Forretningskontinuitet og solid netværkssikkerhed skaber international vækst hos schweizisk forsikringsselskab

Udgivet den 22/05/2019

Opkøb opfattes i sagens natur som et udgangspunkt for virksomhedsvækst. Men det kan også medføre andre ændringer: Forestil dig, at et opkøb giver mulighed for nytænkning af hele den forretningsmæssige proces.

Helvetia er et af Schweiz’ førende forsikringsselskaber. Virksomheden opkøbte i 2014 konkurrenten Nationale Suisse og blev dermed endnu større, men der opstod et problem: hvordan konsoliderer man fire datacentre til to?

Virksomhedens it-afdeling var på bar bund. Hidtil havde de indført ændringer gradvist, men projektet gav virksomheden mulighed for at skabe et helt nyt softwaredefineret datacenter-miljø (SDDC). Dette vil fremskynde Helvetias digitale transformation og dermed mulighed for at yde hurtigere kundeservice, som er både enklere og mere personlig.

VMware-løsningen er baseret på VMware NSX® Data Center. Løsningen skaber et SDDC for Helvetia, giver netværks- og sikkerhedsfunktionalitet i softwaren – trukket ud af den underliggende fysiske infrastruktur. Og dét gør Helvetia til en mere effektiv og fleksibel virksomhed.

Derudover er VMware vCloud Suite® en privat cloud-software løsning parat til virksomheder. VMware vCloud Suite® samler de førende løsninger VMware vSphere Hypervisor og VMware vRealize® Suite Cloud Management-platformen. vRealize Suite leverer en udviklervenlig infrastruktur (understøtter virtual machines -VM’er – og containere) og en samlet tilgang til hybrid og multicloud.

I dag har Helvetia to aktive datacentre omkring Zürich (en del af landet, hvor der er mindre risiko for jordskælv end i Helvetias hjemby, Basel). Hele projektet var færdigt på 18 måneder.

Løsningen styrker forretningskontinuiteten, giver en mere effektiv infrastruktur og betyder, at Helvetia kan få nye tjenester hurtigere på markedet. It-afdelingen kører desuden mere effektivt; Helvetias team vedligeholder flere tjenester med det samme antal medarbejdere. Derudover vil det være nemmere at integrere nye køb eller opskalere infrastrukturen i forbindelse med virksomhedens vækstområder.

Andreas Hagin, som er Helvetias Lead Engineer, IT Infrastructure, siger: ”Fra mit synspunkt er VMware vRealize® Network Insight et ‘must-have’ – det giver os indblik i hele den virtualiserede infrastruktur og fremskynder vores digitale transformation. Markedet ændrer sig, og ‘time to market’ er yderst vigtig. Vi skal være hurtigt på markedet i en verden med flere kanaler. Og nu har vi både de teknologiske muligheder og fleksibiliteten til at klare alt dette”.

Hvis du vil høre Andreas Hagin tale om Helvetias digitale rejse, kan du se denne video.


Kategori: Business, Forretning, Nyheder

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 06/10/2017 af blogsadmin

Gode partnerskaber giver de bedste brugeroplevelser

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware Hvis du vil skabe transformationer, handler det om at generere enestående oplevelser for kunder og medarbejdere, der konstant stiller nye krav og forventninger. Enestående oplevelser var et gennemgående tema på VMworld Europe i år. Det samme var nyhederne om, at teknologier såsom cloud, mobile og sikkerhed kan være med […]

2 Læs
Udgivet den 29/08/2018 af blogadmin

Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer. Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge […]

2 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Hvordan kan teknologi fremme velstand i dag og i fremtiden?

Befolkningstilvæksten i verden er massiv. Dette har ført til en betydelig global udfordring for verdens nu 7,6 milliarder indbyggere, og det skaber et utroligt pres på det allerede belastede økosystem. I forlængelse heraf er især klimaforandringer og verdens politiske ustabilitet en trussel mod menneskeheden, da de er med til at forværre den i forvejen udbredte […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy