Hvad kan et virtuelt cloudnetværk gøre for din virksomhed?

Udgivet den 07/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Netværket, der bragte din virksomhed hen, hvor I er i dag, er ikke det samme netværk, der skal føre jer videre. Nye stærke applikationer er blevet rygraden i virksomheder på tværs af alle brancher, og fremkomsten af ​​banebrydende teknologier, såsom IoT og edge computing, betyder nu, at applikationer og data findes overalt – i datacenteret, skyen, sensorer osv. Traditionelle hardwarebaserede netværk begynder også at nå deres fysiske begrænsninger for, hvad de rent faktisk kan levere og støtte.

Som reaktion på den udvikling er virtuelt cloudnetværk fokuseret på at skabe end-point tilslutningsmuligheder og sikkerhed, der skal levere virksomhedens teknologi til slutbrugeren, uanset applikation, enhed, cloud-tjeneste eller transport. Det kan være et intelligent køretøj, en fjernbetjening, en sensor i en vindmølle – ja, mulighederne er uendelige.

Et virtuelt cloudnetværk ser netværket som et universelt stof, hvor alt, der kræver netværkstilslutning, kan forbindes. Dette giver virksomhederne den nødvendige digitale grund, der skal til for at vælge, hvilken retning virksomhederne fremadrettet skal gå.

Diagrammet herunder viser, hvordan et virtuelt cloudnetværk kan forandre organisationer og brancher (klik på billedet for at forstørre):


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/10/2019 af blogadmin

Datacentertransformation i Norden

Af Ylva Fonselius, Nordics Senior Specialist Solutions Engineer – HCI SDDC  Jeg startede først i VMwares svenske afdeling i maj 2019, så jeg er stadig ret ny i virksomheden. Min rygsæk er til gengæld pakket med viden om datacenteret fra en anden producent, og nu er jeg blevet inviteret til at skrive her på bloggen […]

4 Læs
Udgivet den 30/05/2019 af blogadmin

Sådan forandrer du din hardware med software

VMwares vejledning “Software-defineret WAN For Dummies” fortæller, hvordan man migrerer til et distribueret netværk, hvilket ikke er så kompliceret og er mere fleksibelt og nemmere at administrere.

2 Læs
Udgivet den 18/09/2018 af blogadmin

VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy