Nu er der åbent for tilmelding til VMworld 2019!

Udgivet den 03/07/2019

VMworld Europe er vores hyldest til vores kunder og partnere i EMEA-området. Det løber i år af stablen for 11. gang. Det er i Barcelona fra den 4. til den 7. november 2019, og tilmeldingen nu er åben.

Vi ved godt, at der er hundredevis af forskellige teknologibegivenheder at deltage i – men det, der gør VMworld Europe til noget helt særligt, er, at det er et kraftcenter for IT-fagpersoner og en enestående mulighed for at gå på opdagelse. Begivenheden er skabt for, at vores kunder og partnere kan finde de informationer, værktøjer og partnerskaber, de har brug for, så de kan kan sætte deres aftryk i forhold til at forme næste niveau af forretningsdrevne IT-løsninger.

Selvom vi ikke indtager Barcelona før i starten af november, kan du allerede tilmelde dig nu. Og endnu bedre – tilmelder du dig inden den 26. juli 2019, får du billetten til vores særlige early-bird-pris.

Konkretiser jeres udfordringer og muligheder
VMworld er det perfekte sted at suge viden til sig, møde nye mennesker og høre om de seneste og bedste nyskabelser fra erhvervslivets meningsdannere.

I år er vores fokus på de emner og trends, der i dag former og driver ændringer i forretningen. Fra hybrid- og multi-cloud til opbygning og administration af moderne apps samt network og sikkerhed. Vi ser på slutbrugerens oplevelse af digitale arbejdspladser og dykker ned i de nye trends, der allerede nu ændrer den måde, vi arbejder på.

VMworld dækker altså et væld af emner som: hvad der er den bedste cloudløsning til dine apps, hvordan du håndterer en kompliceret blanding af miljøer, hvordan du sikrer dine forretningskritiske services, hvordan det ser ud for dine medarbejdere og kunder, og hvordan f.eks kunstig intelligens og edge computing vil ændre dit liv fuldstændigt i løbet af de næste tre til fem år.

For at få en forsmag kan du tage et kig på highlights fra VMworld Europe 2018.

Tilmeld dig som early-bird inden 26. juli 2019
Sessioner, workshops og hovedtalere bliver offentliggjort i løbet af de kommende måneder, men selv om VMworld Europe først går i gang den 4. november, starter dine forberedelser allerede i dag. Hvis du vil sætte et aftryk – make your mark, som er VMworld’s slogan i 2019 – ved hjælp af banebrydende viden, så tilmeld dig allerede i dag, og kom med til VMworld til særpris.

 

 

 


Kategori: Nyheder

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 06/10/2017 af blogsadmin

Gode partnerskaber giver de bedste brugeroplevelser

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware Hvis du vil skabe transformationer, handler det om at generere enestående oplevelser for kunder og medarbejdere, der konstant stiller nye krav og forventninger. Enestående oplevelser var et gennemgående tema på VMworld Europe i år. Det samme var nyhederne om, at teknologier såsom cloud, mobile og sikkerhed kan være med […]

2 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Hvordan kan teknologi fremme velstand i dag og i fremtiden?

Befolkningstilvæksten i verden er massiv. Dette har ført til en betydelig global udfordring for verdens nu 7,6 milliarder indbyggere, og det skaber et utroligt pres på det allerede belastede økosystem. I forlængelse heraf er især klimaforandringer og verdens politiske ustabilitet en trussel mod menneskeheden, da de er med til at forværre den i forvejen udbredte […]

2 Læs
Udgivet den 05/11/2019 af blogadmin

Hvorfor udbydere af cloud-tjenester er et kritisk bindeled mellem innovation og eksekvering

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA Innovation er ordet på alles læber. Hvor ofte hører vi ikke om, at virksomheder mislykkes, fordi de enten ikke har været innovative nok, eller fordi de ikke har kunne følge med det høje tempo, som innovationen forlanger? Tænk på Nokia eller Kodak. En gang var de begge giganter på […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy