VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

Udgivet den 18/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af deres erfaringer. I år løb arrangementet af stablen den 26.-30. august i Las Vegas og tiltrak over 23.000 deltagere.

I dag har teknologidrevet innovation evnen til at ryste markeder og industrier. Derfor er VMworld en fantastisk mulighed, hvis du gerne vil fordybe dig i, hvordan din virksomhed kan maksimere værdien af ​​eksisterende teknologi investeringer, men også lære at implementere næste generations smarte løsninger. Årets arrangement indeholdt flere interessante teknologiske trends samt en række nye og forbedrede produktlanceringer fra VMware.

VMware fylder i år 20 år, hvilket gjorde arrangementet endnu mere specielt. Gæsterne fik blandt andet mulighed for at høre Pat Gelsingers, VMwares administrerende direktør, og Ray O’Farrells, VMware CTO, syn på, hvilke kompetencer, der er nødvendige for at kunne styre og holde trit med den teknologiske udvikling indenfor cloudnetværk, sikkerhed, IoT, AI, machine learning og kvantecomputere.

Nobelprisvinder til stede

Sanjay Poonen, VMwares COO, præsenterede, i løbet af eventet, en række kunder, der fortalte, hvordan de har håndteret deres virksomheds digitale transformationer. En af hovedpointerne fra talerne var, at digital transformation giver økonomiske fordele. En række IT-chefer fra blandt andet Brinks Company og National Commercial Bank of Jamaica diskuterede også software-definerede teknologier til lagring og netværk, moderne app udvikling, samt den bedste måde at benytte hybride clouds. Der blev også diskuteret, hvilken betydning digital arbejdspladsteknologi kan have ift. at forbedre brugeroplevelsen for medarbejdere og for kunder. Se gerne flere af præsentationerne her: https://www.vmworld.com/en/us/learning/general-sessions.html

Sanjay stod også for at præsentere arrangementets æresgæst, Malala Yousafzai, pakistansk aktivist og nu Oxford-studerende. I oktober 2012 blev den 15-årige Malala kidnappet af Taliban, da hun gik hjem fra skolen. Efter hun på bemærkelsesværdig vis kom sig, har Malala fortsat kæmpet for alle børns ret til at gå i skole. Hendes mod og hidtil usete engagement har givet hende en af ​​verdens højeste ærespriser: Nobels fredspris. Hun blev den yngste modtager af den prestigefyldte pris i 2014 sammen med den indiske børnerettighedskæmper Kailash Satyarthi. Malala er blevet kaldt en af ​​”The 100 Most Influential People in the World” af bladet TIME. Derudover, har hun oprettet en international fond, Malala Foundation, med det formål at fremme pigers uddannelsesmuligheder.

VMware vil gerne støtte Malala Fonden og gøre det muligt for hundredvis af studerende og elever fra Las Vegas skoledistrikt at se Malalas udtalelser. Dell Technologies har samtidig meddelt, at de donerer computere til skolerne i området for at øge elevernes adgang til teknologi og dermed sprede teknologien til samfundet.

Mellem den 5. og 8. november fokuserer vi på Europa, når VMworld Europe løber af stablen i Barcelona. Håber at se dig der!


Kategori: Business, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 13/09/2018 af blogadmin

VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.   2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV […]

2 Læs
Udgivet den 19/09/2018 af blogadmin

Afmystificering af hybride clouds og digital transformation

Hvis jeres virksomhed overvejer at digitalisere, så er det vigtigt at prioritere jeres specifikke forretningsmæssige resultater som det første. De tekniske løsninger bør komme sekundært. De er der trods alt for at støtte jeres mål, ikke påvirke dem. Ellers kan der ske det, at der fokuseres for meget på infrastrukturen, hvilket hæmmer virksomhedens chancer for langsigtet, transformativ succes.

2 Læs
Udgivet den 07/06/2017 af blogsadmin

VMwares største partner: Vi hjælper virksomheder igennem deres digitale transformation

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller nærmere om forløbet i digitale transformationer – og hvordan en virksomhed kommer bedst igennem dem. Jeg har tidligere skrevet et gæsteindlæg på VMwares blog, der omhandlede decentraliseringen af IT, og hvordan en komplet digital transformation har ændret Bechtles grundlæggende forretningsmodel.  På bloggen […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy