Her er ti grunde til, at du bør glemme ALT om at tage til VMworld i år

Udgivet den 01/08/2019

VMworld er lige på trapperne. Der går kun lidt over tre måneder, før VMworld 2019 Europe løber af stabelen igen i Barcelona fra den 4. til den 7. november. Dette bliver ellevte udgave af VMworld, og det ser ud til, at det bliver den største til dato.

Titusindvis af eksperter, meningsdannere, partnere, udøvere og medarbejdere, der alle lærer, deler og opbygger netværk med hinanden.

Det lyder da helt forfærdeligt, gør det ikke?

Det lyder faktisk så dårligt, at vi tænkte, at vi hellere måtte give dig ti grunde til, hvorfor du bør glemme alt om at tage til VMworld i år.

 1. Hovedtalerne er nogle rigtige tørvetrillere

Organisationer som Vodafone og Den internationale Røde Kors Komité, der er førende på hvert deres område samt ledere og eksperter i VMware – det er de helt store kanoner, der stiller op og fortæller om nyheder og eksempler på innovativ teknologi, der transformerer forretningen. Det er simpelthen alt for meget af det gode, og det er helt sikkert noget, du med største sindsro kan springe over. Tror du ikke på os? Så kig en gang på sidste års udgave for at se, hvor kedeligt det var.

 1. Der er ikke noget, du kan lære

Der er over 500 gruppesessioner, workshops, certificeringer og muligheder for at se praktiske eksempler, og her tæller vi slet ikke alle de tilfældige samtaler, du måske får med de andre deltagere, der vil oplyse og klæde dig på fagligt. Så ja, der er bestemt ikke nogen mulighed for at lære, hvordan du kan gøre dit arbejde bedre eller hjælpe din virksomhed med hurtigere at transformere sig.

 1. Der dukker ikke rigtigt nogen op

Samlet set kommer der ca. 30-40.000 deltagere til arrangementerne i forbindelse med VMworld, så du skal ikke regne med at se nogen, du kender eller ønsker at få kontakt med.

 1. Den digitale transformation er alligevel stort set overstået

Som virksomhed har VMware bestemt ikke oplevet vækst, fordi virksomhederne indser, at de har brug for et digitalt fundament for at kunne transformere deres aktiviteter.

 1. De afholdte sessioner har ikke rigtigt noget indhold af værdi

Hør, hvad branchens førende virksomheder som Deutsche Telekom og Swisscom samt andre eksperter har at sige om modernisering af programmer, transformering af netværk og sikkerhed, hurtigere fremskridt på vejen til cloudløsninger, nye tendenser, digitalt arbejdsområde – så nej, helt sikkert ikke noget for én, der arbejder i en it-virksomhed eller gerne vil transformere jeres forretning.

 1. Partnere vil kede sig, fordi der ikke er noget at lave

Der er ikke en gang noget dedikeret område eller en lounge, hvor partnere kan møde kunder i et afslappet miljø.

 1. Din chef siger helt sikkert ikke god for det

Og der er ikke en gang nogen steder, hvor du kan downloade en skabelon på VMworlds websted, som du kan bruge til at overbevise cheferne om, at du skal deltage.

 1. Du får alligevel kun pindemadder.

Morgenmad, frokost, aftensmad, receptioner med drinks, fester – ja, ok, der er måske alligevel lidt mad, hvis du er lidt opsøgende. Og det er gratis og har det med at dukke op, lige når du begynder at blive sulten. Men hvem er egentlig interesseret i det?

 1. Og når vi nu er inde på det med fester, så er de heller ikke så fantastiske endda

Tao Cruz, Simple Minds, Empire of the Sun, Faithless, Kaiser Chiefs og The Kooks – det er blot nogle af de stjerner, der har optrådt på VMworld Europe i løbet af de seneste år. Hvem vil dog kunne have det sjovt med alt det?

 1. Og hvem er overhovedet interesseret i at tage til Barcelona?

Det er en af Europa mest levende og bedst forbundne byer, smuk arkitektur, STRAND. Ikke noget, man gider at se.

Og en god grund til, hvorfor det ville være smart at tage af sted:

 1. Dine kolleger bliver ikke grønne af misundelse.

Tre dage i Barcelona, hvor du opsamler viden, indsigt og erfaringer, der kan hjælpe både dig og din virksomhed? Det er i hvert fald slet ikke noget at være misundelig over.

Så nu ved du hvorfor. Alle grundene til, at du ikke bør tage til VMworld, se hovedtalerne og workshops ved selvsyn, have det supersjovt til festerne og møde ligesindede personer og bare generelt få færdigheder og evner til, at du kan sætte dit præg på tingene.

Lad hellere være med at tilmelde dig nu.

 


Kategori: Business, Nyheder

Tags: ,

Relaterede artikler

Udgivet den 05/11/2019 af blogadmin

Hvorfor udbydere af cloud-tjenester er et kritisk bindeled mellem innovation og eksekvering

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA Innovation er ordet på alles læber. Hvor ofte hører vi ikke om, at virksomheder mislykkes, fordi de enten ikke har været innovative nok, eller fordi de ikke har kunne følge med det høje tempo, som innovationen forlanger? Tænk på Nokia eller Kodak. En gang var de begge giganter på […]

3 Læs
Udgivet den 06/10/2017 af blogsadmin

Gode partnerskaber giver de bedste brugeroplevelser

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware Hvis du vil skabe transformationer, handler det om at generere enestående oplevelser for kunder og medarbejdere, der konstant stiller nye krav og forventninger. Enestående oplevelser var et gennemgående tema på VMworld Europe i år. Det samme var nyhederne om, at teknologier såsom cloud, mobile og sikkerhed kan være med […]

2 Læs
Udgivet den 18/09/2018 af blogadmin

VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy