Der er ikke noget, du ikke kan!

Udgivet den 11/01/2019

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at bo i. Der er ingen tvivl om teknologiens evne og magt, uanset om det er til gode eller mindre gode hensigter. Det er imidlertid op til teknologiudviklerne – heriblandt VMware – at sikre, at teknologien bliver udnyttet bedst muligt og med gode hensigter.

Spontant forbinder vi ofte teknologi som en forandringsproces associeret med fremskridt. Vi tænker ofte på begreberne bedre, hurtigere og smartere, hvilket i sidste ende fører til forbedring, effektivitet og berigelse. Denne tankegang får os til at lede efter nye idéer, som kan ændre verden. Teknologien har tidligere kun været tilgængeligt for et lille udsnit af verdensbefolkningen, men i dag er teknologier lettilgængelig for mange flere og giver dem et værktøj og dermed en mulighed for at udvide og påvirke sit liv. Uanset om det er med henblik på at fremme økonomisk dårligt stillede landbefolkninger eller at opbygge systemer til soldrevne pumper for at kunne levere rent og sikkert vand, er det vores ansvar at sikre, at disse ressourcer placeres, hvor der er størst behov. Denne store forandring i forening med fremskridt er tættere på os og mere opnåelig, end vi tror.

Vi vil gerne kunne sige, at vi har fire tekniske “superkræfter”, der hjælper os med at forandre verden positivt:

  • Mobilen – skaber en enorm rækkevidde
  • Cloud – skaber et stort rum
  • AI – gør det muligt at analysere en enorm mængde data
  • Edge / IoT – forbinder mange applikationer

Alle disse tekniske løsninger er individuelt stærke på hver sin måde, men interagerer de med hinanden, vil de kunne påvirke, hvordan hele samfundet er bygget op og dermed øge livskvaliteten i hele verden. Faktum er, at løsningerne allerede har betydelig indflydelse. Eksempler, som teknologien allerede har bidraget til, er grønnere energiformer, banebrydende opdagelser i medicin, nye karrieremuligheder og oprydning af vores have. Dette er kun starten på den teknologiske revolution, og vi skal fortsætte med at vise, hvordan teknologi kan hjælpe os med at udvikle. Der er en masse fantastiske projekter rundt om i verden at hente inspiration fra – det handler bare om at se dem og udnytte mulighederne.

Hvad kan samfundet som helhed bidrage med? 
Igen er teknologien i stand til at udrette gode ting – hvis den bruges korrekt. Uden os er teknologien en neutral kraft, hvorimod med os vil teknologien kunne være revolutionerende. Men det vil kræve samarbejde og engagement fra os alle i samfundet.

Vi er ikke magtesløse overfor de udfordringer, vi har foran os. Ingen tidligere generation har haft lejlighed til at påvirke den magt, vi har nu, og ingen tidligere generation har haft mulighed for at gennemføre forandring i samfundet hurtigere, end vi har i dag. Med teknologien som værktøj vil hver enkelt persons potentialer stige, og vi kan alle være involveret i at ændre verden til noget bedre. Vi har alle en finger med i spillet i at bestemme retningen for udviklingen af ​​teknologien, og i at sikre, at den udlever sit fulde potentiale – på en god måde.

Endelig ønsker vi at formidle en besked til os selv, vores egen fremtid og fremtidige generationer, som er:

Der er ikke noget du ikke kan.”

Teknologien har påvirket, hvor vi er i dag – og vi skal fortsætte med at gøre verden til et bedre sted.

Vi har udgivet en rapport om dette tema, læs mere her.


Kategori: Business, Nyheder

Tags: , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/07/2017 af blogsadmin

Det bedste fra to verdener: Integration af løsninger fra VMware og Dell EMC vil forandre fremtidens arbejdskraft

Mens vores kunder befinder sig midt i en transformation af deres arbejdsstyrker, har vi også selv været på en rejse for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dem. Alle virksomheder gennemgår i øjeblikket en digital transformation, både i henhold til IT, men også når det kommer til arbejdskraft. En moderne arbejdsstyrke kræver, at der er […]

2 Læs
Udgivet den 30/05/2016 af blogsadmin

Mikrosegmentering på film

I dag udgør cyber-trusler en stadig større risiko og flere virksomheder står over udfordringen om at beskytte sigmod den voksende trussel. Udfordringen er oftest, at diskussionen om sikkerhed bliver taget i IT- og teknologiafdelingerne, selvom truslerne i virkeligheden kræver   opmærksomhed fra ledelsen og de højeste chefer i virksomheden. Mikrosegmentering, som måske er den vigtigste udvikling i […]

4 Læs
Udgivet den 30/10/2019 af blogadmin

IT, der skaber en fleksibel arbejdsplads

Deutsche Telekom Individual Solutions & Products har lanceret tjenesten Flexible Enterprise Workplace, der skal forene virksomheder med deres nye digitale arbejdsplads.

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy