På rejsen mod hybrid cloud

Udgivet den 13/05/2019

Af Jakob Will Thomsen, Senior Cloud Provider Manager – VMware Danmark og Island

I 2018 havde cloud computing en vækst på 30 % og i følge Gartner vil markedet vækste yderligere i 2019. Det kan være en labyrint at finde rundt i værdien af de forskellige cloudtjenester og måske endda endnu sværere som virksomhed at få et overblik over hvilke samarbejdspartnere, der passer til de behov, man har.

I slutningen af januar 2019 vandt VMware CRNs ‘2018 Products of the Year’ Award i hybrid cloud-kategorien. I forbindelse med prisens udgivelse, lagde CRN bl.a. vægt på sikkerhedsaspekterne i VMwares Hybrid Cloud løsning kombineret med fordelene ved at arbejde med de velkendte værktøjer i vCenter. Sikkerhedselementerne og kompetencerne går op i en højere enhed og bliver i sidste ende bundet sammen i en hybrid cloud løsning i samarbejde med VMware on AWS.

Med 500.000 kunder på verdensplan er vi i VMware stærkt fokuseret på fortsat at udvikle infrastruktur og skabe merværdi til datacentre verden over.  Vi differentierer os på markedet ved at optimere datacentret indefra og derefter strække det ud i en cloudløsning og vi mener at det er muligt at åbne døren til Multi-cloud world samtidig med, at man har kontrol over sine data og bevarer overblikket over sin infrastruktur.

Sammen med vores kunder står vi dag stærkt på rejsen mod SDDC og flere og flere nordiske virksomheder adopterer vores softwaredefinerede løsninger for at optimere sikkerheden og gøre deres datacentre mere skalerbare og dynamiske.

Valg af den rette samarbejdspartner

Et af de elementer man skal fokusere på, når man begynder at kigge på en cloud-strategi, er, at finde en kompetent partner, der har viden om de specifikke områder netop I har behov for i jeres virksomhed. Den rette partner skal forstå forretningen og hjælpe med at optimere og transformere på en måde, hvor der bliver skabt en konkurrencemæssig fordel på markedet.

VMwares partnere er kvalitetsstemplet

For at samarbejde med VMware som Cloud Provider, skal man leve op til en række krav til både uddannelse og kompetencer. VMware partnerlandskabet består af både større og mindre partnere, som hver især har deres egen vinkel på markedet. Det er derfor muligt at finde en partner med en strategi indenfor enhver branche.

Der er netop lanceret et nyt certifikat nemlig ’VMware Cloud Verified’, som sigter mod de strategiske cloud providere. Ved at vælge en cloud provider der lever op til kravene som Cloud Verified Partner og dermed bærer VMware Cloud Verified logoet, får du som kunde adgang til alle VMwares infrastrukturmuligheder og værktøjer. Det kan dermed blive en glidende proces at strække jeres nuværende datacenter ud i skyen samtidig med, at I bevarer de samme velkendte værktøjer, som I i dag administrerer jeres infrastruktur med.

Tilfører kompetencer og værktøjer til virksomheden

En af de mere usynlige værdier ved at samarbejde med en Cloud provider er, at kunderne, udover at få tilført tekniske kompetencer, også får sparring på forretningsområdet. Flere Cloud providere tilbyder sparring og rådgivning, der kan kaldes CTO-as-a-service. Med denne rådgivning får du:

  • Viden om nye teknologier der kan transformere arbejdsgange og nedbryde ineffektive siloer i virksomheden
  • Bevidsthed om hvor forretningen evt. ikke er alignet med IT
  • Blive sikker på om en bestemt teknologi er relevant for forretningen
  • Administrere compliance risici

Det er ikke kun teknologier, der skaleres ved at vælge en VMware cloud provider – du får også tilføjet både kompetencer og forretnings- og brancheviden.

Vil du vide mere om, hvordan VMware Cloud Providere kan hjælpe dig, kan du se mere her: https://cloud.vmware.com/providers/

Hvis du vil vide mere om den forretningsdrevne værdi ved at samarbejde med en Cloud Provider, kan du høre denne podcast optaget på Island i april 2019

Via Apple produkter: https://llk.dk/g1v4yo

Andre enheder: https://lnkd.in/d_23Mnp

 


Kategori: Business, Forretning, Nyheder

Tags: ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/07/2019 af blogadmin

Innovativ adoption af VMware teknologi i forbindelse med OL

Af Rasmus Holtet Rüsz, Snr. Director Systems Engineering, Japan, VMware K.K. Da jeg blev ansat i VMware som en af de første i Danmark i 2005, var jeg ikke klar over, hvilken rejse der ventede både rent menneskeligt såvel som fagligt. Min indgang til VMware, der stadig var et “startup”-foretagende, blev stillingen som Systems Engineer. […]

5 Læs
Udgivet den 29/08/2018 af blogadmin

Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer. Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge […]

2 Læs
Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy