Sådan forandrer du din hardware med software

Udgivet den 30/05/2019

Det er ingen hemmelighed, at netværk klarer sig bedre, når hardware og software arbejder sammen. Vi siger ikke, at du ikke skal have noget hardware. Vi mener, at fysisk infrastruktur stadig betyder noget, men hardware alene kan hverken levere den proaktive sikkerhedstilgang, dine data har behov for, eller skabe optimal drift. Faktisk får du mere ud af dine eksisterende investeringer i hardware ved at tage en software-first-tilgang i forhold til netværket – så får du det bedste fra begge verdener.

Du kan ikke opfylde nutidens behov med gårsdagens tilgang
Med traditionelle hardware-centrerede netværk kan du risikere at sakke bagud, da de dræner produktiviteten, ofte er forældede og gør skyen mere kompliceret. Efterhånden antallet af slutpunkter og miljøer vokser, bliver det mere og mere tidskrævende at håndtere opgaven. Fysiske netværk er ikke intuitive, hvilket betyder, at de må gætte, hvad applikationerne reelt har behov for. Og måske vigtigst af alt, fysisk netværkssikkerhed er reaktiv, ikke proaktiv, hvilket gør dine data sårbare.

Software-first-netværket
Med et integreret software-first-netværk undgår du tidskrævende og dyre hardware-opdateringer. VMwares NSX-løsning giver end-to-end-sikkerhed for apps og data, og hjælper dig med at være mere agil og opmærksom over for skiftende forretningsbehov. Og mens brugere, data og enheder udvikler sig, gør software-first-tilgangen det muligt at håndtere det uden at tilføje nye teams eller sprænge budgettet. Hvad mere er, NSX-løsninger giver optimal drift ved at automatisere processer, hvilket reducerer risikoen for menneskelige fejl, så du ikke skal bruge tid på at udføre arbejdet igen.

VMwares vejledning “Software-defineret WAN For Dummies” fortæller, hvordan man migrerer til et distribueret netværk, hvilket ikke er så kompliceret og er mere fleksibelt og nemmere at administrere. Der er ingen grund til at skille sig af med eksisterende hardware. Download vejledningen her.


Kategori: Nyheder

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 08/11/2019 af blogadmin

VMware rykker på Tanzu-portefølje for at fremme Kubernetes

VMware Inc. har netop offentliggjort, at virk­somheden vil fremskynde udbredelsen af VMware Tanzu.

4 Læs
Udgivet den 30/07/2019 af blogadmin

Nyt SDDC (softwaredefineret datacenter) giver Porsche Informatik føringen

Elektriske drivsystemer, den delte økonomi, tilsluttede biler og autonom kørsel: I overensstemmelse med disse tendenser, har bilindustrien intet andet valg, end at skifte kurs. Porsche Informatik – Porsche Holding software kontrolcenter – er omdrejningspunktet for disse dynamiske udviklinger.

3 Læs
Udgivet den 19/09/2018 af blogadmin

Afmystificering af hybride clouds og digital transformation

Hvis jeres virksomhed overvejer at digitalisere, så er det vigtigt at prioritere jeres specifikke forretningsmæssige resultater som det første. De tekniske løsninger bør komme sekundært. De er der trods alt for at støtte jeres mål, ikke påvirke dem. Ellers kan der ske det, at der fokuseres for meget på infrastrukturen, hvilket hæmmer virksomhedens chancer for langsigtet, transformativ succes.

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy