Det næste trin i et voksende partnerskab – VMware på Google Cloud Next 2019

Udgivet den 25/06/2019

Der er offentliggjort væsentlige udviklinger i VMwares partnerskab med Google, som spænder fra slutbruger-computing til offentlig cloud.

Vi har et langvarigt partnerskab med Google, som går helt tilbage til, da vi samarbejdede om sikkerhed og administration af Chrome Books i virksomheden. Derfra er vores partnerskab vokset, så vores kunder er sikre på, at de har adgang til førende teknologi i deres digitale workspaces og cloud-implementeringer. Vi glæder os derfor i VMware over, at vi understøtter Google med Anthos, virksomhedens nye multi-cloud-platform ved at integrere VMware NSX Service Mesh og VMware SD-WAN fra VeloCloud. Den førstnævnte gør det muligt for kunderne at køre distribuerede, originale cloud-programmer på tværs af Google Cloud- og lokale miljøer, mens den sidstnævnte hjælper med at udvide SD-WAN fra afdelingskontorer til detailbutikker til Google Cloud Platform (GCP) til Google Cloud-service eller workload-adgang.

I et eksempel med en global detailkunde, som ønsker at overføre programmer til Google Cloud, mens virksomheden vokser, og der oprettes flere butikker, hjælper begge integrationer med at nå målet. Du kan læse, hvordan VMware og Google bruger VMware NSX Service Mesh i en tilsvarende case på VMware NSX Service Mesh Integration Blog, mens der på VMware SD-WAN by VeloCloud-bloggen er flere oplysninger om, hvordan den udvider den lokale infrastruktur til GCP.

Alt dette passer med vores forpligtelse om at tilbyde kunderne ensartet infrastruktur og drift til hybride cloud- og oprindelige, offentlige cloud-miljøer. Som Pere Monclus, vicedirektør og CTO af Networking & Security-forretningsenhed hos VMware siger: “Anthos integreret med VMware NSX Service Mesh vil gøre det muligt for kunderne at digitalisere deres virksomheder på den mest omkostningseffektive måde ved at udnytte moderne cloud-native og open-source-teknologier til at bygge nye applikationer og services hurtigt.”

Når det handler om at supportere slutbrugerne, er fokus på, hvordan Google og VMware kan supportere kunderne i at sikre deres enheder, slutpunkter og applikationer på en måde, som ikke hindrer indførelse af det rette fundament til deres digitale initiativer. Vi gør det via en dybere integration af VMware Workspace One og Google Cloud.

Vi samler vores lederskab i en UEM (unified end-point management) og Googles BeyondCorp-arkitekturen, som har haft en stor effekt på, hvordan organisationer tilgår it-sikkerhed. James Millington, Direktør for produktmarketing hos VMware, sagde det bedst i et opslag, hvor han offentliggjorde løsningen: “Med denne integration vil VMware og Google Cloud-kunderne kunne udnytte eksisterende investeringer på begge platforme, så de har kontrol over deres enheder, og de er kompatible, og deres data dermed beskyttes. Da BeyondCorp’s fremgangsmåde er aldrig at stole på noget og altid verificere alt, vil Workspace ONE fortsat give oplysninger om status for kompabilitet til Google Clouds kontekstbevidste adgangsmotor, så adgang kan tilbagekaldes, så snart en enhed ikke overholder kravene.”

Vores kunder har mange forskellige teknologikrav, bestemt af forskellige forretningsmål. De ønsker alle flest muligt valgmuligheder blandt de bedste løsninger på markedet. Partnerskabet med Google Cloud leverer nøjagtigt det, som disse virksomheder har brug for i deres proces med at udnytte multi-cloud og i deres stræben efter at levere positive oplevelser for deres medarbejdere – uden at gå på kompromis med sikkerhed og kompabilitet.


Kategori: Nyheder

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy