Hvad der sker i Vegas… bliver delt!

Udgivet den 01/08/2018

Brent Sullivan, VMware, Sr. Director, global Strategic Alliances

Hos VMware har vi arbejdet tæt sammen med HPE for at ændre dynamikkerne i rejsen mod de softwaredefinerede datacentre. I de 18 år vi har samarbejdet, har vi sammen udviklet branchens mest komplette portefølje af tæt integrerede og konstruerede systemer, hvilket har resulteret i helt nye ydeevner hos vores kunder.

Vi viser det bedste ved vores partnerskab

Det er altid værd at forklare, hvor vi er i vores alliance, og med de forskellige produkter vi tilbyder vores kunder. Og vi føler samtidig, at HPE Discover var det ideelle sted at gøre det.

Ved eventet, som blev afholdt i Las Vegas, havde vi flere mindre hovedevents, som var dedikeret til at forklare, hvordan vi samarbejder med HPE.

Den første var fokuseret på den stærke kombination af VMware Cloud Foundatoin (VCF) og HPE Synergi. Begge redskaber ser på, hvordan virksomheder kan styre infrastruktur ved at bruge software: Hvor VCF simplificerer vejen til komplet hybrid cloud, så tilbyder HPE Synergy organisationerne en rygrad til at understøtte transitionen til hybrid IT.

I denne session hørte deltagerne om, hvordan sammenkædet arkitektur kan forstærke deres softwaredefinerede datacenter og understøtte forretningen til fremtidig vækst.

Vores anden præsentation handlende om, hvordan man sikrer VMware Horizons virtuelle skriveborde med NSX. Som de delagende var klar over, er de traditionelle netværkssikkerhedsløsninger ikke omkostningseffektive, og de kan være besværlige at styre. Vi forklarede, hvordan NSX tager en fornyet tilgang, ved at sikre tværgående trafik inde i selve datacenteret. Hvad mere interessant er dog, at NSX mikrosegmentering og dertilhørende services kan anvendes på HPE Synergy, hvilket betyder forbedrede database- og analysepræstationer.

Publikum var ligeledes i stand til at lære fra cases og arbejdsgange. Disse er designet til at vise, hvordan det var muligt at balancere PMEM i et vSphere 6.7-miljø ved at køre på HPE-platforme og dermed fjerne flaskehalse i lagringspladsen. Samtidig lærte tilhørerne, hvordan en tidlig PMEM-integrering fra app-udviklere som disrupter almindelige designprincipper kan gøre en forskel.

Den sidste session fokuserede på næstegeneration af lagringsarkitektur med Intel og VMware vSAN. De deltagende hørte om, hvordan den industriledende, optimerede konfiguration af Intel Xeons skalerbare processor, Intel Optane SSD’s og VMwares vSAN på HPE-hardware kan tilbyde virksomheder høje vindinger i lagringen.

Udover vores konferencesessioner, bragte vi også vores integrerede løsninger til live med demonstrationer. Den første fokuserede på HPE OnView partner integreret med VMware og Microsoftløsnigner, mens den anden så på transformeringen af softwaredefineret infrastruktur på et HPE ProLiant fundament til hurtigt foranderlige virksomheder.

Vi afholdt også en succesfuld træningssession baseret på arkitekturen og features i HPE Recovery Manager Central (RMC), inklusiv HPE RMC til VMware og HPE RMC til Microsoft Hyper-V. De deltagende havde også muligheden for at lære, hvordan man laver snapshots og gendannelse med HPE StoreOn instrumenter og hvordan data kan sendes til skyen med StoreOne Cloud Bank.

Udover det, fandt vi også til tid til at give noget tilbage til lokalsamfundet. På vores stand sammensatte HPE, VMware og vores kunder 300 rygsække fyldt med udstyr til skolerne i Las Vegas’ Area 1.

Alt i alt var HPE Discover et stort årligt event for os. Og der er ingen tvivl om, at næste år bliver lige så overvældende, så husk at deltage!

Hvis du vil høre mere om de løsninger vi fremhævede i år på Discover, skal du bare besøge HPE og VMware samarbejdets hjemmeside.


Kategori: Nyheder

Tags:

Relaterede artikler

Ingen relaterede indlæg fundet

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy