Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Udgivet den 07/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, skyen, sensorer osv. Traditionelle hardwarebaserede netværk begynder også at nå deres fysiske begrænsninger for, hvad de rent faktisk kan levere og støtte.

Som reaktion på den udvikling er virtuelt cloudnetværk fokuseret på at skabe end-point tilslutningsmuligheder og sikkerhed, der skal levere virksomhedens teknologi til slutbrugeren, uanset applikation, enhed, cloud-tjeneste eller transport. Det kan være et intelligent køretøj, en fjernbetjening, en sensor i en vindmølle – ja, mulighederne er uendelige.

Et virtuelt cloudnetværk ser netværket som et universelt stof, hvor alt, der kræver netværkstilslutning, kan forbindes. Dette giver virksomhederne den nødvendige digitale grund, der skal til for at vælge, hvilken retning virksomhederne fremadrettet skal gå.

Diagrammet herunder viser, hvordan et virtuelt cloudnetværk kan forandre organisationer og brancher (klik på billedet for at forstørre):


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 07/11/2019 af blogadmin

Hvor mange af dine kunder forstår dit fulde potentiale?

Af Herve Renault, direktør, cloud-leverandørchef EMEA I det sidste indlæg så vi nærmere på den rolle, som cloud-udbydere har, når det drejer sig om at lade kunder eksekvere deres idéer og sikre en håndgribelig effekt. Disse idéer skal danne bro over den afgrund, som innovationseksekvering skaber, der går fra at sælge cloud til at understøtte […]

3 Læs
Udgivet den 17/07/2018 af blogadmin

Pepper: Bankernes svar på Facebook

Israelske Bank Leumi har lanceret en ny digital bankmodel under navnet Pepper, der er målrettet de digitalt indfødte millennials, og hvor telefonen er den eneste bankfilial. Er fysiske filialer og en statisk upersonlig netbank den optimale bankmodel for millennials? Ifølge Bank Leumi er svaret nej. Banker, der ønsker at overleve i en verden, der i […]

2 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy