VMwares største partner: Vi hjælper virksomheder igennem deres digitale transformation

Udgivet den 07/06/2017
DISCLAIMER: Denne artikel er ældre end et år og kan ikke være opdateret med de seneste begivenheder eller nyligt tilgængelige oplysninger.

Roland König, chef for virtualisering hos Bechtle AG, VMwares største tyske partner, fortæller nærmere om forløbet i digitale transformationer – og hvordan en virksomhed kommer bedst igennem dem.

Jeg har tidligere skrevet et gæsteindlæg på VMwares blog, der omhandlede decentraliseringen af IT, og hvordan en komplet digital transformation har ændret Bechtles grundlæggende forretningsmodel.  På bloggen fortalte jeg også kort om, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder gennem rejsen mod en digital transformation, hvilket jeg vil uddybe i dette blogindlæg med tre vigtige fokusområder.

 

Lær dine kunder at kende

Hos Bechtle AG har vi et team af konsulenter, som indgår i direkte dialog med virksomhedernes forskellige afdelinger, inden vi tager beslutninger. Det har en altafgørende betydning. Samtidig prioriterer vi, at kunne deltage i møder med vores kunder, hvor vi har mulighed for at observere dem, imens de taler om deres virksomhed. Det kan eksempelvis være partnere, der mødes og diskuterer fremtidige planer eller en ændring i virksomhedens struktur. Vi anser det som en stor hjælp, når vi skal ned i de dybere lag af en virksomheds strategi, udfordringer og planer, uden at det nødvendigvis involverer tekniske overvejelser, da det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne finde frem til virksomhedens reelle behov.

 

Hold dem opdaterede

En digital transformation kan ofte virke overvældende og fremmedgørende, da den medfører store forandringer. Derfor er det vigtigt at være til rådighed og indgå i dialog med virksomhedens interessenter, som berøres af selve transformationen. Samtidig skal man sikre sig, at de ved præcis, hvordan transformationen vil forløbe sig og hvilke målsætninger, der ligger bag hver enkelt fase. Sørg for at arbejde systematisk ved at skabe nogle klare rammer for forløbet. På den måde kan man sikre sig, at virksomheden har et overblik over de direkte konsekvenser i hver del af forretningens transformation.

 

Find vejen til succes

Vores arbejde med virksomheden real.scan.services er et godt eksempel på, hvordan forløbet fungerer i praksis. Virksomheden er specialiseret i scanning og arbejder med teknologier, der designer 3D-konstruktioner. Efter at de havde kontaktet os, satte vi os ned med virksomhedens ledelse for at blive klogere på deres forretningsstrategier og langsigtede mål. Efter at have fået et indblik i virksomhedens forretningsgrundlag, var det tydeligt, at deres transformation skulle tage udgangspunkt i kundetilfredsstillelse ved reducering af produktionstid.

Formålet med transformationen var derfor at gøre det muligt for medarbejderne at skabe deres egne infrastrukturer, så de kunne udføre scanninger direkte i et sikkert miljø eller online space. IT-afdelingen arbejdede sammen med os om at integrere en Cross-Cloud-løsning baseret på VMwares vCloud Suite. På den måde kunne vi organisere og automatisere transformationen og samtidig indgå i dialog med interessenter omkring de løbende ændringer. Projektet var dog ikke længere blot et spørgsmål for IT-afdelingen, men et spørgsmål, som vedrørte alle virksomhedens afdelinger. I dag kan medarbejderne nemlig skabe deres egne cloudmiljøer, hvor de selv designer 3D-konstruktioner til deres kunder. Det har derfor ikke blot reduceret produktionstiden, men også gjort dem i stand til at levere en bedre kundeoplevelse.

Vi hjælper mange virksomheder med deres digitale transformation via VMwares Cross-Cloud løsning. Vi oplever gang på gang, at teknologi ikke længere blot er et anliggende for IT-afdelingen, hvilket real.scan.services er et godt eksempel på. Teknologi er ikke længere isoleret til en enkelt funktion, men noget der virkelig kan generere innovation på tværs af virksomheder, såfremt man er i stand til at dykke ned i virksomhedens dybere lag og samtidig indgå i dialog med de forskellige interessenter lige fra begyndelsen.

 

 

 


Kategori: Business, Forretning

Tags: , , ,

Relaterede artikler

Udgivet den 29/08/2018 af blogadmin

Seneste nyt fra VMworld i USA – VMware ruster kunderne til fremtiden

Under VMworld i USA lancerer VMware nye og forbedrede løsninger til at håndtere udfordringer med multi-cloud miljøer. Med hjælp fra VMware Cloud Services kommer IT-, udvikling – og sikkerhedsteamet til at kunne håndtere omkostninger, processer, sikkerhed og overholdelse på en nemmere måde og i flere multi-cloud miljøer. Flere virksomheder har et multi-cloud miljø, og ifølge […]

2 Læs
Udgivet den 17/07/2018 af blogadmin

Pepper: Bankernes svar på Facebook

Israelske Bank Leumi har lanceret en ny digital bankmodel under navnet Pepper, der er målrettet de digitalt indfødte millennials, og hvor telefonen er den eneste bankfilial. Er fysiske filialer og en statisk upersonlig netbank den optimale bankmodel for millennials? Ifølge Bank Leumi er svaret nej. Banker, der ønsker at overleve i en verden, der i […]

2 Læs
Udgivet den 19/09/2018 af blogadmin

Afmystificering af hybride clouds og digital transformation

Hvis jeres virksomhed overvejer at digitalisere, så er det vigtigt at prioritere jeres specifikke forretningsmæssige resultater som det første. De tekniske løsninger bør komme sekundært. De er der trods alt for at støtte jeres mål, ikke påvirke dem. Ellers kan der ske det, at der fokuseres for meget på infrastrukturen, hvilket hæmmer virksomhedens chancer for langsigtet, transformativ succes.

2 Læs

Comments

No comments yet

Add a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy