Hvordan kan teknologi fremme velstand i dag og i fremtiden?

Udgivet den 11/01/2019

Befolkningstilvæksten i verden er massiv. Dette har ført til en betydelig global udfordring for verdens nu 7,6 milliarder indbyggere, og det skaber et utroligt pres på det allerede belastede økosystem.

I forlængelse heraf er især klimaforandringer og verdens politiske ustabilitet en trussel mod menneskeheden, da de er med til at forværre den i forvejen udbredte fattigdomsproblematik. Det skønnes, at klimaforandringer vil medføre, at over 100 millioner mennesker ender i ekstrem fattigdom frem mod år 2030, hvis vi ikke aktivt arbejder for at ændre det. Vores mål er at åbne muligheder for uddannelse, sundhedspleje, bolig, mad og sikkerhed for alle. Magten er i vores hænder, men bl.a. Pave Frans advarer:

“Aldrig har menneskeheden haft sådan en magt over sig selv, men intet garanterer, at den vil blive anvendt klogt.”

Vær med og bidrag – småt som stort tæller
At skabe forandring er ikke en nem opgave, men vi har brug for det mere end nogensinde før. Det er vores mulighed og pligt at være involveret og gå målrettet efter at forandre verden positivt for os alle. I dag arbejdes der allerede på at nå målet. FN i gang med udviklingsmål og projekter til bekæmpelse af fattigdom, sult og udvikling af bæredygtige byer. Det fungerer som en plan, der i kombination med flere andre projekter er med til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for hele verdens befolkning. FNs arbejde er et konkret eksempel på, at det kan lykkes at skabe en global forandring fra et perspektiv, hvor verden ses som et multinationalt samfund. Vi skal strække grænserne for, hvad der er muligt, og bruge teknologien til at udnytte dens fulde potentiale, hvis vi gerne vil skabe en betydningsfuld forandring.

Vi hos VMware bidrager i dag til den forandring, hvor vi blandt andet ved hjælp af virtualisering af IT infrastruktur har været i stand til at spare planeten for et vist CO2-udslip – svarende til en emission fra 18 millioner biler, der kører 200 milliarder km. Vi ved dog godt, at dette blot er vores lille bidrag til sagen. Intet firma kan ændre alt, og at arbejde hver for sig løser kun en lille del af problemet. Hvad kan vi gøre sammen med dit firma og andre for at sikre, at teknologisk innovation bidrager til en positiv udvikling?


Kategori: Business, Forretning, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 22/11/2016 af blogsadmin

It-chefer fortæller ikke topledelsen om brud på datasikkerheden

I mere end en tredjedel af virksomhederne har it-chefen undladt at kommunikere om et større brud på datasikkerheden til den øverste ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt it-afdelinger og medarbejdere i Norden, som vi netop har offentliggjort i VMware. Samtidig viser undersøgelsen, at en fjerdedel af it-afdelinger og medarbejdere mener, at den administrerende direktør […]

2 Læs
Udgivet den 18/09/2018 af blogadmin

VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af […]

2 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy