Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Udgivet den 29/08/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer.

Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge Forrester, har 89 procent af virksomhederne mindst to forskellige, hvor 74 procent har tre eller flere offentlige multi-cloud miljøer. Det øgede brug af den offentlige sky gør at virksomheder kæmper med flere forskellige værktøjer og processer for at sikre overholdelse og ydeevne.

”VMware bygger videre på sit anerkendte lederskab med VMware vRealize Cloud-platformen for at levere en integreret opsætning af SaaS tjenester, der håndterer udfordringer på en ensartet og konsekvent måde både ift. offentlige og private multi-cloud miljøer”, siger Raghu Raghuram, operativ chef for produkter og cloud løsninger hos VMware.

”Takket være vores omfattende platform for cloud-miljøer kommer kunderne til at være bedre rustet, så de kan skabe mere værdi, forbedre virksomhedens ydeevne og mindske risici ved hjælp af effektiv håndtering, styring og drift af arbejdsgangene i skyen.”

Forbedringerne i VMwares SaaS-platform indbefatter de nye automatiserings-og sikkerhedstjenester VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker, VMware Code Stream, VMware Secure State samt Wavefront by VMware.

Læs mere her

Bedre funktioner i det hybride multi-cloud miljø

En anden nyhed fra VMworld er de nye funktioner for den hybride cloud, der hjælper kunderne med den digitale transformation af virksomheden. VMware lancerer vSphere Platinum Edition for bedre at sikre applikationer og infrastruktur, og en ny version af vSan for at lette overgangen til HCI samt nye opdateringer af VMware vRealize-platformen (CMP) for at hjælpe kunder med at levere infrastruktur, der er let at videreudvikle i alle multi-cloud miljøer pga. en sikker og konsekvent håndtering.

VMware bruger innovation til at forny IT- og virksomheder, da de mener at en succesfuld digital virksomhed har brug for et sikkert og fleksibelt fundament. Virksomhedernes kompatible cloud-, mobilitets – og sikkerhedsløsninger udgør et sikkert og mere fleksibelt fundament uanset applikation, enhed eller cloud.

Vores kunder har mange forskellige behov og prioriteter, men vores fokus er at skabe innovation, der giver dem en digital base, der hjælper dem med at imødekomme deres fremtidige IT-behov, samtidig med at det hjælper dem til at få mest muligt ud af deres eksisterende IT-investeringer”, siger Raghu Raghuram.

Vi fortsætter med at investere i softwareinfrastruktur til Databehandling, netværk, lagring og håndtering, så kunderne kan stole på at disse sikkert og effektivt støtter deres applikationer, data, medarbejdere og processer, hvilket kommer til at påvirke og drive deres virksomhed fremad i mange årtier”.

Læs mere her

Flere nyheder:


Kategori: Nyheder

Tags: , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/10/2019 af blogadmin

Datacentertransformation i Norden

Af Ylva Fonselius, Nordics Senior Specialist Solutions Engineer – HCI SDDC  Jeg startede først i VMwares svenske afdeling i maj 2019, så jeg er stadig ret ny i virksomheden. Min rygsæk er til gengæld pakket med viden om datacenteret fra en anden producent, og nu er jeg blevet inviteret til at skrive her på bloggen […]

4 Læs
Udgivet den 13/09/2018 af blogadmin

VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.   2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV […]

2 Læs
Udgivet den 06/11/2019 af blogadmin

VMworld 2019 Europa – en verden af inspiration

Mere end 13.000 deltagere deltog i VMworld 2019. Her er en opsummering af begivenhederne på eventens første dag.

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy