Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Udgivet den 07/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, skyen, sensorer osv. Traditionelle hardwarebaserede netværk begynder også at nå deres fysiske begrænsninger for, hvad de rent faktisk kan levere og støtte.

Som reaktion på den udvikling er virtuelt cloudnetværk fokuseret på at skabe end-point tilslutningsmuligheder og sikkerhed, der skal levere virksomhedens teknologi til slutbrugeren, uanset applikation, enhed, cloud-tjeneste eller transport. Det kan være et intelligent køretøj, en fjernbetjening, en sensor i en vindmølle – ja, mulighederne er uendelige.

Et virtuelt cloudnetværk ser netværket som et universelt stof, hvor alt, der kræver netværkstilslutning, kan forbindes. Dette giver virksomhederne den nødvendige digitale grund, der skal til for at vælge, hvilken retning virksomhederne fremadrettet skal gå.

Diagrammet herunder viser, hvordan et virtuelt cloudnetværk kan forandre organisationer og brancher (klik på billedet for at forstørre):


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 22/11/2016 af blogsadmin

It-chefer fortæller ikke topledelsen om brud på datasikkerheden

I mere end en tredjedel af virksomhederne har it-chefen undladt at kommunikere om et større brud på datasikkerheden til den øverste ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt it-afdelinger og medarbejdere i Norden, som vi netop har offentliggjort i VMware. Samtidig viser undersøgelsen, at en fjerdedel af it-afdelinger og medarbejdere mener, at den administrerende direktør […]

2 Læs
Udgivet den 18/09/2018 af blogadmin

VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af […]

2 Læs
Udgivet den 04/05/2017 af blogsadmin

VMwares største tyske partner: Decentralisering af IT kan hjælpe virksomheder med deres digitale transformation

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller om deres rejse fra at være en server-virtualiserings partner til en komplet digital transformation for hele forretningen – og hvordan decentraliseringen af IT har ændret deres forretningsmodel. Vi startede vores samarbejde med VMware om servervirtualisering i 2002, som deres første EMEA partner. […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy