VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

Udgivet den 13/09/2018

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.

 

2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV virksomhed har opnået stort momentum. Første del af året har været styret af løsningsinnovation, bevægelsen til at erhverve Dell EMCs Service Assurance Suite, stærk kundedrift og udvidelse samt evnen til at adressere flere use-cases. 5G-implementeringer vil ikke være mulige uden virtualisering, serviceforsikring og en solid multi-cloud strategi. Med VMware har kunderne alt, hvad de behøver for at blive parate til 5G, samtidig med at de stadig opfylder kravene til dagens netværk og høster fordelene af det.

 

I sidste måned annoncerede vi vores planer om at anskaffe Dell EMC Service Assurance Suite portefølje, der inkluderer: Software, der spænder over sundhedsnetværk, monitorering af præstationer samt hovedanalyse for udbydere af kommunikationstjenester (CSPs) og deres kunder. Tilføjelsen af Service Assurance Suite til VMwares Telco løsningsmuligheder giver CSPs evnerne til at bibeholde driftsikkerhed i deres kernenetværk, cloud og IT områder henover fysiske og virtuelle infrastrukturer, hvilket hurtigere skaber nye konkurrencedygtige ydelser. Service Assurance Suite er nu en del af VMwares stærke telco portefølje, konstrueret til at hjælpe CSPs med at lukke hullet fra 4G til 5G gennem simplificerede netværk, servicemuligheder og multi-cloud support.

 

Men hvordan virker det egentlig? VMware Service Assurance Suite fokuserer på at automatisere en række vigtige operationelle use-cases for CSPs, der har som mål at reducere driftomkostninger og forbedre kundeoplevelsen. For eksempel:

 

  • Network og Service Availability Management: med automatiseret kerneårsag og en analyse af servicens indflydelse.
  • Performance Management og SLA monitorering: med en dybdegående analyse fra historiske og autentiske synspunkter, trending, forudsigelser og adaptiv alarmering
  • Network Configuration Management: hvilket muliggør automatiseret ændring af netværksinfratruktur og compliancehåndtering
  • Application og Service Level monitorering: med krydskorrelation af netværksapplikationer og/eller virtuelle netværksfunktioner (VNF) med serviceleveringsinfrastruktur
  • Hybrid Assurance: Korrelationen omfatter fysiske, NFVi, VIM og service lag, der tilbyder enestående operativ styring med dyb NFV lukket integration

 

VMware Service Assurance Suite dækker et stort udvalg af netværkssegmenter såsom: Backbone/Transport, IP, MPLS, Mobile, SDN/NFV, SD-WAN, IPTV, Unified Communications og Managed Enterprise Networks.


Kategori: Business, Forretning, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Hvordan kan teknologi fremme velstand i dag og i fremtiden?

Befolkningstilvæksten i verden er massiv. Dette har ført til en betydelig global udfordring for verdens nu 7,6 milliarder indbyggere, og det skaber et utroligt pres på det allerede belastede økosystem. I forlængelse heraf er især klimaforandringer og verdens politiske ustabilitet en trussel mod menneskeheden, da de er med til at forværre den i forvejen udbredte […]

2 Læs
Udgivet den 15/07/2019 af blogadmin

Hvordan kan cloud kompleksitet forenkles til at skabe transformation?

Ny nordisk undersøgelse viser, at de etablerede virksomheder fremmer digital transformation mere end de digitalt indfødte. Men hvordan kan de forenkle deres cloud løsninger til at opnå transformation?

4 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Der er ikke noget, du ikke kan!

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy