Hvordan kan teknologi fremme velstand i dag og i fremtiden?

Udgivet den 11/01/2019

Befolkningstilvæksten i verden er massiv. Dette har ført til en betydelig global udfordring for verdens nu 7,6 milliarder indbyggere, og det skaber et utroligt pres på det allerede belastede økosystem.

I forlængelse heraf er især klimaforandringer og verdens politiske ustabilitet en trussel mod menneskeheden, da de er med til at forværre den i forvejen udbredte fattigdomsproblematik. Det skønnes, at klimaforandringer vil medføre, at over 100 millioner mennesker ender i ekstrem fattigdom frem mod år 2030, hvis vi ikke aktivt arbejder for at ændre det. Vores mål er at åbne muligheder for uddannelse, sundhedspleje, bolig, mad og sikkerhed for alle. Magten er i vores hænder, men bl.a. Pave Frans advarer:

“Aldrig har menneskeheden haft sådan en magt over sig selv, men intet garanterer, at den vil blive anvendt klogt.”

Vær med og bidrag – småt som stort tæller
At skabe forandring er ikke en nem opgave, men vi har brug for det mere end nogensinde før. Det er vores mulighed og pligt at være involveret og gå målrettet efter at forandre verden positivt for os alle. I dag arbejdes der allerede på at nå målet. FN i gang med udviklingsmål og projekter til bekæmpelse af fattigdom, sult og udvikling af bæredygtige byer. Det fungerer som en plan, der i kombination med flere andre projekter er med til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for hele verdens befolkning. FNs arbejde er et konkret eksempel på, at det kan lykkes at skabe en global forandring fra et perspektiv, hvor verden ses som et multinationalt samfund. Vi skal strække grænserne for, hvad der er muligt, og bruge teknologien til at udnytte dens fulde potentiale, hvis vi gerne vil skabe en betydningsfuld forandring.

Vi hos VMware bidrager i dag til den forandring, hvor vi blandt andet ved hjælp af virtualisering af IT infrastruktur har været i stand til at spare planeten for et vist CO2-udslip – svarende til en emission fra 18 millioner biler, der kører 200 milliarder km. Vi ved dog godt, at dette blot er vores lille bidrag til sagen. Intet firma kan ændre alt, og at arbejde hver for sig løser kun en lille del af problemet. Hvad kan vi gøre sammen med dit firma og andre for at sikre, at teknologisk innovation bidrager til en positiv udvikling?


Kategori: Business, Forretning, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 07/09/2018 af blogadmin

Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, […]

1 Læs
Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Der er ikke noget, du ikke kan!

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy