Gode partnerskaber giver de bedste brugeroplevelser

Udgivet den 06/10/2017
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware

Hvis du vil skabe transformationer, handler det om at generere enestående oplevelser for kunder og medarbejdere, der konstant stiller nye krav og forventninger. Enestående oplevelser var et gennemgående tema på VMworld Europe i år. Det samme var nyhederne om, at teknologier såsom cloud, mobile og sikkerhed kan være med til at skabe sådanne oplevelser. Men mens flere virksomheder langsomt er begyndt at anerkende, hvorfor forandring er nødvendig, så er det nu hvordan de gør dette, der er blevet det vigtige spørgsmål.

Hvordan skaber man enestående kundeoplevelser? Hvordan kan en multi-cloud strategi hjælpe til at understøtte dette? Hvordan kan jeg styrke mine medarbejdere? Og hvordan kan mobile teknologier være med til at give dem spændende og produktive indsigter? Disse er allesammen spørgsmål, som forretnings- og IT-chefer stiller sig selv, mens de forbereder sig på den kommende transformationsæra, der kommer til at påvirke alle markeder og industrier. Heldigvis kan VMware og vores omfattende netværk af mere end 33.000 partnere over hele EMEA hjælpe med at give de rigtige svar.

Fire strategiske IT-prioriteter:

Det er netop vores misundelsesværdige netværk af partnere, der er nødvendigt for at skabe banebrydende teknologier og teknikker, som i sidste ende giver forretningsværdi til de organisationer, der gerne vil transformere deres forretning. Vores tilgang til hvordan vi løser ovenstående spørgsmål, sker gennem fire strategiske IT-prioriteter, der placerer IT-afdelingen i front af virksomhedens transformation:

  • Modernisering af datacentret for at understøtte forretningsudvikling og vækst
  • Gøre det muligt for virksomheder at integrere public clouds, for at sikre frihed, valgmuligheder og den bedste udnyttelse af skyen.
  • Udvikling af den digitale arbejdsplads således, at medarbejdere kan være produktive på farten, og sørge for at de rette personer altid har adgang til de rette informationer
  • Transformation af sikkerhed så data, apps, enheder, datacentre og clouds er kompatible og sikre

Nye muligheder og produkter til partnere, kunder og serviceudbydere:

Ved dette års VMworld Europe gav vi derfor virksomheder, offentlige organisationer og serviceudøvere flere muligheder for at drage fordel af teknologier som cloud, mobile, sikkerhed og netværksvirtualiering (NFV) gennem fx:

Med det enorme momentum, som netop disse teknologier har fået i markedet, er vores kunder og partnere heller ikke i tvivl om at udviklingen går i denne retning.  VMware har nu over 10.000 Virtual SAN-kunder – en stigning fra 8.000 sidste kvartal – den hurtigste vækst siden ESX. Samtidig er vores Cloud Provider Program vokset med 30 % og alle vores avancerede teknologier, som NSX og EUC, vokser lige nu med 2-3-cifrede procentsatser – i mange tilfælde hurtigere, end hvad analytikerne havde forudset.

Derudover forudser IDC, at 77 % af alle virksomheder planlægger at gøre brug af en multi-cloud strategi inden for de næste to år. Samtidig spår Gartner, at markedet for Hyper-Converged Infrastructure (HCI) forventes at udgøre 8,5 milliarder dollars inden 2020. Og dette er kun en brøkdel af de enorme markedspotentiale, som kunder og partnere står overfor i dag.

Det perfekte partnerskab:

Hos VMware anerkender vi, at vores partnere spiller en central rolle i at gøre alt dette muligt. De skaber tættere samarbejde med cloudleverandører, herunder vores vidtstrakte Cloud Partner Program, såvel som partnerskaber med IBM og AWS.  Det er vores partnere, der bygger og vedligeholder forbindelsen med slutbrugerne, taler med dem på daglig basis omkring deres udfordringer og opstiller løsninger for at sikre, at de er i stand til at nå deres prioriteter og mål.

Som et vidnesbyrd på dette blev en britisk case fremhævet til VMworld Euro 2017 omkring udfordringerne for Storbritanniens største møbelforhandler DFS. DFS skulle hurtigt håndtere et stigende antal kunder, der nu begyndte at handle online og fra deres mobil. Sammen med vores Cloud Provider Programme partner Rackspace, implementerede de en cloud-first infrastruktur, der hjalp med at transformere virksomheden digitalt, og give den en infrastruktur, som kunne skaleres efter behov. Dette forbedrede oplevelsen for kunderne, hjalp FDS med at opnå en status som markedsleder, og resulterede i en tocifret forøgelse i salget.

Vi arbejder også sammen med vores partnere om at hjælpe organisationer til at skabe samfundsmæssig indflydelse. Cloud-serviceudbyderen Node Africa har f.eks. succesfuldt hjulpet InteliPro, et datadrevet konsulentfirma baseret i Kenya, med at bygge en skræddersyet løsning for East Africa Farmer’s Federation. Med Node Africas hjælp, lykkedes InteliPro med at udvikle cloudbaserede analyseredskaber, der giver landmænd let adgang til finansielle services og kredit, som de normalt ikke ville være kvalificeret til at få.

Som Pat Gelsinger sagde i sin keynote-tale på VMworld 2017, er teknologi ved at løsne sig fra kun at være i teknologisektoren til fuldstændig at transformere hele industrier. På trods af de skridt vi allerede har taget, er der stadig et helt univers af muligheder foran os, vores partnere og industri. Industriforandrende teknologier hjælper organisationer at redefinere, hvordan de interagerer med deres brugere, blive bedre til at konkurrere og forbinde os alle med information på nye måder, der var utænkelige indtil for nylig. Det er gennem en fælles indsats med vores partnere, at vi kan skubbe gang i kundernes transformationer – først og fremmest ved at besvare hvordan det gøres, og derefter ved at få dem til at indse alle de muligheder, der findes.


Kategori: Uncategorized

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 11/07/2017 af blogsadmin

Det bedste fra to verdener: Integration af løsninger fra VMware og Dell EMC vil forandre fremtidens arbejdskraft

Mens vores kunder befinder sig midt i en transformation af deres arbejdsstyrker, har vi også selv været på en rejse for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dem. Alle virksomheder gennemgår i øjeblikket en digital transformation, både i henhold til IT, men også når det kommer til arbejdskraft. En moderne arbejdsstyrke kræver, at der er […]

2 Læs
Udgivet den 29/08/2017 af blogsadmin

Hvorfor tage 63 skridt, når du kan nøjes med ét? – bliv hurtigere med multi-cloud

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er Enterprise Business Partner med VMware, taler i dette indlæg omkring visualisering af netværk som en nøglefaktor i enhver agil multi-cloud strategi På tværs af industrier har virksomheder et ønske om at arbejde smartere, hurtigere og mere konkurrencedygtigt. De gider bare ikke bekymre om clouds eller bruge […]

3 Læs
Udgivet den 13/09/2018 af blogadmin

VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.   2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy