Brobygning over innovationskløften – Carpool Tech Talks

Udgivet den 10/08/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Innovation er muligvis den hellige gral for mange organisationer, men evnen til at generere ideer og eksekvere dem succesfuldt, er et mål, der ser ud til at være sværere at nå. Dette var en del af konklusionen på en fælles rapport fra Cass Business School og VMware. Undersøgelsen fokuserer på innovationskløften – altså forskellen mellem at komme op med ideer, og det rent faktisk at kunne omsætte dem til noget, der skaber reel værdi i virksomheden.

Denne udfordring udforskes af Joe Baguley, VP og CTO hos Vmware EMEA og Andrew McLean, analytiker og CTO hos Compare the Cloud, den seneste episode af Carpool Tech Talk.

Imens de sidder komfortabelt i Joes Tesla, ser de på hvad innovation betyder, og hvordan forskellige virksomheder reagerer på det. I følge Andrew deler virksomheder i dag sig i to lejre: Dem som ser innovation som banbrydende og dem som ser det som jammer og elendighed.

Men hvad er det rigtige svar? Se herunder, og bliv klogere:

I programmet ser de to på barriererne for innovation, og udfritter samtidig, hvad virksomheder på kanten af konstant innovation, så som Tesla, faktisk gør. I følge Joe (og som der også står i rapporten) er der kun meget få udviklere, som faktisk kommer op med helt nye innovative løsninger. I stedet bruger man som udgangspunkt eksisterende teknologi eller systemer på nye måder.

Andrew pointerer, at det på mange måder minder om hybrid cloud-miljøer. De fleste personer regner med at finde løsningen på hylden et sted, men tit er du nødt til at vælge forskellige dele og stykker som passer til dine behov bringe dem sammen i nye formationer.

Se, hvordan vi kan hjælpe din forretning til at nå næste niveau med Virtual Cloud Network. Se vores Next-Gen Virtualization for Dummies her.


Kategori: Nyheder

Tags:

Relaterede artikler

Ingen relaterede indlæg fundet

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy