VMwares største partner: Vi hjælper virksomheder igennem deres digitale transformation

Udgivet den 07/06/2017
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller nærmere om forløbet i digitale transformationer – og hvordan en virksomhed kommer bedst igennem dem.

Jeg har tidligere skrevet et gæsteindlæg på VMwares blog, der omhandlede decentraliseringen af IT, og hvordan en komplet digital transformation har ændret Bechtles grundlæggende forretningsmodel.  På bloggen fortalte jeg også kort om, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder gennem rejsen mod en digital transformation, hvilket jeg vil uddybe i dette blogindlæg med tre vigtige fokusområder.

 

Lær dine kunder at kende

Hos Bechtle AG har vi et team af konsulenter, som indgår i direkte dialog med virksomhedernes forskellige afdelinger, inden vi tager beslutninger. Det har en altafgørende betydning. Samtidig prioriterer vi, at kunne deltage i møder med vores kunder, hvor vi har mulighed for at observere dem, imens de taler om deres virksomhed. Det kan eksempelvis være partnere, der mødes og diskuterer fremtidige planer eller en ændring i virksomhedens struktur. Vi anser det som en stor hjælp, når vi skal ned i de dybere lag af en virksomheds strategi, udfordringer og planer, uden at det nødvendigvis involverer tekniske overvejelser, da det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne finde frem til virksomhedens reelle behov.

 

Hold dem opdaterede

En digital transformation kan ofte virke overvældende og fremmedgørende, da den medfører store forandringer. Derfor er det vigtigt at være til rådighed og indgå i dialog med virksomhedens interessenter, som berøres af selve transformationen. Samtidig skal man sikre sig, at de ved præcis, hvordan transformationen vil forløbe sig og hvilke målsætninger, der ligger bag hver enkelt fase. Sørg for at arbejde systematisk ved at skabe nogle klare rammer for forløbet. På den måde kan man sikre sig, at virksomheden har et overblik over de direkte konsekvenser i hver del af forretningens transformation.

 

Find vejen til succes

Vores arbejde med virksomheden real.scan.services er et godt eksempel på, hvordan forløbet fungerer i praksis. Virksomheden er specialiseret i scanning og arbejder med teknologier, der designer 3D-konstruktioner. Efter at de havde kontaktet os, satte vi os ned med virksomhedens ledelse for at blive klogere på deres forretningsstrategier og langsigtede mål. Efter at have fået et indblik i virksomhedens forretningsgrundlag, var det tydeligt, at deres transformation skulle tage udgangspunkt i kundetilfredsstillelse ved reducering af produktionstid.

Formålet med transformationen var derfor at gøre det muligt for medarbejderne at skabe deres egne infrastrukturer, så de kunne udføre scanninger direkte i et sikkert miljø eller online space. IT-afdelingen arbejdede sammen med os om at integrere en Cross-Cloud-løsning baseret på VMwares vCloud Suite. På den måde kunne vi organisere og automatisere transformationen og samtidig indgå i dialog med interessenter omkring de løbende ændringer. Projektet var dog ikke længere blot et spørgsmål for IT-afdelingen, men et spørgsmål, som vedrørte alle virksomhedens afdelinger. I dag kan medarbejderne nemlig skabe deres egne cloudmiljøer, hvor de selv designer 3D-konstruktioner til deres kunder. Det har derfor ikke blot reduceret produktionstiden, men også gjort dem i stand til at levere en bedre kundeoplevelse.

Vi hjælper mange virksomheder med deres digitale transformation via VMwares Cross-Cloud løsning. Vi oplever gang på gang, at teknologi ikke længere blot er et anliggende for IT-afdelingen, hvilket real.scan.services er et godt eksempel på. Teknologi er ikke længere isoleret til en enkelt funktion, men noget der virkelig kan generere innovation på tværs af virksomheder, såfremt man er i stand til at dykke ned i virksomhedens dybere lag og samtidig indgå i dialog med de forskellige interessenter lige fra begyndelsen.

 

 

 


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 22/11/2016 af blogsadmin

It-chefer fortæller ikke topledelsen om brud på datasikkerheden

I mere end en tredjedel af virksomhederne har it-chefen undladt at kommunikere om et større brud på datasikkerheden til den øverste ledelse. Det viser en ny undersøgelse blandt it-afdelinger og medarbejdere i Norden, som vi netop har offentliggjort i VMware. Samtidig viser undersøgelsen, at en fjerdedel af it-afdelinger og medarbejdere mener, at den administrerende direktør […]

2 Læs
Udgivet den 11/07/2017 af blogsadmin

Det bedste fra to verdener: Integration af løsninger fra VMware og Dell EMC vil forandre fremtidens arbejdskraft

Mens vores kunder befinder sig midt i en transformation af deres arbejdsstyrker, har vi også selv været på en rejse for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dem. Alle virksomheder gennemgår i øjeblikket en digital transformation, både i henhold til IT, men også når det kommer til arbejdskraft. En moderne arbejdsstyrke kræver, at der er […]

2 Læs
Udgivet den 29/07/2016 af blogsadmin

Husk IT-sikkerheden når medarbejderne efterspørger mere mobilitet

Medarbejdere i dag har i stigende grad en forventning om at kunne arbejde, selvom de ikke fysisk befinder sig på kontoret. Nutidens ansatte ønsker at have adgang til mails, virksomhedsdata og -applikationer uanset om de er på farten, i udlandet eller inden for hjemmets fire vægge. Tendensen bekræftes af en ny undersøgelse, vi har gennemført […]

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy