VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

Udgivet den 22/06/2018
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

 

En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre

Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware

Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen til Software Defined Data Center (SDDC) og Hybrid IT.

VMware Cloud Foundation og HPE Synergy vil nu sørge for en sammensætning, som kan hjælpe organisationer med at virkeliggøre visionen nemmere og hurtigere.

VMware har forenklet vejen til hybrid cloud med en enkel software platform – VMware Cloud Foundation – som leverer et komplet softwaredefineret datacenter, som spænder over private og offentlige clouds. Dette muliggør en fornuftig model som udnytter virksomheders eksisterende værktøjer, processer og medarbejdere. En undersøgelse viser, at markedet for hybrid cloud services anslås til at vokse fra $33.2B i 2016 til $91.7B i 2021, og 67% af kunderne ser et ideelt slutmål, hvor de stoler på et mix af private og offentlige cloud services. VMware Cloud Foundation hjælper dem med at kortlægge en praktisk vej dertil.

Cloud Foundation tager sig af software. Virksomheder forlanger en fleksibel rygrad, der kan støtte denne transformation til hybrid IT. Det er her HPE kommer ind i billedet med HPE Synergy, som giver den infrastruktur, der er brug for til effektivt at styre enhver applikation og den gearing, der er brug for ved et moderne datacenter, som er rustet med den næste generation af infrastruktur. HPE Synergy “Composability” betyder, at du kan bruge software til at fordele det rigtige par af hardware (computer, lagring og netværk) mens VMware Cloud Foundation automatisk leverer de software services som arbejdspladsen har brug for. IDC vurderer, at der er en mulighed for at det Composable/Disaggregated-Infrastructure Market nemt overstiger $45 billion i 2020, hvilket viser, at det er fremtidssikret løsning.

Phil Davis, salgschef for HPE forklarer i denne blog:

”Composable infrastructure er ikke en teknologi fra fremtiden, men er allerede tilgængeligt i dag. Med mere end 1.400 kunder er HP Synergy en 100% afprøvet softwaredefineret infrastruktur, som formår at samle fysiske og virtuelle beregninger og lagring, samt strukturer ressourcer til enhver opsætning af en applikation. Alt igennem en enkelt berøringsflade. HPE introducerede første gang visionen for composability i 2015 og lancerede HPE Synergy, branchens første composable infrastructure, i 2016.”

Med udgivelsen af Cloud Foundation 2.3.1 blev HPE Synergy en godkendt platform for VMware Cloud Foundation. Godkendelsen blåstempler HPE Synergy som den første Composable Infrastructure, der understøtter VMware Cloud Foundation. Virksomheder kan høste glæderne ved private clouds, som er baseret på VMware’s Software-Defined Data Center, da de bygger på Composable Infrastructure, der er fleksibelt, nemt at sætte sig ind i og simpelt at betjene. Virksomheder kommer også til at eje en simpel, ensrettet software platform som kan bruges gennem VMware’s økosystem af offentlige cloud udbydere. Kunder kan derfor nemmere end før bygge et hybrid cloud-miljø, hvor de løfter deres eksisterende kompetencer og ekspertiser.

HPE og VMware sørger for en simpel vej til Hybrid IT og SDDC ved at levere en enkel platform og en moderne infrastruktur, som understøtter hybride strukturer.


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/01/2019 af blogadmin

Der er ikke noget, du ikke kan!

I løbet af de sidste fire årtier har vi opnået fantastiske fremskridt i vores udvikling – takket være teknologi. Udviklingen betyder, at vi kan mange flere ting, og vi kan arbejde meget hurtigere og mere effektivt. Derudover giver teknologien værktøjer til fremtiden, hvilket er med til at skabe en retfærdig, sundere og mere bæredygtig verden at […]

3 Læs
Udgivet den 16/04/2019 af blogadmin

Digital transformation i finanssektoren baner vejen for bedre interaktion med kunderne

For at styrke interaktionen med sine kunder har spanske CaixaBank lanceret et projekt for at modernisere sine datacentre med hjælp fra VMware – og dermed er banken et godt eksempel på, hvordan finanssektoren kan opnå store fordele ved digital transformation.

2 Læs
Udgivet den 19/09/2018 af blogadmin

Afmystificering af hybride clouds og digital transformation

Hvis jeres virksomhed overvejer at digitalisere, så er det vigtigt at prioritere jeres specifikke forretningsmæssige resultater som det første. De tekniske løsninger bør komme sekundært. De er der trods alt for at støtte jeres mål, ikke påvirke dem. Ellers kan der ske det, at der fokuseres for meget på infrastrukturen, hvilket hæmmer virksomhedens chancer for langsigtet, transformativ succes.

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy