Det bedste fra to verdener: Integration af løsninger fra VMware og Dell EMC vil forandre fremtidens arbejdskraft

Udgivet den 11/07/2017
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Mens vores kunder befinder sig midt i en transformation af deres arbejdsstyrker, har vi også selv været på en rejse for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dem.

Alle virksomheder gennemgår i øjeblikket en digital transformation, både i henhold til IT, men også når det kommer til arbejdskraft. En moderne arbejdsstyrke kræver, at der er de rette teknologier og processer på plads for at sikre, at de ansatte er i stand til at kunne arbejde på alle tænkelige måder – hvor som helst og når som helst. Men samtidig ønsker medarbejderne også kunne gøre dette på en måde, som ikke gør deres arbejde mere kompliceret eller giver større omkostninger.

Derfor har vi indgået et samarbejde med Dell EMC for at forbedre VMwares End-User Computing-løsninger. Samarbejdet vil gøre os i stand til at hjælpe kunder med at drage nytte af fordelene ved en transformation af arbejdspladsen gennem teknologier indenfor mobil, desktop og cloud. Sammen med Dell EMC, vil vi være i en position, hvor vi for alvor kan hjælpe virksomheder, som er trætte af at administrere et uendeligt antal af leverandørkontrakter, adskillige serviceaftaler og et hav af forskellige systemer, som alt sammen er med til at øge de samlede total cost of ownership (TCO).

Så, hvad er det egentlig vi laver?

‘For det første, integrerer vi VMware AirWatch med Dell Client Command Suite. Det vil hjælpe IT-ansvarlige til at kunne administrere professionelle Dell PC’er direkte gennem AirWatch, hvilket giver dem evnen til at lave forespørgsler og genoprette kritiske systemfunktioner, konfigurere grundlæggende input/output BIOS-indstillinger og udbedre fejl fra den samme AirWatch konsol, som anvendes til at administrere alle Windows OS-politikker, applikationer og end points på tværs af organisationen.

For det andet, ønskede vi at tilbyde prisvenlige og simple virtualiseringsløsninger til kunder, som er lette at implementere. Derfor anvender vi fremover VMware Horizon til at drive Dell EMC VDI Complete, som er en end-to-end desktop- og applikationsvirtualiseringsløsning. Hvorfor? For at kunne tilbyde virksomheder fordelene ved en enkel, løsning, som er klar til brug med alle de nødvendige komponenter til at implementere virtuelle desktops og applikationer på den halve tid, som det ville tage at anvende individuelle løsninger.

I begge tilfælde ønskede vi at reducere udgifterne for vores kunder. Det gør vi både ved at se på, hvordan vi kan reducere de totale omkostninger relateret til administrering af pc’er, samt at reducere omkostningerne forbundet med VDI-software. Men det er ikke kun et spørgsmål om omkostninger – vi bestræber os samtidig på at nedbryde barriererne for effektiv administration af kundesoftware- og hardware, og herved hjælpe virksomheder i deres transformation af arbejdsstyrken.

Hold øje med vores blog og følg @VMware for at modtage opdateringer omkring de seneste cloud- og virtualiserings-nyheder.


Kategori: Business, Forretning, Mobility

Tags: , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 29/08/2018 af blogadmin

Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer. Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge […]

2 Læs
Udgivet den 13/09/2018 af blogadmin

VMware ved Mobile World Congress Americas: Serviceforsikring er vigtigt for 5Gs succes

VMware fremhæver, ved Mobile World Congress Americas, den næste fase af 5G og dens parathed overfor kommunikationstjenesteudbydere (CSPs) på globalt plan. Til eventet vil vi vise, hvordan VMware Service Assurance Suite skal integreres i VMwares NFV portfølje, og illustreres med use-cases af autentiske serviceforsikringer til CSPs.   2018 har været et år, hvor VMwares Telco NFV […]

2 Læs
Udgivet den 22/06/2018 af blogadmin

VMware Cloud Foundation og HP Synergy – et samarbejde som besvarer alle dine cloud spørgsmål

  En simpel tilgang til at forstå hybrid IT og softwaredefinerede datacentre Af John Gilmartin, vicepræsident og GM Integrated Systems BU, VMware Det mangeårige forhold mellem VMware og HPE fortsætter med at vokse sig stærkere og bygger nu på et 18-årigt langt samarbejde. Vi deler visionen for fremtidens databehandling og hjælper vores kunder mod overgangen […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy