ramt af finansieringsudfordringer. Dertil kommer tidsfaktoren, som er afgørende for at kunne redde liv.

5 Læs
Udgivet den 10/01/2020 af blogadmin

VMware Cloud on AWS – Genvejen til skyen

Af: Camilla Skallerup, VMC on AWS in the Nordics & Baltics Hybrid Cloud har længe været ’det nye normale’, og vi ser nu, at det forlængede datacenter for alvor har ramt de nordiske lande. I 2017 gik VMware og AWS som bekendt sammen om en fælles Cloud-løsning, der gør det nemt at strække sine workloads […]

3 Læs
Udgivet den 14/01/2020 af blogadmin

VMware Cloud på AWS nu i Sverige – giver danske virksomheder nye muligheder

VMware Cloud på Amazon Web Services (AWS) vil fremover også være tilgængelig i Sverige. Dermed bliver det lettere for danske virksomheder at opbevare data forholdsvist lokalt – nemlig i Sverige – og opnå forbedret hastighed og tilgængelighed.

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy