Forretningskontinuitet og solid netværkssikkerhed skaber international vækst hos schweizisk forsikringsselskab

Udgivet den 22/05/2019

Opkøb opfattes i sagens natur som et udgangspunkt for virksomhedsvækst. Men det kan også medføre andre ændringer: Forestil dig, at et opkøb giver mulighed for nytænkning af hele den forretningsmæssige proces.

Helvetia er et af Schweiz’ førende forsikringsselskaber. Virksomheden opkøbte i 2014 konkurrenten Nationale Suisse og blev dermed endnu større, men der opstod et problem: hvordan konsoliderer man fire datacentre til to?

Virksomhedens it-afdeling var på bar bund. Hidtil havde de indført ændringer gradvist, men projektet gav virksomheden mulighed for at skabe et helt nyt softwaredefineret datacenter-miljø (SDDC). Dette vil fremskynde Helvetias digitale transformation og dermed mulighed for at yde hurtigere kundeservice, som er både enklere og mere personlig.

VMware-løsningen er baseret på VMware NSX® Data Center. Løsningen skaber et SDDC for Helvetia, giver netværks- og sikkerhedsfunktionalitet i softwaren – trukket ud af den underliggende fysiske infrastruktur. Og dét gør Helvetia til en mere effektiv og fleksibel virksomhed.

Derudover er VMware vCloud Suite® en privat cloud-software løsning parat til virksomheder. VMware vCloud Suite® samler de førende løsninger VMware vSphere Hypervisor og VMware vRealize® Suite Cloud Management-platformen. vRealize Suite leverer en udviklervenlig infrastruktur (understøtter virtual machines -VM’er – og containere) og en samlet tilgang til hybrid og multicloud.

I dag har Helvetia to aktive datacentre omkring Zürich (en del af landet, hvor der er mindre risiko for jordskælv end i Helvetias hjemby, Basel). Hele projektet var færdigt på 18 måneder.

Løsningen styrker forretningskontinuiteten, giver en mere effektiv infrastruktur og betyder, at Helvetia kan få nye tjenester hurtigere på markedet. It-afdelingen kører desuden mere effektivt; Helvetias team vedligeholder flere tjenester med det samme antal medarbejdere. Derudover vil det være nemmere at integrere nye køb eller opskalere infrastrukturen i forbindelse med virksomhedens vækstområder.

Andreas Hagin, som er Helvetias Lead Engineer, IT Infrastructure, siger: ”Fra mit synspunkt er VMware vRealize® Network Insight et ‘must-have’ – det giver os indblik i hele den virtualiserede infrastruktur og fremskynder vores digitale transformation. Markedet ændrer sig, og ‘time to market’ er yderst vigtig. Vi skal være hurtigt på markedet i en verden med flere kanaler. Og nu har vi både de teknologiske muligheder og fleksibiliteten til at klare alt dette”.

Hvis du vil høre Andreas Hagin tale om Helvetias digitale rejse, kan du se denne video.


Kategori: Business, Forretning, Nyheder

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs
Udgivet den 05/07/2019 af blogadmin

Hvorfor du skal bekymre dig om logisk adskillelse

Software kan adskille udviklings-, test- og produktionsmiljøer – og derved kan der spares op til 50 % af omkostningerne til IT-infrastruktur.

4 Læs
Udgivet den 11/07/2019 af blogadmin

Innovativ adoption af VMware teknologi i forbindelse med OL

Af Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg blev ansat i VMware som en af de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over, hvilken rejse der ventede både rent menneskeligt såvel som fagligt. Min indgang til VMware, der stadig var et “startup”-foretagende, blev stillingen som Systems Engineer. […]

5 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy