Digital transformation i finanssektoren baner vejen for bedre interaktion med kunderne

Udgivet den 16/04/2019

For at styrke interaktionen med sine kunder har spanske CaixaBank lanceret et projekt for at modernisere sine datacentre med hjælp fra VMware – og dermed er banken et godt eksempel på, hvordan finanssektoren kan opnå fordele ved digital transformation.

CaixaBank er den førende private bank i Spanien med over 16 millioner kunder og betragtes som en af ​​de mest innovative banker i verden. Med en markedsandel på 32 procent på hjemmemarkedet har CaixaBank den største digitale kundebase i landet. I øjeblikket handler 6 millioner kunder med banken via digitale kanaler.

I den forstand er konstant innovation afgørende for at udvikle og opretholde nye måder at interagere med kunderne på – og samtidig skabe øget værdi af de skræddersyede tjenester, som CaixaBank tilbyder.

Behov for hastighed og kapacitet
Organisationens behov omfatter at have kapacitet til at omfordele belastninger mellem forskellige sites, at kunne integrere nye opkøb uden problemer og hurtigt at kunne sætte nye tjenester i produktion. Løsningen var at skabe en IaaS platform, der formår at understøtte både nuværende og fremtidige applikationer.

Takket være brug af et bredt udvalg af VMware-løsninger – fra VMware NSX datacentret til VMware vRealize Network Insight – kan organisationen nu levere applikationer hurtigere og kan lettere reagere på nye forretningsbehov.

Samarbejdet med VMware er en del af et globalt projekt, der er integreret i bankens virksomhedsomspændende digitale transformationsstrategi med stærkt fokus på kvalitet i bankens onlinetjenester.

Prisvindende strategi

Takket være sin strategiske vision om digital transformation har CaixaBank modtaget nogle af de mest prestigefyldte internationale priser, herunder “Best Digital Bank in Western Europe” uddelt af Euromoney, “Most Innovative Application” uddelt af the Bank Administration Institute og “Best Technical Project” i mobil-kategorien uddelt af The Banker.

Tekniske direktør José Luis Romanos hos CaixaBank sætter følgende ord på resultatet: “At vi er i stand til at matche den digitale og menneskelige transformation med det formål at tilbyde en bedre service til vores kunder og samtidig opnå en mere dynamisk og sikker organisation, er uden tvivl noget vi kan være stolte af”.

Få mere at vide fra Romanos om, hvorfor kundefokuseret digital omdannelse er forskellen mellem succesfuld markedsvækst og ødelæggende fiasko her.

 


Kategori: Business, Nyheder

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 07/06/2017 af blogsadmin

VMwares største partner: Vi hjælper virksomheder igennem deres digitale transformation

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller nærmere om forløbet i digitale transformationer – og hvordan en virksomhed kommer bedst igennem dem. Jeg har tidligere skrevet et gæsteindlæg på VMwares blog, der omhandlede decentraliseringen af IT, og hvordan en komplet digital transformation har ændret Bechtles grundlæggende forretningsmodel.  På bloggen […]

3 Læs
Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs
Udgivet den 04/05/2017 af blogsadmin

VMwares største tyske partner: Decentralisering af IT kan hjælpe virksomheder med deres digitale transformation

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller om deres rejse fra at være en server-virtualiserings partner til en komplet digital transformation for hele forretningen – og hvordan decentraliseringen af IT har ændret deres forretningsmodel. Vi startede vores samarbejde med VMware om servervirtualisering i 2002, som deres første EMEA partner. […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy