“Der er ikke noget du ikke kan gøre”

Udgivet den 11/01/2019

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover, giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at bo i. Der er ingen tvivl om teknologiens evne og magt, uanset om det er til gode eller mindre gode hensigter. Det er imidlertid op til teknologiudviklerne – heriblandt VMware – at sikre, at teknologien bliver udnyttet bedst muligt og med gode hensigter. Teknikkens måde at arbejde på skaber ikke automatisk processer til gode hensigter, men vil fungere som en neutral kraft. Den faktor påvirker os alle afhængigt af, hvordan vi vælger at bruge teknologien.

Spontant forbinder vi ofte teknologi som en forandringsproces associeret med fremskridt. Vi tænker ofte på begreberne bedre, hurtigere og smartere, hvilket i sidste ende fører til forbedring, effektivitet og berigelse. Denne tankegang får os til at lede efter nye idéer, som kan ændre verden. Teknologien har tidligere kun begrænset tilgængelig for et lille udsnit af verdensbefolkningen, men i dag er teknologien lettilgængelig for de fleste og giver alle et værktøj og dermed en mulighed for at udvide og påvirke menneskers liv. Uanset om det er med henblik på at fremme økonomisk dårligt stillede landbefolkninger eller at opbygge systemer til soldrevne pumper for at kunne levere rent og sikkert vand, er det vores ansvar at sikre, at disse ressourcer placeres i, hvor der er størst behov. Denne store forandring og forening med fremskridt er tættere på os, og mere opnåelig end vi tror.

Vi vil gerne kunne sige, at vi har fire tekniske “superkræfter”, der hjælper os med at forandre verden positivt:

  • Mobilen – skaber en enorm rækkevidde
  • Cloud – skaber et stort rum
  • AI – gør det muligt at analysere en enorm mængde data
  • Edge / IoT – forbinder mange Gadgets

Alle disse tekniske løsninger er individuelt stærke på deres egen måde, men interagerer de med hinanden vil de kunne påvirke hvordan hele samfundet er bygget op og dermed øge livskvaliteten i hele verden. Faktum er, at løsningerne allerede har betydelig indflydelse. Eksempler, som teknologien allerede har bidraget til – grønnere energiformer, banebrydende opdagelser i medicin, forenede landdistrikter, åbnet nye karrieremuligheder og ryddet vores hav. Dette er kun starten på den teknologiske revolution, og vi skal fortsætte med at vise, hvordan teknologi kan hjælpe os med at udvikle. Der er en masse fantastiske projekter rundt om i verden at hente inspiration fra – det handler bare om at se dem og udnytte mulighederne.

Hvad kan samfundet som helhed bidrage med? 
Igen er teknologien i stand til at udrette gode ting – hvis det bruges korrekt. Uden os er teknologien en neutral kraft, hvorimod med os vil teknologien kunne være revolutionerende, men det vil kræve samarbejde og engagement fra os alle i samfundet.

Vi er ikke magtesløse overfor de udfordringer vi har foran os. Ingen tidligere generation har haft lejlighed til at påvirke den magt, vi har nu, og ingen tidligere generation har haft mulighed for at gennemføre forandring i samfundet hurtigere end vi har i dag. Med teknologien som værktøj, vil hver enkelt persons værktøjer og potentialer stige og vi kan alle være involveret i at ændre verden til noget bedre. Vi har alle en finger i spillet, når det kommer til at bestemme retningen for udviklingen af ​​teknologien, og at den udlever sit fulde potentiale – på en god måde.

Endelig ønsker vi at formidle en besked til os selv, vores egen fremtid og fremtidige generationer, som er:

“Der er ikke noget du ikke kan gøre.”

Teknologien har påvirket, hvor vi er i dag – og vi skal fortsætte med at gøre verden til et bedre sted.

Vi har lavet en rapport om dette tema, se mere her.


Kategori: Business, Nyheder

Tags: , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/07/2017 af blogsadmin

Det bedste fra to verdener: Integration af løsninger fra VMware og Dell EMC vil forandre fremtidens arbejdskraft

Mens vores kunder befinder sig midt i en transformation af deres arbejdsstyrker, har vi også selv været på en rejse for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dem. Alle virksomheder gennemgår i øjeblikket en digital transformation, både i henhold til IT, men også når det kommer til arbejdskraft. En moderne arbejdsstyrke kræver, at der er […]

2 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs
Udgivet den 17/07/2018 af blogadmin

Pepper: Bankernes svar på Facebook

Israelske Bank Leumi har lanceret en ny digital bankmodel under navnet Pepper, der er målrettet de digitalt indfødte millennials, og hvor telefonen er den eneste bankfilial. Er fysiske filialer og en statisk upersonlig netbank den optimale bankmodel for millennials? Ifølge Bank Leumi er svaret nej. Banker, der ønsker at overleve i en verden, der i […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy