VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

Udgivet den 13/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.

 

2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV virksomhed har opnået stort momentum. Første del af året har været styret af løsningsinnovation, bevægelsen til at erhverve Dell EMCs Service Assurance Suite, stærk kundedrift og udvidelse samt evnen til at adressere flere use-cases. 5G-implementeringer vil ikke være mulige uden virtualisering, serviceforsikring og en solid multi-cloud strategi. Med VMware har kunderne alt, hvad de behøver for at blive parate til 5G, samtidig med at de stadig opfylder kravene til dagens netværk og høster fordelene af det.

 

I sidste måned annoncerede vi vores planer om at anskaffe Dell EMC Service Assurance Suite portefølje, der inkluderer: Software, der spænder over sundhedsnetværk, monitorering af præstationer samt hovedanalyse for udbydere af kommunikationstjenester (CSPs) og deres kunder. Tilføjelsen af Service Assurance Suite til VMwares Telco løsningsmuligheder giver CSPs evnerne til at bibeholde driftsikkerhed i deres kernenetværk, cloud og IT områder henover fysiske og virtuelle infrastrukturer, hvilket hurtigere skaber nye konkurrencedygtige ydelser. Service Assurance Suite er nu en del af VMwares stærke telco portefølje, konstrueret til at hjælpe CSPs med at lukke hullet fra 4G til 5G gennem simplificerede netværk, servicemuligheder og multi-cloud support.

 

Men hvordan virker det egentlig? VMware Service Assurance Suite fokuserer på at automatisere en række vigtige operationelle use-cases for CSPs, der har som mål at reducere driftomkostninger og forbedre kundeoplevelsen. For eksempel:

 

  • Network og Service Availability Management: med automatiseret kerneårsag og en analyse af servicens indflydelse.
  • Performance Management og SLA monitorering: med en dybdegående analyse fra historiske og autentiske synspunkter, trending, forudsigelser og adaptiv alarmering
  • Network Configuration Management: hvilket muliggør automatiseret ændring af netværksinfratruktur og compliancehåndtering
  • Application og Service Level monitorering: med krydskorrelation af netværksapplikationer og/eller virtuelle netværksfunktioner (VNF) med serviceleveringsinfrastruktur
  • Hybrid Assurance: Korrelationen omfatter fysiske, NFVi, VIM og service lag, der tilbyder enestående operativ styring med dyb NFV lukket integration

 

VMware Service Assurance Suite dækker et stort udvalg af netværkssegmenter såsom: Backbone/Transport, IP, MPLS, Mobile, SDN/NFV, SD-WAN, IPTV, Unified Communications og Managed Enterprise Networks.


Kategori: Business, Forretning, Nyheder, Virtualisering

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 29/07/2016 af blogsadmin

Husk IT-sikkerheden når medarbejderne efterspørger mere mobilitet

Medarbejdere i dag har i stigende grad en forventning om at kunne arbejde, selvom de ikke fysisk befinder sig på kontoret. Nutidens ansatte ønsker at have adgang til mails, virksomhedsdata og -applikationer uanset om de er på farten, i udlandet eller inden for hjemmets fire vægge. Tendensen bekræftes af en ny undersøgelse, vi har gennemført […]

2 Læs
Udgivet den 06/10/2017 af blogsadmin

Gode partnerskaber giver de bedste brugeroplevelser

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware Hvis du vil skabe transformationer, handler det om at generere enestående oplevelser for kunder og medarbejdere, der konstant stiller nye krav og forventninger. Enestående oplevelser var et gennemgående tema på VMworld Europe i år. Det samme var nyhederne om, at teknologier såsom cloud, mobile og sikkerhed kan være med […]

2 Læs
Udgivet den 07/09/2018 af blogadmin

Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, […]

1 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy