Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Udgivet den 29/08/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer.

Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge Forrester, har 89 procent af virksomhederne mindst to forskellige, hvor 74 procent har tre eller flere offentlige multi-cloud miljøer. Det øgede brug af den offentlige sky gør at virksomheder kæmper med flere forskellige værktøjer og processer for at sikre overholdelse og ydeevne.

”VMware bygger videre på sit anerkendte lederskab med VMware vRealize Cloud-platformen for at levere en integreret opsætning af SaaS tjenester, der håndterer udfordringer på en ensartet og konsekvent måde både ift. offentlige og private multi-cloud miljøer”, siger Raghu Raghuram, operativ chef for produkter og cloud løsninger hos VMware.

”Takket være vores omfattende platform for cloud-miljøer kommer kunderne til at være bedre rustet, så de kan skabe mere værdi, forbedre virksomhedens ydeevne og mindske risici ved hjælp af effektiv håndtering, styring og drift af arbejdsgangene i skyen.”

Forbedringerne i VMwares SaaS-platform indbefatter de nye automatiserings-og sikkerhedstjenester VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker, VMware Code Stream, VMware Secure State samt Wavefront by VMware.

Læs mere her

Bedre funktioner i det hybride multi-cloud miljø

En anden nyhed fra VMworld er de nye funktioner for den hybride cloud, der hjælper kunderne med den digitale transformation af virksomheden. VMware lancerer vSphere Platinum Edition for bedre at sikre applikationer og infrastruktur, og en ny version af vSan for at lette overgangen til HCI samt nye opdateringer af VMware vRealize-platformen (CMP) for at hjælpe kunder med at levere infrastruktur, der er let at videreudvikle i alle multi-cloud miljøer pga. en sikker og konsekvent håndtering.

VMware bruger innovation til at forny IT- og virksomheder, da de mener at en succesfuld digital virksomhed har brug for et sikkert og fleksibelt fundament. Virksomhedernes kompatible cloud-, mobilitets – og sikkerhedsløsninger udgør et sikkert og mere fleksibelt fundament uanset applikation, enhed eller cloud.

Vores kunder har mange forskellige behov og prioriteter, men vores fokus er at skabe innovation, der giver dem en digital base, der hjælper dem med at imødekomme deres fremtidige IT-behov, samtidig med at det hjælper dem til at få mest muligt ud af deres eksisterende IT-investeringer”, siger Raghu Raghuram.

Vi fortsætter med at investere i softwareinfrastruktur til Databehandling, netværk, lagring og håndtering, så kunderne kan stole på at disse sikkert og effektivt støtter deres applikationer, data, medarbejdere og processer, hvilket kommer til at påvirke og drive deres virksomhed fremad i mange årtier”.

Læs mere her

Flere nyheder:


Kategori: Nyheder

Tags: , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 29/07/2016 af blogsadmin

Husk IT-sikkerheden når medarbejderne efterspørger mere mobilitet

Medarbejdere i dag har i stigende grad en forventning om at kunne arbejde, selvom de ikke fysisk befinder sig på kontoret. Nutidens ansatte ønsker at have adgang til mails, virksomhedsdata og -applikationer uanset om de er på farten, i udlandet eller inden for hjemmets fire vægge. Tendensen bekræftes af en ny undersøgelse, vi har gennemført […]

2 Læs
Udgivet den 22/11/2016 af blogsadmin

It-chefer fortæller ikke topledelsen om brud på datasikkerheden

I mere end en tredjedel af virksomhederne har it-chefen undladt at kommunikere om et større brud på datasikkerheden til den øverste ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt it-afdelinger og medarbejdere i Norden, som vi netop har offentliggjort i VMware. Samtidig viser undersøgelsen, at en fjerdedel af it-afdelinger og medarbejdere mener, at den administrerende direktør […]

2 Læs
Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Der er ikke noget, du ikke kan!

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at […]

3 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy