Avarto Systems Smartshift giver virksomheder muligheden for at tage afgørende skridt mod strategisk IT-transformation

Udgivet den 18/07/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Selvom alle sektorer har undergået en store forandringer, som følge af den digitale æra, er nogle blevet mere disrupted end andre. Industrier så som medierbranchen og detailhandlen har set deres verdener blive vendt på hovedet. For en IT-specialist, der opererer i den slags industrier, ligesom Avarto Systems, har det betydet, at man mærkbart har måttet revidere sin kundeservice.

“Som følge af ændringer i vores kunders forretningsmodeller, har vi måtte gentænke hele udviklingsprocessen”, siger Sören Hühold, chef for IT Transformation and Cloud Services hos Avarto. “Vi udviklede SmartShift-koncepter som et svar til vores kunders behov – særligt deres behov for at ville undgå såkaldte “Big Bang”-scenarier. De ønsker ikke at omorganisere hele deres organisation på en gang. I stedet ønsker de at ændre det trin for trin i deres eget tempo”. 

SmartShift gør det muligt at lave en blød overgang, fra kundernes egne datacentre til Avarto Systems’ centre. “Eftersom IT-transformation altid er en kompleks sag handler det om at gøre ændringerne håndterlige, ved at inddele den i medgørlige dele og ikke mindst fokusere på de reelle problemer.”

processuel outsourcing-metode, som følger deres behov.

Fleksibiliteten er baseret på VMwares vRealize suite og vSphere 6.5. Modellerne tillader Avarto at styre deres IT-systemers ydeevne, status og kapacitet proaktivt i en bred vifte af cloud-miljøer. Sidstnævnte bruges også i stort omfang takket været dens automatiske styringsevner og indbyggede sikkerhedsegenskaber. NXS er derudover et andet vitalt komponent, og som Sören Hühold siger, “gør det den glidende overgang i netværket mulig.”

Avarto skiller sig ud fra andre private cloud-udbydere, da de har en lang historie som udbyder af IT-outsoursing, og har derudover længe benyttet VMwares produkter i deres egne datacentre. Deres position som både partner og kunde betyder, at de er helt klar over hvilke evner deres software har, og dermed hvorfor Avartos egne kunder bør udnytte det. “VMware er en vigtig partner for Avarto”, konkluderer Sören Hühold, “og gør det samtidig muligt os at møde vores kunders behov, hvad angår fleksibilitet og driftsikkerhed.” 

 

 


Kategori: Nyheder

Tags:

Relaterede artikler

Ingen relaterede indlæg fundet

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy