Afmystificering af hybride clouds og digital transformation

Udgivet den 19/09/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Af Sunny Sahajpal, EMEA strategic Alliances Manager, VMware

Hvis jeres virksomhed overvejer at digitalisere, så er det vigtigt at prioritere jeres specifikke forretningsmæssige resultater som det første. De tekniske løsninger bør komme sekundært. De er der trods alt for at støtte jeres mål, ikke påvirke dem. Ellers kan der ske det, at der fokuseres for meget på infrastrukturen, hvilket hæmmer virksomhedens chancer for langsigtet, transformativ succes.

Der er en masse stærke teknologier på markedet, der hjælper andre virksomheder med digital transformation. Disse inkluderer software-definerende datacentre (SDDC), hybride cloud og hyper-konvergeret computeranvendelse. Det er rigtig vigtigt at integrere disse teknologier på den rigtige måde. Virksomheder skal ikke bare vælge produkter på baggrund af den type teknologi de gerne vil have indført. De bliver nødt til at fokusere på, hvad deres endelige mål er.

Denne udfordring er det største fokusområde i VMware og Hitachis samarbejde. Sammen har de vurderet de tiltag virksomheder har brug for i dag for nemmere at kunne imødekomme morgendagens præstations- og tilgængelighedsbehov. Med andre ord, fokuseres der på de tekniske aspekter for at sikre, at de stemmer overens med ens forretningsambitioner.

Hitachi Vantara og den indfødte integration af hele VMware softwarestakken sørger sammen for fem Unified Compute Platformløsninger, der kan gøre det nemmere og hurtigere for virksomheder at udnytte tiden det tager at skabe værdi for forretningen. Samarbejdet har skabt serviceforslag, der kan forbedre effektiviteten af web og digitale applikationer, såvel som smarte enheder.

Case study: Centrica’s vækst

En af de virksomheder, der har haft gavn af deres ekspertise og løsninger er Centrica, en af de største organisationer indenfor elektriske løsninger og gas til virksomheder og forbrugere i Storbritannien, Irland og Nordamerika.

Centrica havde brug for et forslag, der var specifikt designet til at automatisere og orkestrere enhver applikation i en klar-til-brug platform. De ville også gerne skifte fra et capex til en OpEx model for at tilpasse sig til de skiftende forretningsbehov.

Centrica forlangte et SDDC-forslag, der kunne udvinde det bedste fra den hybride cloud, og derfor skiftede de over til VMware vRealize med Hitachi Enterprise Cloud. Med Hitachi og VMwares ekspertise i databehandling, kunne Centrica nemt flytte data mellem on-premise og cloud-baserede apps. De kunne også få fordelene af et offentligt cloudmiljø, mens de stadig internt kører på en privat cloud.

De fælles VMware og Hitachi løsninger var implementeret af Cognizant, en systemintegrator. Resultaterne er for nylig blevet standardiserede og automatiserede processer for Centrica. Disse driver service virtualisering og forkorter organisations vej til digital transformation.

For at finde ud af mere omkring Centrica’s rejse og de foreløbige fordele, kom til Hitachi NEXT 2018, et af de førende events for digital revolution. Det bliver afholdt fra den 25. september til den 27. september på Hilton San Diego Bayfront, Californien. Du kan komme til at høre fra Sunny Sahajpal, Emea Strategy Alliances Manager hos VMware, og Neil Lewis, Cloud Services Strateg – EMEA ved Hitachi Vantara.

Vil du vide mere om de fælles løsninger, kan du besøge Hitachi Vantara og VMware Alliance hjemmesider.


Kategori: Nyheder, SDDC

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 07/06/2017 af blogsadmin

VMwares største partner: Vi hjælper virksomheder igennem deres digitale transformation

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller nærmere om forløbet i digitale transformationer – og hvordan en virksomhed kommer bedst igennem dem. Jeg har tidligere skrevet et gæsteindlæg på VMwares blog, der omhandlede decentraliseringen af IT, og hvordan en komplet digital transformation har ændret Bechtles grundlæggende forretningsmodel.  På bloggen […]

3 Læs
Udgivet den 18/09/2018 af blogadmin

VMworld US event: Cloud trends, digital transformation og nobelprisvinder

VMworld US er branchens største begivenhed med fokus på virtualisering og cloud-teknologi. De 5 dage arrangementet varede, blev der afholdt over 650 sessioner, forelæsninger og workshops, hvor gæster tog del i den nyeste cloud-teknologi, hørte inspirerende eksempler på virksomheder, der havde forvandlet deres forretning samt mødte en række spændende mennesker, som åbent delte ud af […]

2 Læs
Udgivet den 23/10/2019 af blogadmin

Airbnb til dit Multi-Cloud miljø

Af: Robert Jensen, Lead Cloud Management Specialist Uden Cloud havde vi ikke den samme innovation inden for teknologi, som vi ser i dag – uden Cloud havde vi ikke de samme innovative startups, som vi har i dag. Hvordan ville verden se ud uden Netflix eller Spotify (oh my), eller en af de andre tjenester […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy